Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Reméljük azért nem. Akkor is jó
Plazma
Nekem 2 órája kezdőtött a bejáratás
ami beégésig tart...
Plazma
Nekem 2 órája kezdőtött a bejáratás
Plazma
Én is amondó vagyok, hogy érdemes kivárni azt a 200 órát, ha másért nem, hát a lelked megnyugtatása miatt...
Enyémben több mint 1000 óra van de nem vagyok nyugodt. Még nem volt használva logóval,karikával,lent-fent fekete csíkokkal soha.
Plazma
Nem tudom, hogy ennyire érdemes-e elítélni. Nagyon sok német fórumot olvastam, ahol magukat szakembereknek mondó hozzászólók egyértelműen kiálltak a bejáratás mellett. Én mindenesetre végigcsináltam, nem értem, miért öregítené a megjelenítő rendszert, ha a kezdeti időszakban visszaveszem a kontrasztot és a fényerőt. Tegnap előtt elaludtam a TV mellett, és 4-kor vettem észre, hogy megy valamelyik adó monoszkópja legalább két órája. Megíjedtem, hogy ez már káros lehet, de ahogy átkapcsoltam máshova, majd vissza a hdmi fekete képernyőjére, kb. 1 perc alatt teljesen eltűnt a nyoma. Lehet, hogy nem a bejáratás miatt múlt el ilyen gyorsan, de mindenesetre engem megnyugtatott.
Jók ezek a Pana - plazmák!
(Egyre tobb az elégedett felhasználó - azért ez is lehet egy szempont a vásárlásnál)
Én is amondó vagyok, hogy érdemes kivárni azt a 200 órát, ha másért nem, hát a lelked megnyugtatása miatt...
Plazma
"nem értem, miért öregítené a megjelenítő rendszert, ha a kezdeti időszakban visszaveszem a kontrasztot és a fényerőt."
Ő azért nevezi öregítésnek ezt a módszert, mert így csak telnek a napok, egyre kevesebb idő van hátra a tv "életéből", úgy hogy értelmetlenül, magadat büntetve csinálod végig az első 200 üzemórát.
Plazma
Én is akartam már írni, hogy baromság, csak féltem a kritikák miatt, amit majd kapok érte
Ez a szervízes nagy penge véletlenül nem árulta el, hogyan lehetne megnézni, hogy mennyi üzemóra van már a készülékben?
Nem tudom, hogy ennyire érdemes-e elítélni. Nagyon sok német fórumot olvastam, ahol magukat szakembereknek mondó hozzászólók egyértelműen kiálltak a bejáratás mellett. Én mindenesetre végigcsináltam, nem értem, miért öregítené a megjelenítő rendszert, ha a kezdeti időszakban visszaveszem a kontrasztot és a fényerőt.
Tegnap előtt elaludtam a TV mellett, és 4-kor vettem észre, hogy megy valamelyik adó monoszkópja legalább két órája. Megíjedtem, hogy ez már káros lehet, de ahogy átkapcsoltam máshova, majd vissza a hdmi fekete képernyőjére, kb. 1 perc alatt teljesen eltűnt a nyoma. Lehet, hogy nem a bejáratás miatt múlt el ilyen gyorsan, de mindenesetre engem megnyugtatott.
Én is jártam így és ugyanezt tapasztaltam.
Egy jó pár hete kitaláltam, hogy kipróbálom az LG 20 perces "képernyőmosó" progrmamját. Az egyik programhelyre beállítottam egy olyan csatornát, ahol nincs műsor, csak hangyafoci. (Gondolom az LG-nél ez hasonló elven működik). Hát a Panával ez nem jött össze teljes mértékben, mert néhány perces adásszünet után kikapcsolt. Az eredmény viszont pozitív, mert egy kb. 2 perces próba után eltűnt a tv2 éjszakai direktmarketinges műsorának logója. Én szintén a hdmi fekete képernyőjén próbáltam ki. Még azt is megkockáztatom, hogy a hangyafoci nélkül is eltűnt volna.
