Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Ez a másik kutyám, pontosabban hárman vannak:
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házi kedvenceink
Viszont a mi beaglenk hála az égnek teljesen csendes kutya. És mára helyét is egséz jól megszokta (2 hónap alatt naná, hogy meg).
Volt a angypapának egy régi kutyaólja, azt is előhoztuk neki,de nem törődött vele.
Aztán kiderült, hogy mostanra szépen beleköltözött, azt meg pláne nem hitük volna, hog yel is fér a tacsiknak tervezett ólban, telejsen összegömbölyödve alszik benne.
De napközben meg egész nap a fűben napozik, vagy a járdán, ma is mentem megnézni, néztem, hol a kutya, mikor telejsen nyugodtan és szó nélkül megjelent mellettem a kapuban.
Azért van benne valami, hogy az első pár percben nem kell foglalkozni akutyával, akkor leszokik az ugrálásról, mert nálam működni látszik a dolog.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házi kedvenceink
ritka kép, amin kivételesen látszik a szeme is
Nagyon aranyos jószág. Pumi, igaz?
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
-
Vendég
Házi kedvenceink
amikor néha rájön, akkor bizony elég ugatós tud lenni, és ha ez a kora reggeli órákban történik, akkor bizony könyörtelen az alvó ember fülének
de egyébként legtöbbször csak a szokásos esetekben ugat, pl. amikor nyílik a kapu, idegen macskát / kutyát lát, vagy ilyenek
vágom...
Házi kedvenceink
de jópofa... nem ugat sokat? Nekem volt pulim... elég éles hangja van...
amikor néha rájön, akkor bizony elég ugatós tud lenni, és ha ez a kora reggeli órákban történik, akkor bizony könyörtelen az alvó ember fülének
de egyébként legtöbbször csak a szokásos esetekben ugat, pl. amikor nyílik a kapu, idegen macskát / kutyát lát, vagy ilyenek
TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |
-
Vendég
Házi kedvenceink
de jópofa... nem ugat sokat? Nekem volt pulim... elég éles hangja van...
Házi kedvenceink
TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |
Házi kedvenceink
Benő
jópofa kutyus!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Benő
Házi kedvenceink
tettem az indexre pár képet.
komoly egy jószág!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
ismerős képek!
Én meg már azt hittem, hogy eltűntél!
itt vagyok én!
Házi kedvenceink
Vadászcica!
Nagyban
Házi kedvenceink
ismerős képek!
Én meg már azt hittem, hogy eltűntél!
Házi kedvenceink
ismerős képek!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
kukás:
Házi kedvenceink
a sziámi legendásan rossz macska, ha senki nem látja, még egyedül is képes rohangálni a tapétán és a függönyön a kedvencem
Házi kedvenceink
nagyon rosszcsont ábrázata van! szép cica!
Ne is mond LCO...
Nem hittem volna soha, ha nem látom a saját szememmel, hogy mikre képes...
Pedig még csak 1 hete élünk együtt.
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> ]
Házi kedvenceink
Hoops, én voltam béna... Na még kép erröl a tündérről:
nagyon rosszcsont ábrázata van! szép cica!
Házi kedvenceink
Hihetetlen, de egy hete még egy kezemben elfért! (Nem ez az én kezem amúgy...)
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> ]
Házi kedvenceink
Alvós:
Házi kedvenceink
Hoops, én voltam béna...
Na még kép erröl a tündérről:
Házi kedvenceink
Szió Mindenkinek! DeeDee vagyok, 2 hónapos sziámi cicus.
OFFTOPIC:
Ti sem látjátok a képet amit végül is feltöltöttem?
-
Vendég
Házi kedvenceink
egy éve, 3 hónaposan. Itt már sejtettük, hogy nem lesz tacsi (méretre sem), mint az anyja.
Utoljára 23 kg volt, 1 évesen.
Házi kedvenceink
nyugalmi állapotban
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline