Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Megvan a receiverem.
Eddig tetszik, házimoziból jeles.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
A FOGYASZÁS téma engem is nagyon érdekel RACPOWER.Csak nem akartam teleoffolni egyik topicot sem.
Van már topic erre? Mert én nem találtam...
Készülékek fogyaztása
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
tudtommal nincs, de lehet felesleges nyitni mert szerintem nem sok mindenkit érdekel
A FOGYASZÁS téma engem is nagyon érdekel RACPOWER.
Csak nem akartam teleoffolni egyik topicot sem.
Van már topic erre? Mert én nem találtam...
olyan, mintha nem lenne központban a lik a cd-n.
Na az már cserealap...
Pont ugyanezzel a hibával találkoztam a minap.
Egyik havernak én rendeltem anno(az enyémmel együtt) a Queen - Greatest Video Hits 1-es dvd-t, és majd szétrázta a Pana dvd-jét. Nekem nem szólt akkor az átok, hanem egy ismerőse lepolírozta a festést a lemez tetejéről, hátha jobb lesz a helyzet, de nem javult. Pedig ha szól nekem akkor, megpróbáltam volna kicseréltetni a dvdfutár-ral. Azután vette észre, hogy a lemez félre van nyomva szemmel láthatóan nem központos a lyuk, így 9300ft + postaköltség a kára... Nagyon zabos voltam rá, hogy csak most mondta nekem.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Köszi Lacy!Illetve még az is gond, hogy hallhatóan "üt" a lemez a lejátszóban. Holnap lemérem tolómérővel, olyan, mintha nem lenne központban a lik a cd-n.
Maga a lemez 2003-as kiadvány, de szvsz egy ilyen kiadó nem engedhet meg magának olyat, hogy 3-4 év után így nézzen ki az albuma. Vagy ez a fogyasztói társadalom átka ?
részvétem, elég szar ügy
olyan, mintha nem lenne központban a lik a cd-n.
Na az már cserealap...
Köszi Lacy!
Illetve még az is gond, hogy hallhatóan "üt" a lemez a lejátszóban. Holnap lemérem tolómérővel, olyan, mintha nem lenne központban a lik a cd-n.
Maga a lemez 2003-as kiadvány, de szvsz egy ilyen kiadó nem engedhet meg magának olyat, hogy 3-4 év után így nézzen ki az albuma. Vagy ez a fogyasztói társadalom átka ?
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Ma szerettem volna meghallgatni az alábbi lemezt:
Ettől még le lehet játszani szerintem, nekem a GYÁRI!!! Shrek DVD ilyen annak volt az a legendásan szar tokja, és nekem is összerepesztette...
Akkor van gond, ha 48x fordulattal felpörgeti a PC cdjátszója, pl begrabbeléskor
Ha izgat, akkor egy kis pillanatragasztót folyass a repedésre, és kend jól bele
Nem hinném, hogy 1 év után (bár én 1 hónapban sem bíznék) a kiadó egyáltalán szóba áll a problémával, de lehetnek még csodák...
Ha akarod megkérdezem van egy haverom aki lemezkiadó
Ma szerettem volna meghallgatni az alábbi lemezt:
Chesky Records - Johnny Frigo featuring John and Bucky Pizzarelli - Live from Studio A New York City
Sajnos (vagy szerencsére?) észrevettem 2-3 repedést a cd belsején, így nem mertem lejátszani.
Kérdés: érdemes a kiadót csesztetni a hibás termék miatt? Újonnan vettem kb 1,5 éve, számla már nincs meg, 3-4x volt eddig lejátszva (nem gagyi gépeken).
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
figyi, nyáron csak össze kéne hoznunk egy rendes mérést több versenyzővvel(AVR receiverek), mit szólsz?
Na, ebben én is benne vagyok!! Kiváncsi lennék az AX1 teljesítményére.
CD Futómű: ETHOSZ Audio CD-Transport (+Libra) DAC: ETHOSZ Audio Balanced RTP Vacuum Tube SQ Előfok: ETHOSZ Audio Balanced Zen (Referenc) Végfok: 2x ETHOSZ Audio PA-2.5 SQ (Bi-amp) Hangfal: WATT/Puppy by ETHOSZ Audio Kábelek: Nirvana S-L
Lehet a toroid a kissebb szórásban és méretben jobb, de ebben a HK-ban böszme nagy méretű van
ami nem baj persze.
De ha jól tudom még csendesebb is bár ha jól meg van csinálva egy EI vasmagos valzeg azzal sincs gond.
Bár a mérésnél emlékszem mikor az onkyot mértem ott max teljesítményen már hallatszott a trafó zaj itt a HK esetében meg semmi síri csönd, inkább a terhelő ellenállásokból kezdtem hallani nagyon kis intenzitással az 1kHz-es hangot de ez már Full Power esetén volt ahol a 100W ellenállások 123W-al lettek terhelve
ne viccelsz már toroid táp esetében nem is lehet ne jobb 88% hatásfokúEI vasmagosvan kb 67-78% között.
Ez ebben a formában nem igaz. Egy 1kVA-es EI vasmagos trafó hatásfoka bőven 78% felett van. Ha ennyire jó lenne a toroid, akkor az energetikában csak azt használnának. De mégsem teszik....
A toroid inkább csak az alacsonyabb szórásban, meg a kisebb méretben jobb. Már ha jól van megcsinálva...
sajti
Nem gond a "Maranc"-nak, hogy nem szellozik felulrol ? Gondolom a vorosizzas nem hasznal a felette levo komponensnek ... Csak azert kerdezem, mert az Onkyo-mra semmit nem mernek ratenni hasznalat kozben, mert egy tukortojas siman megsulne rajta ???
Emberünk ért hozzá úgy, h valószínűleg csak a fénykép erejéig tornyosított.
Tudom en aztat, keremszepen, pont ezer' vot furcsa ... :kiraly:
Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept
Elektromos vérnyomásmérők
ne viccelsz már toroid táp esetében nem is lehet ne jobb 88% hatásfokú ez nem kapcsolóüzemű ott lehet 100% os EI vasmagosvan kb 67-78% között.
Csak vicc akart lenni, de úgy látszik nem jött be...
A mérésbe benne vagyok, egyszer csak összejön!
ez az onkyo 601 volt
egyébként a teljesítménymérőn is látszik tisztán induktív a terhelés.
ne viccelsz már toroid táp esetében nem is lehet ne jobb 88% hatásfokú ez nem kapcsolóüzemű ott lehet 100% os
EI vasmagosvan kb 67-78% között.
TURBO!
Ez aztán a turbo hajtás!!!
Ez nem 450W mint a hátlapon, ha jól látom.
Ahogy a nagykönyvben(user manual) meg van írva.
A Cosinus Phi nem túl jó!
figyi, nyáron csak össze kéne hoznunk egy rendes mérést több versenyzővvel(AVR receiverek), mit szólsz?
Nem semmi! Komoly erőmű. Gratula a méréshez.
(Csak meg kellene valahogy szereznem a műterheléseidet, meg a teljesítmény mérőt :smile19: )
talán igy jobb
HK_7000.doc
Ja , ha valakit érdekelnének a részletek itt letöltheti és olvasgassa.
HK_7000.doc
TURBO!
Ez aztán a turbo hajtás!!!
Ez nem 450W mint a hátlapon, ha jól látom.
Ahogy a nagykönyvben(user manual) meg van írva.
teccik látni az értéket terheléskor!!!