A bejáratásról nekem egy kicsit más a véleményem. Nekem akkor tetszik legjobban a kép, ha a fényerő és a kontraszt is kb. félerővel megy. Úgyhogy a bejáratás nekem így nem kellemetlen.
Plazma
Én is akartam már írni, hogy baromság, csak féltem a kritikák miatt, amit majd kapok érte
Ez a szervízes nagy penge véletlenül nem árulta el, hogyan lehetne megnézni, hogy mennyi üzemóra van már a készülékben?
Nem tudom, hogy ennyire érdemes-e elítélni. Nagyon sok német fórumot olvastam, ahol magukat szakembereknek mondó hozzászólók egyértelműen kiálltak a bejáratás mellett. Én mindenesetre végigcsináltam, nem értem, miért öregítené a megjelenítő rendszert, ha a kezdeti időszakban visszaveszem a kontrasztot és a fényerőt.
Tegnap előtt elaludtam a TV mellett, és 4-kor vettem észre, hogy megy valamelyik adó monoszkópja legalább két órája. Megíjedtem, hogy ez már káros lehet, de ahogy átkapcsoltam máshova, majd vissza a hdmi fekete képernyőjére, kb. 1 perc alatt teljesen eltűnt a nyoma. Lehet, hogy nem a bejáratás miatt múlt el ilyen gyorsan, de mindenesetre engem megnyugtatott.
Source: foobar2000, Sony CDP XA20ES
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
-
Vendég
Plazma
na közben kiderült, hogy nem kapok hitelt, ha nincs a jelenlegi céggel 3 hónapnál több munkaviszonyom:(így majd a falat nézem:(
Bocs, hogy belepofazok, de biztos hogy jo otlet hitelt felvenni egy plazmara ?
Szerintem inkabb sporolj egy kicsit !
minek?
velveszek 100k hitelt és 11x10 et visszafizetek.
10 hónapra lebontva és 10k kezelési költséggel.
nem olyan megterheló havi 10 ezret kifizetni és jó hitellehetőséggel max 10k a bukta.
Plazma
na közben kiderült, hogy nem kapok hitelt, ha nincs a jelenlegi céggel 3 hónapnál több munkaviszonyom:(így majd a falat nézem:(
Bocs, hogy belepofazok, de biztos hogy jo otlet hitelt felvenni egy plazmara ?
Szerintem inkabb sporolj egy kicsit !
Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept
-
Vendég
Plazma
Azért ott van még a pana tv-d, jó az is...
holnapig van ott
Plazma
Azért ott van még a pana tv-d, jó az is...
-
Vendég
Plazma
na közben kiderült, hogy nem kapok hitelt, ha nincs a jelenlegi céggel 3 hónapnál több munkaviszonyom:(
így majd a falat nézem:(
-
Vendég
Plazma
annyiban áll kapcsolatban, hogy kioktattál, hogy erről a készülékről van itt beszámoló és ha sok időt ráfordítok és nincs...
Plazma
Kérdés: A PV60-ason mi a különbség a HDMI1 és 2 között. Samsung dvd van a tv-re kötve, de HDMI2-őn működik, 1-en nem. Esetleg én is lusta disznó vagyok, mert nem veszem elő a használatit, amiben esetleg benne lehet?
Ez ciki kérdés volt, inkább ne is válaszoljatok rá. Rájöttem magamtól.
Plazma
Olyan mértékű is volt már, - elsősorban retekklubnál, - hogy a logó annyira beégett a képernyőbe, hogy ott egy karikában ki is lyukadt. Ezt viszont már nem beégésnek nevezik, hanem kiégésnek. Jobb Neked az Lcd.
:kiraly:
Ettől függetlenül,én sem javasolnám ezt a cuccot...Inkább spórolj még,addig meg járj kirándulni az asszonnyal.Megezmegaz....
Ezt azért írtam, mert már kezd unalmas lenni ez a téma. Én a kb. a 80. oldalnál kezdtem ezt a topicot olvasgatni. De vettem a fáradságot és elolvastam az egészet elölről. Sok mindent meg lehetett tudni, nekem a választásban a Te hozzászólásaid is befolyásoltak.
