Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
minőségi cd írás
minőségi cd írás
ha érdekel egy plextor még egy év garival prémiumra váltás miatt keress privibe.
köszi, de sajna már tárgytalan mert megrendeltem a premium 2-t
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
-
Vendég
minőségi cd írás
ha érdekel egy plextor még egy év garival prémiumra váltás miatt keress privibe.
-
Vendég
minőségi cd írás
sziasztoksegítség kéne.
Olvass 3-al alább és ott van 3 link erről a témáról... csak végig kell olvasnod
minőségi cd írás
sziasztoksegítség kéne. venni szeretnék egy sima cd irot ami tud nagy lassan irni cd-t. mert a dvd irom csak 8×osan tud és ezt már nem nagyon szereti semmi, ráaduásul nem is jominőségben irja az auido cd-ket. milyen cd irot ajánlotok?
én teac-et néztem ezt 8500ért megtudnám venni. vélemény erről? vagy inkább a plextor audiophile cd iroja?
ja és milyen lemezt használjak? én verbatimot használok hol ty-set de most az ezüstös tetejűt amin a data life plus felirat van.
Hello,
Meg ha nem is az audiophil-t, mert az elegge huzos, de mindenkeppen Plextor irot ajanlok, irhato CD-bol szinten, a DVD-rol nem is beszelve ...
Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept
minőségi cd írás
sziasztok
segítség kéne. venni szeretnék egy sima cd irot ami tud nagy lassan irni cd-t. mert a dvd irom csak 8×osan tud és ezt már nem nagyon szereti semmi, ráaduásul nem is jominőségben irja az auido cd-ket. milyen cd irot ajánlotok?
én teac-et néztem ezt 8500ért megtudnám venni. vélemény erről? vagy inkább a plextor audiophile cd iroja?
ja és milyen lemezt használjak? én verbatimot használok hol ty-set de most az ezüstös tetejűt amin a data life plus felirat van.
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
-
Vendég
minőségi cd írás
vackor! Ne haragudj, de van ilyen topic (is) és 100 féle módszer ki is lett tárgyalva.Sőt, márt írt CD tesztet is tartottunk, amikoris 10 egyforma írható CD-re ugyanazt a minőségi hangfelvételt egyforma módon felírva össze is hasonlítottuk...
Ez az egyik
Egy másik
és egy harmadik
Aahaaa, a harmadik olyasmi, mint amire én is gondoltam. csak valamiért este nem hozta fe a cuccost a gép...
minőségi cd írás
Grabre én EAC-t használok, természetesen Secure módban. Írni már nemigen szoktam, mert vinyóról megy a cucc, de régebben a Feurio-t használtam, ami egy ingyenes progi és kifejezetten audio master CD-k készítésére való. Profi darab.
-
Vendég
minőségi cd írás
vackor! Ne haragudj, de van ilyen topic (is) és 100 féle módszer ki is lett tárgyalva.
Sőt, márt írt CD tesztet is tartottunk, amikoris 10 egyforma írható CD-re ugyanazt a minőségi hangfelvételt egyforma módon felírva össze is hasonlítottuk...
Ez az egyik
Egy másik
és egy harmadik
-
Vendég
minőségi cd írás
Sziasztok!
Sokan ellenzik a dolgot (én is), de van, hogy ez a megoldás. Én is szeretem a jó lemezeket megvenni, nem vitatom az lp hangját sem, de én pl az autóba írok lemezeket, ahová nem szívesen teszem az eredetit. Összekarcolódhat, napfény stb. Van amit egyszerűen nem lehet beszerezni.
Szóval a jó minőségű megoldásokat keressük, legyen az lemez, író, szoftver, vagy bármi, ami ezt segíti elő.
legyen ez egy komplex tárhely az infót keresők számára.
Tudjuk már, hogy a legtöbben a Plextor Prémium íróra esküsznek, természetesen külső házban, a lemez már nem ilyen egyértelmű, míg mint hallottam az EAC egyeduralma is megtörik, bár a szoftver nevét nem tudták megmondani, állítólag itt a trónkövetelő.
Ami nekem pozitív volt az EAC-ban, hogy HDCD-t is átvitte az írás során, ami nem, hogy ha egész könyvtárat másoltam egyszere be, akkor mindíg megfordította a sorrendet.
Nekem tetszik az Itunes rippje is, mellékesen ez i s ingyenes progi.
Van- e olyan szoftver, ami borítót is nyomtat, mint pl a nero, de annál jóval jobb minőséget produkál?
Remélem sok infó cserél majd gazdát,
Üdv
Vackor