Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2005-ös Pioneer DVD lejátszók
közben meg is jelent
A Pioneer 696-hoz nem lesz frissebb firmware? Március óta semmi ujdonság.
Nagyon jó lenne, ha át lehetne lépni a kötelező reklámokat...
Elkezdett a kijelző egyik karakterének az összes pixele világítani és gondoltam visszateszem a gyári firmware-t nehogy belekössenek, így is furcsán nézett rám a nő, mert egy hónap van vissza a három év jótállásból...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Nem tud valaki linket egy hivatalos 575 firmware-hez?Vagy ha esetleg megvan valakinek elküldené nekem?
Mindegy melyiket.
Remélem ez jó lesz.
Nem tud valaki linket egy hivatalos 575 firmware-hez?
Vagy ha esetleg megvan valakinek elküldené nekem?
Mindegy melyiket.
Valóban az enyémek a régebbiekre készültek......
Köszi szépen! Amit észrevettem és érdekes lehet, az a 4 sebességű gyorsítás (csak előre, hátra ugyanúgy 1), meg egy intelligens felirattörés (nekem gyakran levágta a végét hosszabb mondatoknál).
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Turbo,
Lenne egy kérdésem a feltöltött fileokkal kapcsolatban. A pioneer.faq oldal szerint az 575-höz a 2.10.06.00-os Gufiak a legfrissebb firm, az 585-höz pedig az 1.09.03.01-es. Én feltettem az általad irt firm-öket, de a lejátszó 2.10.04.00-t és 1.09.02.00-t ir ki. Ezek az utolso Gufiak-nak a magyaritásai, csak nem irtad át a számát, vagy még az eggyel korábbinak? Választ előre is köszi.
Valóban az enyémek a régebbiekre készültek. Annó amikor kijöttek az újabb verziók megnéztem, és nem tartalmazott számomra semmi olyan újdonságot ami miatt megérte volna szívni vele. Egyébként a pio faq-on megnézheted a verziók közti különbséget is. (egy txt fájl a fw-hez csomagolva)
Turbo,
Lenne egy kérdésem a feltöltött fileokkal kapcsolatban. A pioneer.faq oldal szerint az 575-höz a 2.10.06.00-os Gufiak a legfrissebb firm, az 585-höz pedig az 1.09.03.01-es. Én feltettem az általad irt firm-öket, de a lejátszó 2.10.04.00-t és 1.09.02.00-t ir ki. Ezek az utolso Gufiak-nak a magyaritásai, csak nem irtad át a számát, vagy még az eggyel korábbinak? Választ előre is köszi.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Ez talán megteszi:FW
Köszi Turbo,
Az 585-öshöz való 1.09.03.01-es Gufiak féle firmware-nek is van magyarítása?
Van. Ez az
Ezer hála és köszönet.
Köszi Turbo,
Van. Ez az
Köszi Turbo,
Ez talán megteszi:
FW
Sneki nem tudja?
Nekem a Gufiak firmware Turbo által magyarított változata fut. Ezt ROM 2.10.04.00 néven irj ki a lejátszó . Nem tudom van-e újabb ennél.
Sneki nem tudja?
575-höz melyik a lgefrissebb magyar firmware?
Pioneer575_1250_v7_Mtz
ez lenne?
Fülelektől hallottam, hogy az 575-ös a nagyobb, komolyabb gépek masszív, fém mechanikáját kapta meg. Az 585-ös és a többi, már "gagyi", műanyag mechanikás.
Talán ez sem mindegy
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Az 575-höz majdnem egy évig nem jött ki olyan firmwrae amivel használni lehett volna....
A problémám az, hogy a pioneer kiadott egy középkategóriás lejátszót 575-öt 60.000Ft-os árral, majd egy év múlva odébrakta a meghajtót meg a kijelzőt és kiadta ugyanazt majdnem féláron.
Ezzel azt mutatja, hogy az 575-öt erősen túlárazta és közel sem ért annyit a lejátszó amiért eladták, csak átvert a vevőket.
Most meg fillérelért osztogatja jelezve, hogy még ennyit sem ér a dolog.
Nem azt mondom, hogy rossz lejátszók, csak azt, hogy ez nem túl vevőbarát politika....
Ha veszek egy lejátszót 60.000Ft-ért, akkor úgy gondolom, hogy az ár takarja a minőséget.
Nem azt modnom, hogy 5 év múlva is ennyiért kéne árulni....
A neves gyártók szolgáltatásaitól égnek áll a hajam.
Valami miatt úgy gondolják, hogy minnél drágábbb egy lejátszó, annál kevesebbet kell tudnia....
Ezen az áron pl. megvennén a 868-at, de nem veszem, mert nincs benne divx....
Komolyan nem értem, hogy mi a bajod. A gép most is annyit tud, mint 60 eFt-os korában, csak éppen a piacon megjelentek más gyártók hasonló tudásű és olcsóbb készülékei. Ebből jött az árcsökkentés. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a fő fejlesztést az 575-ben követték el, az természetesen növelte az árat is, míg a következő generációval negyed annyi bajuk sem volt.
