Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Szintén ébredés után.
Házi kedvenceink
A nagyobbik neve Lui (róla régebben már tettem fel ide képet), a pici pedig egy hónapja lakik nálam, neve Petra, a kedvesem kérte karácsonyra. Lui 11 éves lesz áprilisban, Petra meg még nagyon fiatal csajszi...
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Házi kedvenceink
Közeli, ébredés után...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házi kedvenceink
18+
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házi kedvenceink
sosem akar belenézni...
Házi kedvenceink
Gyönyörű kutyus! Légyszíves tegyél még fel róla képet!
Köszi! Ha hazaértem teszek fel még róla...
Házi kedvenceink
Vega
Gyönyörű kutyus! Légyszíves tegyél még fel róla képet!
Házi kedvenceink
Mozart-om...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Házi kedvenceink
Vic vagy Vincent?
Vincent
Házi kedvenceink
Vega
Házi kedvenceink
a kuttyom a nyárom, kb három hónapos lehetett
TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |
Házi kedvenceink
Lehet csak alszik?
Milyen fajta kutya az ott?
sétatéri csudaszép
befogadott
Házi kedvenceink
Lehet csak alszik?
Milyen fajta kutya az ott?
sétatéri csudaszép
Házi kedvenceink
Ja így könnyű! Ha egy jó barát szemmel tart mindent.
Házi kedvenceink
A képen elrejtőzve egy félelmetes házörző található, amint éppen áldozatára lecsapni készül.
Jól elrejti magát, aztán váratlan pillanatban támad
Lehet csak alszik?
Házi kedvenceink
A képen elrejtőzve egy félelmetes házörző található, amint éppen áldozatára lecsapni készül.
Jól elrejti magát, aztán váratlan pillanatban támad
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
A csalad esze :
DVD Player: Pioneer DV-737, Audio Player: Philips CD304 by Takacs J., Amp: Denon AVR-3300, Front, Center : AR Status S50, S2, Rear : Tannoy P10, TV: Samsung F6640 IC : Kimber Hero
Házi kedvenceink
amúgy szépek!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Büszke tartás: NZS
ez most a hátán fekszik?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Büszke tartás: NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...