Ez ugye már nem a 80., hanem a 104. oldal. Nem azt mondom, hogy olvassa el mindet, de ha 10-20 oldalt visszaolvasna, akkor már ezt a kérdést nem is tenné fel. Itt nincs annyi oldal, mint a HTCP-nél, meg nem is változnak annyira a dolgok mint ott. Nem az a probléma, hogy valaki tájékozódni akar, hanem hogy ez a kérdés folyamatosan felmerül. Leírták többen, hogy nem kell csutkára tekerni a fényerőt, meg a kontrasztot hosszabb ideig tartó állóképnél. Abból esetleg gond lehet. De ha valaki szokott tv.-t nézni, akkor tudhatná, hogy az RTL Klub logója halvány. A TV2-ő már nem, de akkor beszéljünk arról. Arra is van lehetőség, hogy a logó helye változzon. Már ez is le lett írva. Csak utána kellene olvasni. Tudod! Egy kis szorgalom és "tudásvágy". Nem olyan sok ez a 104 oldal.
??
én 1 márka plazmáiról érdeklődtem, nem hogy általában beégnek e a plazmák,
és nem is az érdekel, hogy plazmát merjek e venni.
engem kifejezetten 1db tv érdekel.
de akkor végigolvasom az egész topicot, de ha nem lesz semmi erről a modelről remélem veszed a fáradtságot és kifizeted helyettem a tv t a boltban:)
O.K. rendben van, de ott kezdődik az egész, hogy megbeszéljük, hogy milyen összeget ajánlasz fel nekem oldalanként azért, hogy én elolvassam helyetted azt ami téged érdekel. Emlékezetem szerint ketten, vagy hármak tettek fel kérdést erről a készülékről. Bátran olvass vissza. Szombatig rengeteg idő van még. Hogy "könnyítsek rajtad", megmondom a választ. Senki nem ajánlotta.
Még azt azért megkérdezném Tőled, hogy a Te tv vásárlásod finanszírozása milyen összefüggésben van azzal, hogy írtak-e erről a típusról itt, vagy sem. Ezt én valahogy nem értem. Ha van itt valami róla, akkor esetleg veszel magadnak egy tv-t, ha nincs akkor én veszek neked? Vagy magamnak? Ezt hogy gondoltad? De nekem erre a készülékre nincs szükségem, meg igényem.
Ha anyagi problámáid vannak plazmavásárlással kapcsolatban, akkor lehet, hogy célszerűbb volna használtat keresni a neten. Ha keresel, találsz.
-
Vendég
Plazma
Olyan mértékű is volt már, - elsősorban retekklubnál, - hogy a logó annyira beégett a képernyőbe, hogy ott egy karikában ki is lyukadt. Ezt viszont már nem beégésnek nevezik, hanem kiégésnek. Jobb Neked az Lcd.
Ettől függetlenül,én sem javasolnám ezt a cuccot...Inkább spórolj még,addig meg járj kirándulni az asszonnyal.Megezmegaz.... :kiraly:
Ezt azért írtam, mert már kezd unalmas lenni ez a téma. Én a kb. a 80. oldalnál kezdtem ezt a topicot olvasgatni. De vettem a fáradságot és elolvastam az egészet elölről. Sok mindent meg lehetett tudni, nekem a választásban a Te hozzászólásaid is befolyásoltak.
Ez ugye már nem a 80., hanem a 104. oldal. Nem azt mondom, hogy olvassa el mindet, de ha 10-20 oldalt visszaolvasna, akkor már ezt a kérdést nem is tenné fel. Itt nincs annyi oldal, mint a HTCP-nél, meg nem is változnak annyira a dolgok mint ott. Nem az a probléma, hogy valaki tájékozódni akar, hanem hogy ez a kérdés folyamatosan felmerül. Leírták többen, hogy nem kell csutkára tekerni a fényerőt, meg a kontrasztot hosszabb ideig tartó állóképnél. Abból esetleg gond lehet. De ha valaki szokott tv.-t nézni, akkor tudhatná, hogy az RTL Klub logója halvány. A TV2-ő már nem, de akkor beszéljünk arról. Arra is van lehetőség, hogy a logó helye változzon. Már ez is le lett írva. Csak utána kellene olvasni. Tudod! Egy kis szorgalom és "tudásvágy". Nem olyan sok ez a 104 oldal.