Nem azt mondom, hogy rossz lejátszók, csak azt, hogy ez nem túl vevőbarát politika....
A piac egyáltalán nem vevőbarát! Profitot akar csinálni mindenki, mégpedig minél gyorsabban minél többet. Ha te anno kifizetted a 60 eFt-ot és most dühöngsz, hogy most már sokkal olcsóbb, az a te bajod. Mindenki dühös lehet valamiért. Nekem például ott sorakozik minimum 600 olyan DVD lemezem, aminek darabja minimum 5-6 ezer forint volt, ráadásul szinkron nélküli filmek. Most ugyanezeket a filmeket megkaphatom max. 2 ezer forintért, ráadásul szinkronnal és jobb képminőséggel.
Az 575-höz majdnem egy évig nem jött ki olyan firmwrae amivel használni lehett volna....
A problémám az, hogy a pioneer kiadott egy középkategóriás lejátszót 575-öt 60.000Ft-os árral, majd egy év múlva odébrakta a meghajtót meg a kijelzőt és kiadta ugyanazt majdnem féláron.
Ezzel azt mutatja, hogy az 575-öt erősen túlárazta és közel sem ért annyit a lejátszó amiért eladták, csak átvert a vevőket.
Most meg fillérelért osztogatja jelezve, hogy még ennyit sem ér a dolog.
Ha veszek egy lejátszót 60.000Ft-ért, akkor úgy gondolom, hogy az ár takarja a minőséget.
Nem azt modnom, hogy 5 év múlva is ennyiért kéne árulni....
A neves gyártók szolgáltatásaitól égnek áll a hajam.
Valami miatt úgy gondolják, hogy minnél drágábbb egy lejátszó, annál kevesebbet kell tudnia....
Ezen az áron pl. megvennén a 868-at, de nem veszem, mert nincs benne divx....
Na ezért nem fogok soha többet az életben pioneert venni.Első lépésben leszarják az embert és teljesen használhatatlan firmwaret adnak ki, utána meg drasztikusan csökkentik az árat aztán a végén, meg ilyet csinálnak.
Egyszerűen nem lehet eladni a lejátszót.
Ha meg ennyiért is megéri nekik árulni, akkor mi a francért adták 60-ért az elején.
Azt nem bámon, ha csökken az ára valaminek, de ennyire????
Szerintem is rosszúl fogod fel a dolgokat. Ha most bemész a boltba akkor kapsz egy csomó marha drága lejátszót ami sz*rt sem tud. Vegyük pl. az egyik itt is népszerű cuccost a Denon 1920-ast. (Igaz, ez már kifutott modell, de a 1930-ról semmit sem tudok) Naszóval az x. firmware frissítés után sem kezeli a divx feliratokat, ezt mégsem szokták felhozni hibájának. Különben is azt rettentő gyenge érvnek tekintem, hogy egy X márkáju 350 ezer Ft-os játszó annyira audiofil/überjóminőségettudó, hogy szolgáltatásban nem kell tudnia semmit. Arra vegyél tesco gazdaságosat, ha divx-et akarsz nézni.
A pio 575/585 a gyári fw-el is tudta amit ráírtak a dobozára és az a tudás még a mai viszonylatban sem kispálya.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Na ezért nem fogok soha többet az életben pioneert venni.Első lépésben leszarják az embert és teljesen használhatatlan firmwaret adnak ki, utána meg drasztikusan csökkentik az árat aztán a végén, meg ilyet csinálnak.
Ha meg ennyiért is megéri nekik árulni, akkor mi a francért adták 60-ért az elején.
Rossz a hozzáállásod. Fogd fel úgy a dolgot, hogy most érdemes csak igazán Pioneer lejátszót venni! A Gufiak/Turbo-féle magyarított firmware-rel már tök jól használható és megbízható minőséget ad.
Amúgy a csökkentés teljesen érthető lépés. Megjelentek a Blu-Ray és a HD-DVD lejátszók, jönnek hozzá a filmek, a régi termékeket pedig ki kell szórni a raktárról. A minap én is majdnem vettem egy vadonat új Playstation 2-t 75 euróért, pedig az is drágább volt még egy fél éve. Csak az tartott vissza, hogy akkor a fiam teljesen kisajátítaná a tévét.
A loewe outlet-et néztétek??
Loewe Spheros 42 plazma Televízió: 4.490.000 helyett Televízió: 499.000Ft
Na ezért nem fogok soha többet az életben pioneert venni.
Első lépésben leszarják az embert és teljesen használhatatlan firmwaret adnak ki, utána meg drasztikusan csökkentik az árat aztán a végén, meg ilyet csinálnak.
Aki vágyik még 575/585-re vagy nagyobb társaira, az most megteheti nevetséges áron a hivatalos forgalmazótol garanciával! Itt