Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
TFT monitorok topikja!
TFT monitorok topikja!
Momba: a legfrissebb TN-paneleknél a kontraszt már egyáltalán nem olyan rossz.Balha: milyen képekre gondoltál? Szőke, barna vagy vörös?
mindegy milyen színű, csak legyen a képen
...
TFT monitorok topikja!
Momba: a legfrissebb TN-paneleknél a kontraszt már egyáltalán nem olyan rossz.
Balha: milyen képekre gondoltál? Szőke, barna vagy vörös?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
TFT monitorok topikja!
gratula így utólag is a samuhoz
thx
Én is gratulálok mindenkinek, ez a hét jó sok új TFT-t termett!
Még annyit hozzátennék, hogy a kontrasztja TN-eshez képest sokkal jobb mint vártam, illetve, hogy a háttérvilágítás fényerejét nem lehet menüből állítani, de szerintem az előre programozott (MagicBright) beállítások hatására mégis változik, ezt onnan gondolom, hogy a legsötétebb módhoz képest a legfényesebbnél jobban melegszik a moncsi. Persze az is lehet, hogy a brightness állításával függ össze a dolog.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
TFT monitorok topikja!
gratula így utólag is a samuhoz meg dellhez meg lg-hez mindenkinek akihez tartozik :kiraly:és long live the dell
köszi
remélem hamarosan ideér
Gratula mindenkinek :vazeg:
Skipper:
raknál föl pár képet?
...
TFT monitorok topikja!
és long live the dell
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
TFT monitorok topikja!
gratula így utólag is a samuhoz meg dellhez meg lg-hez mindenkinek akihez tartozik
és long live the dell
TFT monitorok topikja!
Tegnap este végre üzembe helyeztem az új moncsimat (Dell 2007WFP). Mintha mozit néztem volna a Windows asztal helyett
Nekem egyáltalán nem tűnnek picinek a betűk, de legalábbis semmivel sem kisebbek, mint az előző monitoromnál (CTX S730G).
Ja és gyönyörű a kicsike , ráadásul a kontrasztja sem olyan sírvafakasztó
TFT monitorok topikja!
Ehhez a felbontáshoz én nem vennék moncsit 22 coll alatt. Iszonyú pici a képpont mérete!
Momba mond valamit. Nekem a Skipper által említett Samsung 205BW van, ami ugyan ekkora, és valóban elég picik a betűk rajta. Érdemes vásárlás előtt megnézni élőben.
Egyébként én gondolkodom, hogy itthon lecserélem egy nagyobbra (az irodában pont jó, mert közelebb ülök hozzá, mint itthon), csak az a baj, hogy a 22"-es méretnél van egy ugrás az árban, és ez egyelőre visszatart a cserétől. Mivel nem játszom és nem is DTP-zek, az elvárásaim elég alacsonyak a monitorral szemben. Alapvetően annyi, hogy legyen rajta kép Meg olyan minimumok, hogy be tudjak állítani egy nekem megfelelő fényerőt/kontrasztot, és hogy azért a kép éles és körülbelül homogén legyen. Ezt gyakorlatilag mindegyik monitor tudja, így a 70-80 ezres ársávban levő átlagos 20"-as monitorokat nekem találták ki. Viszont a 22"-esek már 120 körül indulnak...
TFT monitorok topikja!
Ez esetben OK
TFT monitorok topikja!
Kb. egy kategóriában van a Samu 205BW-vel, TN paneles mindkettő. Csodákat ne várj.
Már megrendeltem
önigazolás 1: xbox-ozni akarok ajta, arra kellett a 16:10
önigazolás 2: a mostani samsung 913v-nél fényévekkel jobb
önigazolás 3: van rajta dvi (végre)
több hirtelen nem jut az eszembe :kiraly:
jah, de: már untam a mostani moncsit, és ezt 30k ráfizetéssel megvehetem
...
TFT monitorok topikja!
ezt az lg moncsit megtudom venni 70k-ért:
http://hu.lge.com/prodmodeldetail.do?ac ... T&model=23#
sztetek megéri?
Ehhez a felbontáshoz én nem vennék moncsit 22 coll alatt. Iszonyú pici a képpont mérete! Ha nem akarsz rajta filmet nézni és nem kell, hogy két dokumentumon dolgozz, egymás mellett, akkor inkább vegyél 4:3-ast vagy 5:4-est! Legfeljebb 2-3 év múlva lecseréled egy 26-os wide-ra, amikor már azok is olcsók lesznek!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
TFT monitorok topikja!
Kb. egy kategóriában van a Samu 205BW-vel, TN paneles mindkettő. Csodákat ne várj.
TFT monitorok topikja!
ezt az lg moncsit megtudom venni 70k-ért:
http://hu.lge.com/prodmodeldetail.do?ac ... T&model=23#
sztetek megéri?
...
TFT monitorok topikja!
nah megjött végre a monitorom, Dell 2407wfp rev a03 lett a szerencsés..
Gratulálok!
