Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio termékek

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Hát, igazából nincs ötletem, hogy mi a különbség az 57 és 59-es között, azon kívül, hogy másként néz ki.

Talán a szolgáltatásokban van különbség, pl. az enyém nem játszik le divx-et.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Nos most éppen lakásfelujjítgatás közben vagyunk, ezért az eggyik barátunknál lakunk . A hangfalak és az erőlködő az övé mint a lakás is ahol a kép készült. De itt Baján nagyon szivessen tartunk "BEMUTATÓT" minden érdeklődőnek!!! A Rhea+Titan Pro mellett van még eggy Charon 5.1 és eggy Charon stereo is ha van rá érdeklődő eggyeztetés után megoldható a dolog! Ha valakinek van infója a CA. 57 és 59 közötti különbségröl légyszi ossza meg velem. Eddig nem találtam semmit rola. De ha valaki rtáakad eggy ilyen "drágaságra" és korrekt az ára meg kell venni mert nagyon jó a hangja pedig nem is cd játékos!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Croft
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Croft »

Clarus Rhea 5.1 Titan Pro frontokkal kiegészítve, Clarus Helix kábelek (ja és ősszehasonlításhoz egy Pioneer 575A).
A Clarus Rhea center brutális. kíváncsi lennék a hangjára,meg amúhy a Clarus hangfalakra.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: close652 »

amúgy a lánc
meg egy szép philips cd-r is ott figyel
system

v-tibor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: v-tibor »

Hali. Köszi a gyors reagálást. Nem tudom hogy mi lehet a különbség az 57 és az 59 között? De a tapasztalatokat légyszi osszátok meg velem is ha másért nem akorr a magam igazolására vagy cáfolására. Nem vagyok eggy "vájtfülü" emberke de hallok és észreveszek dolgokat. Nos eddig maradéktalanul meg vagyok vele elégedve. Ja amúgy a lánc amivel halgattuk eddig: Pioneer AX3 (előerősítő), Clarus Helios 2 (végerősítő), Clarus Rhea 5.1 Titan Pro frontokkal kiegészítve, Clarus Helix kábelek (ja és ősszehasonlításhoz egy Pioneer 575A).
aztaku..a.

HIGH-END.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio termékek

Hali. Köszi a gyors reagálást. Nem tudom hogy mi lehet a különbség az 57 és az 59 között? De a tapasztalatokat légyszi osszátok meg velem is ha másért nem akorr a magam igazolására vagy cáfolására. Nem vagyok eggy "vájtfülü" emberke de hallok és észreveszek dolgokat. Nos eddig maradéktalanul meg vagyok vele elégedve. Ja amúgy a lánc amivel halgattuk eddig: Pioneer AX3 (előerősítő), Clarus Helios 2 (végerősítő), Clarus Rhea 5.1 Titan Pro frontokkal kiegészítve, Clarus Helix kábelek (ja és ősszehasonlításhoz egy Pioneer 575A).

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Üdv. Ha esetleg valakinek van tapasztalata a CA. DVD59-esel kapcsolatban az ossza meg velem mert nem nagyon találtam róla semmit igaz most még erősen hegyezem a fülem mert most vettem meg 20 ropiért a MM.-ban és félek nehogy gáz legyen vele. Tudom nem mai gyerek de 1 év gari van rá és nagyon jól szól (eddigi tapasztalat szerint, pl a Pioneer 575A-t hejböl leszólja ugy hogy én is első megszólalásra meghalottam). Szóval ha valakinek van infolya vagy ötlete hogy hol nézelődjek vélemények terén az írja meg. Előre is köszi. Üdv : Doky.
Nekem 57-es van. NIncs vele semmi gond.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio termékek

Üdv. Ha esetleg valakinek van tapasztalata a CA. DVD59-esel kapcsolatban az ossza meg velem mert nem nagyon találtam róla semmit igaz most még erősen hegyezem a fülem mert most vettem meg 20 ropiért a MM.-ban és félek nehogy gáz legyen vele. Tudom nem mai gyerek de 1 év gari van rá és nagyon jól szól (eddigi tapasztalat szerint, pl a Pioneer 575A-t hejböl leszólja ugy hogy én is első megszólalásra meghalottam). Szóval ha valakinek van infolya vagy ötlete hogy hol nézelődjek vélemények terén az írja meg. Előre is köszi. Üdv : Doky.

aron83
Isten Hozott! :)

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: aron83 »

Az a 300 Euro alatti HD650 merre van? Valami elérhetőség?
Lehet csemegézni, bár nem tudom, hogy magyarországi szállításhoz melyik hogy viszonyulna... A computeruniverse-től vásároltam már korábban (igaz németországi szállítással), korrektek és gyorsak voltak, úgyhogy alighanem tőlük vennék, ha vennék. Bár most éppen nincs raktáron nekik, ha jól nézem...

Én még az ebay-ről vettem, ha jól emlékszem 212 EUR-ért (20 EUR volt a szállítás), az egész kb.60 e Ft volt akkor.
Jó kis füles
Hangfal:Sonido Ant ,Erősítő:Korsun ks99,Forrás:Emu 0404, Fejhallgató:Akg k1000

szeder

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: szeder »

Lehet csemegézni, bár nem tudom, hogy magyarországi szállításhoz melyik hogy viszonyulna... A computeruniverse-től vásároltam már korábban (igaz németországi szállítással), korrektek és gyorsak voltak, úgyhogy alighanem tőlük vennék, ha vennék. Bár most éppen nincs raktáron nekik, ha jól nézem...

