Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Elkéxültek az átjátszo RCA, illetwe XLR kábeleink.
Igény esetén tudunk belölük kölcsön adni kiprobálásra.
Egységesen 80cm hoxxuak. Két tipus wan.
AQ1 ConneSt H, illetwe L tipusok. XLR wáltozatot kizárolag a H drotbol gyártunk.
Minden csatlakozonk Neutrik studio csati.
(x)
Kábelezzünk
Vettem Rg-59es koax kábelt, hogy összekössem a dvd-t, erősítőt. a kérdés az, hogy milyen csatlakozót/dugót vegyek rá? Tud valaki valami minőségibbet? Vagy igazából tökmindegy?
Olyat vegyél rá amitől érintkezni fog.
Kábelezzünk
Vettem Rg-59es koax kábelt, hogy összekössem a dvd-t, erősítőt. a kérdés az, hogy milyen csatlakozót/dugót vegyek rá? Tud valaki valami minőségibbet? Vagy igazából tökmindegy?
Projector:Optoma HD72i
Erősítő: NAD 753
Dvd: Marantz 4001
Front: Polkaudio Rti6
Mélynyomó: Polkaudio PSW 110
Hangfalkábel: Kimber 4VS
Kábelezzünk
Azonos típusú, de különböző hosszúságú interkonnektekkel én nem kísérleteztem, csak hanfalkábellel. Ott látványosan jobb volt a rövidebb.
Na igen, azt is szokták mondani, hogy hangfalkábelnél jobb a rövidebb, IC-nél hosszabb.
De konkrétan nem kísérleteztem a kábelhosszúsággal.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kábelezzünk
SZIASZTOK...
van e valakinel tapasztalata a Qed hangsugárzó kábelről?
konkrétan a "silver a nniversary-xt"-re gondolok
(2.600.-/fm)
Volt ilyen drótom, szerintem az áráért nem rossz. Éles hangú rendszerbe ne tedd.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Kábelezzünk
Mikor én írtam ezt korábban itt a fórumon, kiröhögtek...
magukat jellemezték vele, ne foglalkozz ilyesmivel, soxor megtörténik
Érdekes dolog ez, az egyik elmélet szerint kell egy bizonyos minimum hossz minden kábel esetében, hogy érvényesülni tudjanak a kábel felépítéséből, anyagából származó esetleges előnyök. A másik, általánosan elfogadottabb és őszintén szólva logikusabnak tűnő verzió szerint minél rövidebb a jelút egy rendszeren belül, annál jobb.
Azonos típusú, de különböző hosszúságú interkonnektekkel én nem kísérleteztem, csak hanfalkábellel. Ott látványosan jobb volt a rövidebb.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Kábelezzünk
és még egy kép
Kábelezzünk
SZIASZTOK...
van e valakinel tapasztalata a Qed hangsugárzó kábelről?
konkrétan a "silver a nniversary-xt"-re gondolok
(2.600.-/fm)
ugyanitt Qed Qunex2 audió kábel is van, erről mit tudtok?
Kábelezzünk
magukat jellemezték vele, ne foglalkozz ilyesmivel, soxor megtörténik
Kábelezzünk
nem tudom, az igazat megvallva nem is foglalkoztam vele. De több kábelen bejött, és mások is ugyanezt tapasztalták körülöttem.
Kábelezzünk
nem tudom, az igazat megvallva nem is foglalkoztam vele. De több kábelen bejött, és mások is ugyanezt tapasztalták körülöttem.
Kábelezzünk
Bármit veszel, inkább hosszabbat vegyél több okból:-eddigi tapasztalataim alapjn a 0,5m jóval gyengébb hangot produkál, mint az 1, vagy 0.75m hosszú.
-Annyival azért nem olcsóbb
-ha később eladod, nehéz lesz, met igen soxor nem elég hosszú.
Egyébként szerintem 20ezer sincs egy Dnm sima dugós kivitelben. Újonnan. Használtan még nemigen láttam.
Esetleg Kimber, Goertz..
Miért van gyengébb hangja a rövidebb kábelnek? Kisebb ellenállás, stb...
Kábelezzünk
Sziasztok!
A hangkártyámat (E-MU 1212M, 2x aranyozott 6.3mm jack-es kimenet) szeretném összekötni az erősítőmmel (Roksan Caspian MKII) valami komolyabb kábel (kb. 2-2.5 m/szál, aranyozott dugók) segítségével. Tudtok olyan megbízható helyet, ahol készítenének nekem ilyet?
