Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Fene megeszi....Egy rakat fotózni valóm lenne,erre nem eladtam a fényképezőt?? :kiraly:
Úgyan már. Itt vagyok én. Majd pakolom én a képeket.
Pakold.Ha eltalálod,mit akartam feltenni,akkor se kapsz semmit.Abból kettőt viszont.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Fene megeszi....Egy rakat fotózni valóm lenne,erre nem eladtam a fényképezőt??
Úgyan már. Itt vagyok én. Majd pakolom én a képeket.
Fene megeszi....Egy rakat fotózni valóm lenne,erre nem eladtam a fényképezőt??
Posza...Gratula a cucchoz!!
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Gratula posza, nagyon klassz a cucc!
Különösen tetszik a jó hangszóróelrendezés.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Gratula Posza! Tetszenek a képek,szép rendszer!Te,mekkora hangszóró van abban a JBL subban?
Köszi!
10"-os a membrán, 100Watt-os a sub. Bőven sok.
Akkor elvileg akkora,mint az enyémben.
Csak így képen nagyobbnak tűnt.
TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)
nekem 240 v 245 kéne, az nincs? Haldni kell a korral...
Az nincs, 235 van csak. 245 baromság, köcsög iPod dokk miatt kiadni plussz 25e-t. Háát.. :kiraly: 240-en meg el van feketetve a bekapcs gomb, tiszta gagyi (a 132-esen látni ilyet ). Amondó vagyok, h 235 a király. De most tényleg 40-től már tele vannak baromsággal, amit meg kell fizetni...
Newman hány H/K-d van még neked otthon? Mindegyikből vettél egyet?
Ha már így beszótá' vehetsz is egyet.
:kiraly: nekem 240 v 245 kéne, az nincs? Haldni kell a korral...
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Ha már így beszótá' vehetsz is egyet.
A kihajtásra úgy gondoltam hogy van olyan eset mikor kicsit a surroundok mélysugárzója meglibben?
Nem nagyon csak úgy kultúráltan.
Egyébként a szub korrekt, tetszik!
2/2.
Közeli:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
2/1.
A sub hátulja:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
3/1.
Na még három fotó. Hátul is nagyok vannak:
Látom az a kényelmes kanapé még megvan.
szép fekete cuccok, szép rendszer. :taps
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Az a sony avr kihajtja, 14,5kg, -30dB állásban már nem lehet a szobába megmaradni, 0-ig lehet feltekerni...

A hangfalak pedig 90débés érzékenységűek.
A sub-ot majd lefotózom hátulról is.
Tényleg szép a rendszer főleg hogy az összes JBl nagy és homogén lehet a tér meg a hangzás is, de az a sony avr kihajta a surroundokat???
Ja a szub hátuljárol is csinálhatnál egy képet mert tényleg nagyon "kis" pofás darab.
Gratula Posza! Tetszenek a képek,szép rendszer!Te,mekkora hangszóró van abban a JBL subban?
Köszi!
10"-os a membrán, 100Watt-os a sub. Bőven sok.
Gratula Posza! Tetszenek a képek,szép rendszer!
Te,mekkora hangszóró van abban a JBL subban?
TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)
A pöröj PC vel még sok sz*pás lenne, hogy ki tudjak vele váltani egy asztali DVD lejátszót.
Minden csak ügyesség kérdése. Látom nálad nem volt pénz kérdése egy erősítő méretű DVD vásárlása. Annyiból vehettél volna dedikált HTPC-t.
Először úgy is volt. Később meggondoltam magam. Amúgy 160eFt-ból egy full HTPCt nem nagyon lehet összerakni (össze lehet sok kompromisszummal). És akkor az audió minőség még bőven elmaradt volna, szóval külső DAC is sok pénzt nyelt volna le. Összességében ha végiggondolod egy ilyen lejátszó jóval olcsóbb és kényelmesebb, mint egy HTPC.
A pöröj PC vel még sok sz*pás lenne, hogy ki tudjak vele váltani egy asztali DVD lejátszót.
Minden csak ügyesség kérdése. Látom nálad nem volt pénz kérdése egy erősítő méretű DVD vásárlása. Annyiból vehettél volna dedikált HTPC-t.
Mert elég kényelmetlen lenne átmászni a kanapén, miután bejövök az ajtón.
- hagynek annyi helyet, hogy elferjek
Akkor meg közel ülne a display-hez.
- hagynek annyi helyet, hogy elferjek
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Ez a gép erősen hasonlít a DVD lejátszómra. Még a magassága is.
Ennyi eszed van, h pöröj PC mellett száz ezreket adsz egy szaros DVD-ért, ami se HD, se Blú.
Épp most k.rvt@l ki kb. 200 ezret az ablakon.
3/1.
- mernem forditott a azoba berendezes?
3/1.
Ha a kanapét berakja az ajtóba h jön be?
3/1.
T A M I . H U