Én végül egy 1 hete megvettem a Samsung 203B-t, 20,1-es, 4:3-as, ami a fényképnézegetésnél sokkal jobb, mint a 4:5-ös. TN paneles szóval a színei nem olyanok, mint egy CRT, főleg levett fényerőnél másznak el, sajnos. Ilyen szempontból az előző 5 éves szintén TN paneles 18,1-es Sony-m jobb volt. Érdekes még, hogy a Samu horizontális betekintési szöge sokkal jobb, mint a Sony-é, viszont a vertikális rosszabb. Csak 1400x1050-es a felbontása szóval a pixelmérete a 15-ös és a 19-es LCD után ennek a legnagyobb: 0,0291 mm. Programozáshoz webszerkesztéshez ideális! Kivitelezése nagyon jó, minden irányba mozgatható, le-föl is tág határok között, tud pivot-tot is. Nagykerben vettem szóval az ára is jó volt és 3 év + 3 nap full pixel gari (Samsung) is van rá, amit bizonyos keretek között meghosszabbíthatók, ha a helyzet úgy kívánná!
TFT monitorok topikja!
Tauka3: gratula. Remélem én is csatlakozom ma hozzád egy 20"-os modellel
TFT monitorok topikja!
nah megjött végre a monitorom, Dell 2407wfp rev a03 lett a szerencsés..
utólag is köszönet Mobbo-nak h megtalálta a (reklám következik ) duna elektronikát, 199+fa áron lett tőlük rendelve.. én személy szerint csak ajánlani tudom, rendelés után 2 hét múlva szóltak h megjött, bementünk a cuccért, szó nélkül kipróbálták, még lekapcsolt villany mellett is :kiraly: és igazából mivel disztribútor, nagyker feelingje van, értsd nyugi van mindenhol, sok-sok iroda, nagy irodaház stb..
monitorról nincs sok objektív dolog leírni, mások már megtették helyettem, pár szubjektív.. 3 év gari
17es crt-ről váltottam erre, szal képzelhetitek micsoda különbség.. :vazeg: ami félelmetesen jó az a tartó szerkezet, minden irányba nagyon könnyen állítható.. bevilágitás nagyon minimális, crt után a feketéjét szokni kell, de a felbontás és a méret kárpótol.. 1080as filmekkel pedig veszett jó, superman hddvd-t néztem meg rajta, gyönyörű részletes kép.. dvi kábel jár hozzá, pip is megy kompozit jelről, szóval nincs okom panaszra, koppkoppkopp.. menüjét szokni kell
kb ennyi..
TFT monitorok topikja!
Sziasztok!
Segítsetek! 19" wide monitort akarok venni. Eddig ez a 2 versenyzö: LG194WT Samsung940BW . Kb 60k van rá. Estleg mit ajánlanátok? Mi erről a monitorokról a véleményetek?
Pj: SPA600, AVR Yamaha RX-V771, sp: KEF KHT2005, source: Intel based HTPC.
TFT monitorok topikja!
Aki még nem vett monitort, érdemes várnia egy kicsit.ViewSonic monitorok növekvő képfelülettel
Ezek se lesznek olcsóbbak mint 200k szvsz
TFT monitorok topikja!
Aki még nem vett monitort, érdemes várnia egy kicsit.
ViewSonic monitorok növekvő képfelülettel
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
TFT monitorok topikja!
masnap vittem viszza nem 2 nap mulva
es nem tudnam megmondani mi volt a baj a kepevel de nem birta a szemem
lehet, hogy masnal mas korulmenyek, mas szem eseten nem lenne ilyen gond
es mivel szo nelkul visszaveszik a nagyobb aruhazak a monitort en azt javaslom, hogy vigyetek haza egyet es probaljatok ki otthon
o v e r p o w e r e d
TFT monitorok topikja!
És ez L22-1W vajon jobb?
nézegettem ma ezt a mm-ben...
külsőleg nagyon tetszetős, de az ott látott képe valamiért nem volt túl meggyőző
igaz, majdnem minden 100%-ra volt rajta állitva, én meg lusta voltam visszaálligatni
a kis ki/be kapcsolható fehér led az alján viszont bejött :kiraly:
...
TFT monitorok topikja!
Nem egyedi, mostanában olvastam ilyet a PH-n, bár lehet, hogy az is a haverod volt.
jhaj, ne ijesztgess, már elvileg úton van a moncsim akkor a követkeő napokat imádkozással töltöm
TFT monitorok topikja!
- csak azert vagyok bizonytalan, mert a tesztben az elobbi oldalon leirtak volna ha ennyire inhomogen lenne a kepe
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
TFT monitorok topikja!
az a Fujitsu-Siemens L22-1W valóban nem rossz ...ráadásul a pixmánián most 85k-ért adják... nem akar valaki venni egy 913v samsungot még 2 év garival? :kiraly:Mobbo vett ilyet, ha jól emlékszem, 2 nap után vissza is vitte! Már én is lemondtam a 22 wide-ról és maradok a samu 203B-nél.
- biztos ezt a modellt vette?
naszép
akkor csak megnézem előtte valahol...
...