Köszönöm!
Keresd Arzachelt
Kábelezzünk
Sziasztok!
A hangkártyámat (E-MU 1212M, 2x aranyozott 6.3mm jack-es kimenet) szeretném összekötni az erősítőmmel (Roksan Caspian MKII) valami komolyabb kábel (kb. 2-2.5 m/szál, aranyozott dugók) segítségével. Tudtok olyan megbízható helyet, ahol készítenének nekem ilyet?
Köszönöm!
.tv. Samsung LE-32R82 | .projector. Sony VPL-HS50 | .dvd. Pioneer DV-575A black | .soundcard. E-MU 1212m | .interconnect. Neotech KHS-154 SPC | .preamp. Pioneer C-90 Reference Control Amplifier | .power amp. Pioneer M-90 Reference Stereo Amplifier | .speaker cables. Neotech NS-241260 UP-OCC (bi-wired) | .front. Infinity Renaissance 90 | .components stand. Söund Arts MA4003/S
Kábelezzünk
Segítsetek légyszi,
Tudok Neked 1 helyet... ha érdekel írj privit.
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Kábelezzünk
Segítsetek légyszi,
hamarosan végre HDMI kábelt kell vásárolnom (DVD-TV összekötésére).
Mindenfélét olvastam már a különböző gyártók kábeleiről. Van valakinek tapasztalata is velük?
Pl. megvegyem-e 9 rongyért a Hama kábelét ami szép meg minden, vagy tényleg van olyan jó a kácsáéknál árult 4-5 ezer forintos "sima" kábel is?
Sőt, van aki azt mondta az még jobb is mint a Hama... Szal tapasztalat kéne.
Kösz
Kábelezzünk
Bármit veszel, inkább hosszabbat vegyél több okból:
-eddigi tapasztalataim alapjn a 0,5m jóval gyengébb hangot produkál, mint az 1, vagy 0.75m hosszú.
-Annyival azért nem olcsóbb
-ha később eladod, nehéz lesz, met igen soxor nem elég hosszú.
Egyébként szerintem 20ezer sincs egy Dnm sima dugós kivitelben. Újonnan. Használtan még nemigen láttam.
Esetleg Kimber, Goertz..
Kábelezzünk
Ajanljatok pliz vmi 0.5 meter koruli IC kabelt, amit meg megeri venni a kovetkezo lanchoz:
CA 300A stereo erosito
Slimdevices Sueezebox
Dali Blue 2002 polcsugarzo
Kb ar es beszerezhetoseg erdekelne.
Ha tud valaki valami hasznaltat az is jo lehet.
Koszi.
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
Kábelezzünk
Azt nem tudjátok, hogy fizikailag megoldható (jelszintek, szinkron stb), hogy egy scart és egy d-sub összeköttés?
Ha igen, akkor egyáltalán létezik scart / d-sub kábel?
Létezik. Sini-éknél van is.
http://csatlakozo.sinilap.hu/HDMI.html
Vettem pont egy ilyet a kiváncsiság kedvéért, de dvd player és crt pc monitor között nem műkszik. Valószínű dvd-proj közé tervezték.
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
Kábelezzünk
Azt nem tudjátok, hogy fizikailag megoldható (jelszintek, szinkron stb), hogy egy scart és egy d-sub összeköttés?
Ha igen, akkor egyáltalán létezik scart / d-sub kábel?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10970
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Van itthon CAT5 böl font kábelem meg van Restek nevezetü gyári csak dugo kell rá.Melyiket érdemesebb?
Miért nem próbálod ki?
Kábelezzünk
Segitsetek! Összekötönek melyiket?
Van itthon CAT5 böl font kábelem meg van Restek nevezetü gyári csak dugo kell rá.Melyiket érdemesebb?Segitsetek légyszi!Egyáltalán valaki probálta már a Restek kábeleket?
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Kábelezzünk
1149 Budapest, Fogarasi út 19. Tel. (1) 220-9100 Fax: (1) 220-9101
E-mail: kacsa@kacsa-audio.hu
Köszi, mán beszéltem is vele.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Kábelezzünk
Kalocsa-Budapest vonal mentén lenne jó, legjobb ha Budapesten.Elviszem házhoz is akár. Vagy hallottam hogy "Kácsa" csinál jó kábelekt de nem tudom hogy hol van, sem a telszámát.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,