Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
a kuttyom a nyárom, kb három hónapos lehetett
Hát ez egy puli ha minden igaz.
Szerintem a Pulik az egyik legyaranyosabb kölyökkutyák. :kiraly:
jó a szemed, mert valóban puli! :vazeg:
viszont azóta kiderült róla, hogy lánykutya, holott fiúként hoztuk el
nagyon nehéz megállapítani kiskorukban a nemüket, pár hónapja vettük észre csak.
pedig lassan már vártam hogy a fáknál emelgesse a lábát amolyan fiúkutyásan
TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Házi kedvenceink
a kuttyom a nyárom, kb három hónapos lehetett
Hát ez egy puli ha minden igaz.
Szerintem a Pulik az egyik legyaranyosabb kölyökkutyák.
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Házi kedvenceink
Szerintem menj ki, biztosan találsz megfelelőt, és ezzel meg is mentesz egyet.
Már írtam nekik, majd pénteken megyek. Képről van két szimpatikus is. De sajna az a baj, hogy most minden hirdetésbe a volt kutyánkat(nagyapáét) keresem, pedig ugyanolyat már nem fogok találni.
A legtöbb menhelyes hirdetésbe pedig inkább középmagas, németjuhász véle, fekete, vagy torzonborz kutyák vannak.
Van pár fajtatiszta kutya is hirdetve ajándékba, de pl. 12 éves Westit nem merek elhozni, nehogy az is egy évig bírja.
Spániel gyönyörű, nagyszülős kutya, de kicsit félek tőle. Rokonoknak volt egy, az olyan nyugtalan volt, hogy még meg se hagyta magát nyugodtan simogatni. Izgő-mozgó kutya nem kell.
Beaglek nyugisak amúgy?
Azok nagyon tetszenek, de nem ismerem a viselkedésüket.
Haj, pár éve (10>) őrült nagy kutyabuzi voltam. Meg volt az összes kutyás újság, amit kapni lehetett, volt belőlük vagy egy méter stóc. Akkor úgy vágtam, a fajtákat, mint most a 82-es CRT-ket .
Sajna az újságokat nem lelem, pár katalógusból meg nem sok infot lehet kivenni.
Különben sem nagy a valószinűsége,hogy fajtiszta kutya lesz, a tacsik is 10 ezertől mennek felefelé, a Beaglek 30K-ba is kerülnek.
Faluhelyen meg nem szokás kutyáért fizetni, nagypapa sem adna érte semmit, akármennyire oda van értük.
Meg végülis a legutóbbi kutya is csak amolyan egyedi volt, nem is hasonlított semmilyen fajátra, mégis gyönyrű meg kedves volt.
(rokonok adnának egy egy éves Foxit, ketrecben van, nem foglalkoznak vele. De az is kisgyereknek lett véve, a gyerek emg úgy elvadította,hogy az is tök ideges kutya lett. MEg Foxi eleve nem a nyugalom meg a szelídség mintaképe, ha jól tudom)
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házi kedvenceink
Azon gondolkodom, el fogok menni a miskolci állat menhelyre, remélhetőleg találni ott aranyos kutyákat is, nem csak nagy farkasokat, meg bozontosokat.
Szerintem menj ki, biztosan találsz megfelelőt, és ezzel meg is mentesz egyet.
Házi kedvenceink
Kéne valami aranyos tacskó-jellegű kutya ajándékba nagyapámnak.
VOlt egy nagyon hűséges és gynöyörű szintén tacskó keveréke, de egy angy kutya megölte neki az udvaron és el is vitte. Két évig volt nála. Az előző kutyáját valaki lelőtte.
Két éven belül két kutya nagyon fájdalamas tud lenni.
Ha tudtok valahol, lehetőelg borsod megye környékén, akár felnőtt kutyát, szóljatok légyszi!
Azon gondolkodom, el fogok menni a miskolci állat menhelyre, remélhetőleg találni ott aranyos kutyákat is, nem csak nagy farkasokat, meg bozontosokat.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házi kedvenceink
Mozart-om...
Hogy figyeli az egeret...
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
-
Vendég
Házi kedvenceink
Szépen növöget a sárkányom
Csak aztán nehogy egy godzilla legyen belőle...
ha ilyen művirágon tartja nem fog elhízni:)
Házi kedvenceink
Csak aztán nehogy egy godzilla legyen belőle...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Igc, a kutyus nagyon aranyos, nem értem a sok elmebeteget, amikor azt mondják, hogy így harci kutya meg úgy harci kutya... nekem mindíg is volt kutyám, most egy rotweillerem van és egy foxim, és azt mondom csak a gazditól függ milyen a kutya. Karácsonykor ez a kislány volt nálunk vendégségben és nagyon megszerettük
Nagyon aranyos! Ez így van, minden a neveléstől függ. Hihetetlenül békés kutya. Nagyon hálás és igen jó házőrző...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házi kedvenceink
Hamar kényelembe helyezte magát és el is aludt
Házi kedvenceink
Igc, a kutyus nagyon aranyos, nem értem a sok elmebeteget, amikor azt mondják, hogy így harci kutya meg úgy harci kutya... nekem mindíg is volt kutyám, most egy rotweillerem van és egy foxim, és azt mondom csak a gazditól függ milyen a kutya. Karácsonykor ez a kislány volt nálunk vendégségben és nagyon megszerettük
Házi kedvenceink
Szintén ébredés után.
Házi kedvenceink
A nagyobbik neve Lui (róla régebben már tettem fel ide képet), a pici pedig egy hónapja lakik nálam, neve Petra, a kedvesem kérte karácsonyra. Lui 11 éves lesz áprilisban, Petra meg még nagyon fiatal csajszi...
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Házi kedvenceink
Közeli, ébredés után...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házi kedvenceink
18+
Házi kedvenceink
sosem akar belenézni...
Házi kedvenceink
Gyönyörű kutyus! Légyszíves tegyél még fel róla képet!
Köszi! Ha hazaértem teszek fel még róla...
Házi kedvenceink
Vega
Gyönyörű kutyus! Légyszíves tegyél még fel róla képet!
Házi kedvenceink
Mozart-om...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Házi kedvenceink
Vic vagy Vincent?
Vincent