Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Nem tudna valaki esetleg tippet adni, hogy Bp.-en merre lehet venni viszonylag olcsón Ortofon pickup-ot?
Vagy valami olyan más márkát, ami kb. hasonló minőségű?
Lemezjátszó
Hát ez nagyon böszmén néz ki! Van benne anyag...
Szwsz tök mindegy, h walami hogy néz ki. Xerintem a hangjáért wexi az ember, és nem a kinézete miatt.
Ezzel egyetértek természetesen.
Lemezjátszó
Nagyon jó kis masina, ha mindene ép.De ua. ez vonatkozik a Tesla NC 470-re is.
Ez megegyezik az 5120-al nemde?
Az Aliscánál raknák össze a Lencot nekem, uh tuti nem lenne defektes semmije.
Volt még egy, amit haverom elhozott volna, de a tulaj komolytalan volt- vsz. az tényleg egy roncs.
A dörzshajtástól nem kell félni?
Ha az Alisca rakta össze akkor nem.Ott megmondanák, hogy ha nem lenne jó.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Lemezjátszó
Hát nekem azért nem lenne mindegy.http://www.roksan.co.uk/images/XprosewoodAW.jpg
Hehh, hát igen. Ez a rózsafa szín az én kedvencem is. A letisztultságával szvsz ez a legszebb lemezjátszó ma a piacon.
Csak ne lenne olyan drága.
Lemezjátszó
Szwsz tök mindegy, h walami hogy néz ki. Xerintem a hangjáért wexi az ember, és nem a kinézete miatt.
Hát nekem azért nem lenne mindegy.
http://www.roksan.co.uk/images/XprosewoodAW.jpg
-
Vendég
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Lenco L75 tuning elött. SME 3009 kar, és egyébb nyalánkságok...
Ezt megcsinálta már valaki közületek: http://www.altmann.haan.de/turntable/
-
Vendég
Lemezjátszó
Lenco L75 tuning elött. SME 3009 kar, és egyébb nyalánkságok...
Lemezjátszó
Nagyon jó kis masina, ha mindene ép.De ua. ez vonatkozik a Tesla NC 470-re is.
Ez megegyezik az 5120-al nemde?
Az Aliscánál raknák össze a Lencot nekem, uh tuti nem lenne defektes semmije.
Volt még egy, amit haverom elhozott volna, de a tulaj komolytalan volt- vsz. az tényleg egy roncs.
A dörzshajtástól nem kell félni?
Lemezjátszó
Szerintetek egy Lenco L75 jó kiindulási alapnak számít az LP-zésben a kategóriájában? Elég robosztus formája van... Pl. a Kiskacsánál jobb?Egy kicsit mélyhiányos a rendszerem. Ezt tudnám vele valahogy kompenzálni? Pl. a hangszedőválasztás számít ezen a téren, vagy inkább a lemezjátszó megépítettsége?
Az L75 egy nagyon jó kis dörzshajtású modell, bár van vagy 30 éves. Szerintem a NAD5120 jobb, de majd az okosok megmondják.
Én ezt szereztem most, Technics SL-2000, 1977-es darab.
Ez egy gyönyörűséges masina! Gondolom a hangja sem lehet rossz!
Hallottam egy 5120-t nemrég, hát nem voltam túlzottan hanyattesve, igaz a forrás minősége kérdéses volt, és volt, ami jól szólt rajta.
Mennyibe fájt a géped?
Lemezjátszó
Szerintetek egy Lenco L75 jó kiindulási alapnak számít az LP-zésben a kategóriájában? Elég robosztus formája van... Pl. a Kiskacsánál jobb?Egy kicsit mélyhiányos a rendszerem. Ezt tudnám vele valahogy kompenzálni? Pl. a hangszedőválasztás számít ezen a téren, vagy inkább a lemezjátszó megépítettsége?
Nagyon jó kis masina, ha mindene ép.
De ua. ez vonatkozik a Tesla NC 470-re is.
Lemezjátszó
Az L75 egy nagyon jó kis dörzshajtású modell, bár van vagy 30 éves. Szerintem a NAD5120 jobb, de majd az okosok megmondják.
Azt a Nagaoka csuszatolót szerintem vedd le.
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Szerintetek egy Lenco L75 jó kiindulási alapnak számít az LP-zésben a kategóriájában? Elég robosztus formája van... Pl. a Kiskacsánál jobb?