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: blaki »

Ez engem is érdekelne
A400, Dactilus, 575A, M12.2

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2618

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

szeder

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: szeder »

Üdv!

az új 740C eléggé felkeltette az érdeklődésemet a dupla digitális bemenete és DAC-ként való használhatósága miatt. Körbe is néztem internetszerte árakat illetően, és arra a meglepő eredményre jutottam, hogy a CA termékek általában jóval olcsóbbak idehaza, mint Németországban. Míg a 740C ~1000EUR (~250kHUF), a 840C pedig ~1500EUR (~375kHUF), addig idehaza pl. a hifi barlangnál ugyanezek 159k ill. 240k forintba kerülnek. Sőt, az itteni árak még az angliai áraktól is alacsonyabbak kb 100 fonttal. Ez azért elég furcsa, én legalábbis még nem nagyon találkoztam olyan termékkel, amiben áram folyik, és idehaza olcsóbb lett volna, mint pl. Németországban, legjobb esetben is max ugyanannyi.
Tudja valaki, hogy miért van ez? Mit tud a hifi barlang, amit ezekszerint se a németek, se az angolok nem tudnak? (;

szerk.: Viszont pl a Sennheiser HD650-et Németorszában meg lehet kapni már jóval 300EUR alatt, addig hifi barlangban 91kHUF. Ezekszerint ők se mindentudók (;

cro
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cro »

Helo, 
az 540-D Azur tényleg nem játszik le DivX-et, vagy csak nem találom ezt az információt a leírásban...?

HDMI kimenetet sem látok rajta sehol... miben nyújt többet/mást, mint a DVD89?

Egy 540-R mellé melyik lenne jobb társ?

Köszi

en dvd89-et nyuzok, a legnagyobb megelegedesemre, a divx-el semmi problemaja(a feliratokat tordeli kisse hulyen...de en erre nem is hasznalom), sacd-t is viszi, a sztereo hangja is teljesen hallgathato az 5.1-es kimeneten, ami viszont mellette szol, hogy component kimeneten is tudja upesscalazni a videokat...1080i-ig, amit meg tudni kell hogy a benn levo sony olvasofej, cd-knel szeret kicsit ciripelni, de ez termeszetes, ha ez nem zavar szerintem megeri az arat...az 5.1-es kimeneten szebben dekodolja az ac3-at mint az 540r...ez is tapasztalat....
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180

dannyboy

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: dannyboy »

Helo,

az 540-D Azur tényleg nem játszik le DivX-et, vagy csak nem találom ezt az információt a leírásban...?

HDMI kimenetet sem látok rajta sehol... miben nyújt többet/mást, mint a DVD89?

Egy 540-R mellé melyik lenne jobb társ?

Köszi

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Üdv!Meg tudná valaki mondani, hogy a 640A mennyivel lehet jobb az 540A-tól. A számok alapján nem sokban különböznek, max az a pár watt. Hallotta valaki esetleg mindkettőt? Megéri a plussz forintokat a 640A?
Mennyi lehet a reális ára az 540A-nak?
Előre is köszi

Anno a Hifibarlangban meghallgattam mindkettőt.
Aztán a 640A-t vittem haza (640C-vel együtt).

Annyival nem volt drágább az 540A-nál, mint amekkora különbség volt a hangban. Az is igaz, hogy nagyobb ládákkal hallgattam (valamilyen Mission volt).

Aha! Tehát szerinted hallhatóan jobban muzsikált a 640, igaz nem volt teljesen ua. a lánc többi eleme. Akkor lehet érdemes lenne várni, hátha felbukkan használtan 640A vagy esetleg 540A V2. Tényleg mennyivel lett jobb a V2 sorozat a réginél?

UPSakku.hu

Jolida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Jolida »

Üdv!Meg tudná valaki mondani, hogy a 640A mennyivel lehet jobb az 540A-tól. A számok alapján nem sokban különböznek, max az a pár watt. Hallotta valaki esetleg mindkettőt? Megéri a plussz forintokat a 640A?
Előre is köszi

Anno a Hifibarlangban meghallgattam mindkettőt.
Aztán a 640A-t vittem haza (640C-vel együtt).

Annyival nem volt drágább az 540A-nál, mint amekkora különbség volt a hangban. Az is igaz, hogy nagyobb ládákkal hallgattam (valamilyen Mission volt).
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3

kovibali
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Hali tsc!
Használtan lenne ez a lehetőség. 540A+540C, 75-ért.
Az igazság az, hogy nem igazán gondolkodom újban és használtban ki tudja mikor lenne újszerű állapotú.
Tehát szerinted megérné? Életem első sztereo cucca lenne. Eddig AVR-t hallgattam, azt se túl komolyat. Denon AVR-1604

UPSakku.hu

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: tsc »

Azt mondják az 540C és a 640C közti különbség jobban megéri mint az 540A és a 640A közti, magyarul 640C-re érdemes beruházni és ha nem marad elég pénz akkor 540A-ra.

Nekem csak 640C és 640A volt de nem is egyszerre, a CD jobban tetszett abszolút értelemben véve.

kovibali
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Sziasztok!
Ugyanezt kérdezném a cd játékosokról is! 540 vs. 640?
540A + 540C megérhet kb. 75.000 Ft-ot használtan?

UPSakku.hu

kovibali
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Üdv!
Meg tudná valaki mondani, hogy a 640A mennyivel lehet jobb az 540A-tól. A számok alapján nem sokban különböznek, max az a pár watt. Hallotta valaki esetleg mindkettőt? Megéri a plussz forintokat a 640A?
Előre is köszi

UPSakku.hu

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: tsc »

Up

cosmo
Beköltözött