??
én 1 márka plazmáiról érdeklődtem, nem hogy általában beégnek e a plazmák,
és nem is az érdekel, hogy plazmát merjek e venni.
engem kifejezetten 1db tv érdekel.
de akkor végigolvasom az egész topicot, de ha nem lesz semmi erről a modelről remélem veszed a fáradtságot és kifizeted helyettem a tv t a boltban:)
Plazma
Kérdés: A PV60-ason mi a különbség a HDMI1 és 2 között. Samsung dvd van a tv-re kötve, de HDMI2-őn működik, 1-en nem. Esetleg én is lusta disznó vagyok, mert nem veszem elő a használatit, amiben esetleg benne lehet?
Plazma
Ettől függetlenül,én sem javasolnám ezt a cuccot...Inkább spórolj még,addig meg járj kirándulni az asszonnyal.Megezmegaz.... :kiraly:
-
Vendég
Plazma
ha lenne több pénzem, akkor se adnék ki 200nál többet egy tv ért:)
inkább veszek kisebbet, csak ez olyan szép nagy:)
Plazma
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Beégésről, bejáratásról bővebben:
LINK
huhh, nagyon hulla vagyok angolfordításhoz.
de akkor gondolom meg lehet előzni a beégést, ha 20 percenként egy pillanatra elkapcsolsz?
mert akkor a reklámok pont segítik hogy ne égjen be:)
Neem, azt írják, hogy max 20 percig hagyj kint a képernyőn statikus tartalmat, pl. egy dvd lejátszót pause állásban.
ezt értem, de az rtl klub logó is ilyen nem?
vagyis annál is 20 perc:) vagy ha egyből visszabáltok akkor nemszámít?
ajh
nemtudom, hogy meg merjem e venni
Úgy látom nagyon foglalkoztat a beégés história. Szvsz Fujitsu-Siemens készüléket nem szabad venni. Hasonlóan a budapesti villamosokhoz ezek sem váltak be. A legnagyobb probléma a beégés náluk. Olyan mértékű is volt már, - elsősorban retekklubnál, - hogy a logó annyira beégett a képernyőbe, hogy ott egy karikában ki is lyukadt. Ezt viszont már nem beégésnek nevezik, hanem kiégésnek. Jobb Neked az Lcd.
Plazma
jó ez az oldal amit linkeltetek, végre hiteles plazma rivjúk képpel! viszont egy csomó modell nem szerepel a hazai kínálatban
-
Vendég
Plazma
A telefonakksi történetek a régebbi telefonokra voltak érvényesek, amelyeknek még Li akksijaik voltak.
Szerintem elírtad, mert pont a régi telefonoknak nem volt Li (Lithium) aksija, hanem NiCd és NiMh, amelyek érzékenyek voltak a rátöltésre. Pont az Li technológia tette lehetővé, hogy bármikor rá lehessen tölteni, de erre van más fórum, csak gondoltam, ne legyen félre értés.
Biztosan igazad van, én nem vagyok az akksi formációk nagy szagértője
igaza van:)
de most plazmáról legyen szó, mert nagyon közeledik a szombat mikoris elviszik a régi tv met
Plazma
A telefonakksi történetek a régebbi telefonokra voltak érvényesek, amelyeknek még Li akksijaik voltak.
Szerintem elírtad, mert pont a régi telefonoknak nem volt Li (Lithium) aksija, hanem NiCd és NiMh, amelyek érzékenyek voltak a rátöltésre. Pont az Li technológia tette lehetővé, hogy bármikor rá lehessen tölteni, de erre van más fórum, csak gondoltam, ne legyen félre értés.