Egy kicsit mélyhiányos a rendszerem. Ezt tudnám vele valahogy kompenzálni? Pl. a hangszedőválasztás számít ezen a téren, vagy inkább a lemezjátszó megépítettsége?
Lemezjátszó
21st!
jöhetsz
OFFTOPIC:
eddig egy parasound preamp és meridian végfok párosal zenéltünk. ez nem is túl rosz párosítás. háááát... mérhetetlenűl messze van egy ilyen szintű erősítő egy spéci direktfűtött 2A3-tól. akinek van lehetősége,próbálja ki,aztán lehet gyűjteni...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Lemezjátszó
Ezt a hirdetést találtam:
"vinylt kérek
ha valakinek van felesleges vinyl lemeze otthon, naggggyon szivesen elhozom. ui-bármilyen méret jo, tudnillik táskákat csinálok belőle!"
undorító
tegnap láttam a metrón ilyet.
egy LGT Loksi volt a külseje...
Eretnekség-tudatlanság-sötétség.
Lemezjátszó
Nem elég hogy szegény állatokat megölik a börükért, bundájukért még hanghordozóból is kiegészítőket gyártanak. a következő mi lesz?-CD-ből napszemüveg? :
Lemezjátszó
"vinylt kérek
ha valakinek van felesleges vinyl lemeze otthon, naggggyon szivesen elhozom. ui-bármilyen méret jo, tudnillik táskákat csinálok belőle!"
undorító
tegnap láttam a metrón ilyet.
egy LGT Loksi volt a külseje...
system
Lemezjátszó
"vinylt kérek
Lemezjátszó
Mennyi most a listaára egy ilyen Uno-nak? Egyébként nem sok az abba a szobába?
jól elvan a szobába. nix gondja. nem akusztika függő túlzottan. listaára? 3körül
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Lemezjátszó
Nem úgy volt, hogy Solo lesz?
ez egy jobb döntés(lehetőség) volt
marha jó a Solo, de ez nagyobb kategória. ráadásul mostanra a szub nehézkesebb illesztését(nehéz tölcsérhez "nemtölcsér" szubot illszteni) is kiküszöbölték. ezzel a verzióval hasonlatosat értek el,mint ahogy a basshorn illeszkedik a tölcsérekhez. a szub elég csodabogár,mert hátra és oldalra alig "sugároz". elég közvetlen és direkt,cserébe marha gyors és sima a hangja. persze annyi pénzért lehet is. jó tipp házimozihoz is, aki valamivel drágább szubban gondolkodik(szerintem szub téren nem nagyon van tovább. elég letisztult és direktsége miatt nem is színesedik el a hangja. pontos neve SUB 225CTRL-PRO 4.2)
Mennyi most a listaára egy ilyen Uno-nak? Egyébként nem sok az abba a szobába?
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Lemezjátszó
ez egy jobb döntés(lehetőség) volt
marha jó a Solo, de ez nagyobb kategória. ráadásul mostanra a szub nehézkesebb illesztését(nehéz tölcsérhez "nemtölcsér" szubot illszteni) is kiküszöbölték. ezzel a verzióval hasonlatosat értek el,mint ahogy a basshorn illeszkedik a tölcsérekhez. a szub elég csodabogár,mert hátra és oldalra alig "sugároz". elég közvetlen és direkt,cserébe marha gyors és sima a hangja. persze annyi pénzért lehet is. jó tipp házimozihoz is, aki valamivel drágább szubban gondolkodik(szerintem szub téren nem nagyon van tovább. elég letisztult és direktsége miatt nem is színesedik el a hangja. pontos neve SUB 225CTRL-PRO 4.2)
halfnote.hu
halfnote.hu
Lemezjátszó
inkább ez,mint autó. aztán megegyeztünk,hogy akkor hangfal és nem kell új autó...
Ne bassz Revi, ilyened van otthon?!
jóhogy vazze. aszitted viccelek,amikor aszontam,várom az igazit...
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Lemezjátszó
inkább ez,mint autó. aztán megegyeztünk,hogy akkor hangfal és nem kell új autó...
Ne bassz Revi, ilyened van otthon?!
jóhogy vazze. aszitted viccelek,amikor aszontam,várom az igazit...
ja,gyere. csak szólj előre,mert mostanába sokat dolgozgatok... de érdemes megvárni,míg a csövit visszakötöm.(csak még el se vittem a szervízbe. valami pislog a jobb csatornába. remélem nem csőcsere,mert nemrég vettem garnitúrát)
halfnote.hu
halfnote.hu