Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Büszke tartás: NZS
ez most a hátán fekszik?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Büszke tartás: NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
A család: NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Hamarosan. NZS
Házi kedvenceink
Már kezdi betenni a lábát az életünkbe!
NZS
-
Vendég
Házi kedvenceink
Bőrig ázott, de nem menne be a házába.
Ő a Kicsi, éppen 10 éves.
nagyban
Kicsi...De mekkora töke van neki?? :kiraly:
én meg keresem itt, hogy hol látod a tökét
lúza:)
Házi kedvenceink
nagyban
én meg keresem itt, hogy hol látod a tökét
...
Házi kedvenceink
nagyban
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Házi kedvenceink
nagyban
SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, subok: JBL ES150P, JBL ES250PW, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Nikon Coolpix L4-el készült:
tudjuk. oda van írva a kép alá...
de gonosz vagy, csak örül az új gépnek
Házi kedvenceink
Jé tényleg; ez eddig fel sem tűnt...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házi kedvenceink
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Kedvesem hörije (Ödön); Nikon Coolpix L4-el készült:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
Házi kedvenceink
uccsó off, megyek is aludni:)
Ugye ez csak plüss. Hatalmas
Milyen finom pöri lehetne belőle és az egész család jóllakhatna!
naaa
Házi kedvenceink
Milyen finom pöri lehetne belőle és az egész család jóllakhatna!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
-
Vendég
Házi kedvenceink
Az én nyulacom (Posza a Keresztapa ), azért ekkora már nem lesz
ez igazi és valami nagyonédes:) tuti röfög is
Házi kedvenceink
Az én nyulacom (Posza a Keresztapa ), azért ekkora már nem lesz
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
-
Vendég
Házi kedvenceink
Tódor nyúl vagy majac?
Amennyit eszik, valami keverék lehet, csak nem röfög
Nyulac.
Házi kedvenceink
Tódor nyúl vagy majac?
Nyulac.
SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, subok: JBL ES150P, JBL ES250PW, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
-
Vendég
Házi kedvenceink
Tódor nyúl vagy majac?
tengerimajacra gondoltam:)
de ezek szerint nyuszi.
édes kis dög:)
Házi kedvenceink
Tódor nyúl vagy majac?
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Házi kedvenceink
Hívhatom Posza-nak is, ha gondolod .
Megtisztelsző volna.