Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
nem QS se nem ES,
ha már szóbakerült, milyen mőségi különbség van a QS és az ES szériák között? más felépítés,vagy csak más sorozat,oszt jónapot?
Cd játszók
Acme-tól kérdeztem, hogy mit használt volna az XA-20ES hez dac-ként?
Még nem döntöttem el hogy milyen sztereó rendszert építek, mert nincs pénzem rá, és egy darabig nem is lesz sajnos - az XA20 ES alkalmi vétel volt, csak odatettem volna a polcra dísznek (a jelenlegi rendszeremben nincs rá szükségem)
Korábban Lupus2-t gondoltam volna, de most állítólag izgalmak lesznek DAC fronton Vadászéknak köszönhetően. Ha pénzem lenne, körbejárnám a kérdést.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Cd játszók
Acme-tól kérdeztem, hogy mit használt volna az XA-20ES hez dac-ként?
A Sony 790 valóban jo darab.Ha jol tudom, ez se nem QS se nem ES, de mégis egy nagyon jol sikerült darab.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Cd játszók
Én msot szereztem egy Sony 790 típusú lejátszót, s nagyon illik nálam a rendszerbe. Nagyon jó a hangja, pedig volt nálam sokkal komolyabb árú készülék is, de ez illeszkedik a legjobban. Új fejjel van szerelve, sztem 5 ezret megért.
Naim-ZU
Cd játszók
És mit használtál volna dac-nak?
ezt tőlem kérded?
Cd játszók
Akkor arról lemaradtál és sztem bánhatod
nem tom. inkább erősítőre gyúrok most; az fontosabb a futóműnél, főleg úgyhogy viszik nemsokára az AVR-t!
Cd játszók
És mit használtál volna dac-nak?
Cd játszók
Én a magam részéről futóműnek beérném egy XA20 ES-sel, a múltkor volt is olcsóért, de nem mertem bevállalni mert vidékre kellet volna mennem érte. Kicsit bánom...
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Cd játszók
Akkor arról lemaradtál és sztem bánhatod
Cd játszók
Xb 930 hmmm...nem mondom, hogy nem jó, de esett csorba az utóbbi időben a hirnevén.Én eddig mindig 50 fölött láttam hirdetni, egyszer 49990 ért a hificity-n Joe...!
Van itt az adás-vétel topikban egy Philips futómű/lejátszó, bár nem emlékszem pontosan az árára, de nem lehet rosz választás.Ha jól emlékszem az utolsó fonóbeli kiállításon is használta valaki futómüként.
a Philips CD950-re gondolsz? az már elkelt.
Cd játszók
Igen, de nem feltétlenül Sony-t és nem ebben az árban akartam
De valóban a jobbak közül való, nekem is tervben volt egy darabig amikor cd-t venni készültem...
Cd játszók
Xb 930 hmmm...nem mondom, hogy nem jó, de esett csorba az utóbbi időben a hirnevén.Én eddig mindig 50 fölött láttam hirdetni, egyszer 49990 ért a hificity-n
50-ért kapsz jobbat, de szokott lenni 30 környékén is. Ha Sonyt akarsz ebben az árban, szerintem ott van az esélyesek között.
Cd játszók
Xb 930 hmmm...nem mondom, hogy nem jó, de esett csorba az utóbbi időben a hirnevén.Én eddig mindig 50 fölött láttam hirdetni, egyszer 49990 ért a hificity-n
Joe...!
Van itt az adás-vétel topikban egy Philips futómű/lejátszó, bár nem emlékszem pontosan az árára, de nem lehet rosz választás.Ha jól emlékszem az utolsó fonóbeli kiállításon is használta valaki futómüként.
Cd játszók
65 az irányára,ami sztem sok. igazából az X229ES-t néztem ki magamnak,amit Kacsento árul. csak ezzel most futottam össze,gondoltam megkérdem. 30k-nál többet nem akaródzok kiadni érte.ja, a csatikat is megbuherálták,vmi aranyozott cuccos van rajta.
Ha 30k a keret abba nehéz lesz fiatalabb ES-t kifogni, esetleg vedd fontolóra a CDP XB930 -ast. Haza beszélek, de ennyiért igen jó futómű (Ja, és bár én 20-ért vettem az enyémet, 30-ért sem adnám el )
Cd játszók
229-est nem hallottam, de 333-ast igen.Igaz, hogy tunyingolva volt, de qrva jol szolt...
Cd játszók
jóvanna! van egy erőlködő,amint szintén tuningoltak,méghozzá a banános csatikat.jóra gondoltam,csak böszmeséget írtam.
a CDP X229-ES - ről vmi vélemény?
Cd játszók
CD lejátszón, meg Futómüveken nem igen szokott banán csati lenni, még aranyozott sem Ennek szólt az előbbi hozzászólás
b@ssza meg! kevertem egy erősítővel! szóval a aranyozott kimenetekre cserélték a gyári lukakakt!
Cd játszók
CD lejátszón, meg Futómüveken nem igen szokott banán csati lenni, még aranyozott sem
Ennek szólt az előbbi hozzászólás
Cd játszók
erről van vkinek vmi infója? : Sony CDP-XA3 volna most egy ilyen futómű ,ami táp-és banáncsati tuningolt .
Banáncsati?
Akkor azt meg ne vedd, mert azt valami kontár csinálta.
Hol árulják?
Nekem volt egy ilyen ES szériás gépem, amit futóműnek használtam.
Kérdés mennyiért?
Igen jó darab, 50e-ig jó vétel. szvsz!
65 az irányára,ami sztem sok. igazából az X229ES-t néztem ki magamnak,amit Kacsento árul. csak ezzel most futottam össze,gondoltam megkérdem. 30k-nál többet nem akaródzok kiadni érte.
ja, a csatikat is megbuherálták,vmi aranyozott cuccos van rajta.
Cd játszók
erről van vkinek vmi infója? : Sony CDP-XA3 volna most egy ilyen futómű ,ami táp-és banáncsati tuningolt .
Banáncsati?
Akkor azt meg ne vedd, mert azt valami kontár csinálta.
Hol árulják?
Nekem volt egy ilyen ES szériás gépem, amit futóműnek használtam.
Kérdés mennyiért?
Igen jó darab, 50e-ig jó vétel. szvsz!
Cd játszók
erről van vkinek vmi infója? : Sony CDP-XA3
volna most egy ilyen futómű ,ami táp-és banáncsati tuningolt .
Cd játszók
Tudja valaki hogy a Philips cd-204-et lehet e távirányítani?
Legjobb tudomásom szerint sem a 104, sem a 204 nem távos. Az első távos ebben a sorozatban a 304.
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
- simi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Cd játszók
Kinek mi a véleménye a Sony SCD XA 333 ES játékosáról cd és sacd esetén?
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Cd játszók
Tudja valaki hogy a Philips cd-204-et lehet e távirányítani?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "