Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 746
OFFTOPIC:
Bocs az off képért, de csináltam egy fotót, mikor eljöttünk. Még pár üveg volt a hűtőben, félig tele. (A dátum szar a képen, mert elemet cseréltem, és újraindult a naptára...)
Az a Piroska szörpös üveg lerontja az összképet :kiraly:
de lehet abban jobb "cucc" volt, mint a többiben együttvéve
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
OFFTOPIC:
Bocs az off képért, de csináltam egy fotót, mikor eljöttünk. Még pár üveg volt a hűtőben, félig tele. (A dátum szar a képen, mert elemet cseréltem, és újraindult a naptára...)
Az a Piroska szörpös üveg lerontja az összképet :kiraly:
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Ez igen!! 4 napig!!!
Jol birjátok a piát
Meg a cucc is!!!
Az utóbbi 4 szilvesztert így 4-5 naposakra terveztük már. Így nem az van, hogy csak egy egynapos buli, hanem van idő ráhangolódni.
OFFTOPIC:
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- D-O-M-I
- Törzsvendég

Szilvezteri buliban ez szólt 4 napig megállás nélkül Yamaha 450-es erősítő, nem tudom milyen kültéri hangfalak, és 2db YST-SW015-ös szub. Zene meg notebook-ról ment.
Ezekhez a falkhoz kellett sub? És kettő?
Hát magukban nem sok mélyet adtak. Legalábbis nem olyan NAGYON mélyet Így viszont ütős volt :kiraly:
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
És mi az?
némi upgrade következett be a rendszeremben:
DIY Nelson Pass A osztályú és DIY Sonido szélessávú tölcsér
Ez igen!! 4 napig!!!
Jol birjátok a piát
Meg a cucc is!!!
CD Futómű: ETHOSZ Audio CD-Transport (+Libra) DAC: ETHOSZ Audio Balanced RTP Vacuum Tube SQ Előfok: ETHOSZ Audio Balanced Zen (Referenc) Végfok: 2x ETHOSZ Audio PA-2.5 SQ (Bi-amp) Hangfal: WATT/Puppy by ETHOSZ Audio Kábelek: Nirvana S-L
Szilvezteri buliban ez szólt 4 napig megállás nélkül Yamaha 450-es erősítő, nem tudom milyen kültéri hangfalak, és 2db YST-SW015-ös szub. Zene meg notebook-ról ment.
Gratula a baráti körödhöz, ha ilyen techinákval mertek nekiállni szilveszterezni. Nálnuk tapasztalatból csak egy olcsó hifi,meg egy laptop volt, azt kettőkor gyorsan össze lehetet pakolni, mikor már csattogtak a székek meg az üvegek a fejeken.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Jó buli lehetett.... :kiraly:
-
Vendég
Ezekhez a falkhoz kellett sub? És kettő?
- D-O-M-I
- Törzsvendég

Szilvezteri buliban ez szólt 4 napig megállás nélkül
Yamaha 450-es erősítő, nem tudom milyen kültéri hangfalak, és 2db YST-SW015-ös szub. Zene meg notebook-ról ment.
SzétOFFoljátok ezt a topicot, de nem baj. Mi karácsonyra kaptuk mert anyósék megunták hogy mindíg fölvetetünk velük ezt+azt. Már nálunk is fönt van 3-4 film meg a gyerekeknek mese.
nálam napi 2 óra az átlag
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Nálam is megy majd' mindennap.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Kell majd egy ilyen szavazás a címlapra:
Ha van DVD felvevőd, átlagosan mennyit használod egy hónapban, _őszintén_ ?
Nálam napi használatban van.
Eleve a Páromnak fel kell venni a joban rosszbant, és akkor nem vagyunk időhöz kötve.
Én vasárnaponként rászánok egy 20 percet arra, hogy a port.hu-n átnézzem a következő heti műsort és ha van valami jó film, akkor arra beállítsam. Meglepően mindig van heti 2-3 film amit megnéznék, csak lehetetlen időpontban adják.
Használom "reklámtól megkímélő készüléknek is", azaz ha indul valami a tévében, akkor elindítom a felvételt, majd adok a műsornak 20-30 perc előnyt majd úgy kezdem el nézni a felvételt, a reklámokat pedig egyszerűen áttekerem. Kb így is egyszerre lesz vége a filmnek, csak azt a 20-30 percet értelmes dologra fordítottam a reklám helyett!
gordon314.fw.hu
Őszintén szólva jó ha kéthavonta egyszer használom.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Kell majd egy ilyen szavazás a címlapra:
Ha van DVD felvevőd, átlagosan mennyit használod egy hónapban, _őszintén_ ?
Ezeket ti egyébként használjátok is? Fogggalmam sincs mit vennék fel vele. Főleg tv-ből...
Az én íróm sincs még meg egy teljes hónapja, de kb 30% telítettségű már a vinyó. Mondjuk én nézek is tv-t, mindig van mit felvenni. Valamilyen sorozat, egy-egy meccs, egy film ami mondjuk későn kezdődik és nincs kedvem fennmaradni, de azért érdekelne, stb stb.
Én egyszer próbáltam ki az írást az elején kiváncsiságból, azóta sem.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
És hol vannak a képek?
Festik. Most írjuk körül.
És hol vannak a képek?
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Nekem például a Forma1-et, a Motogp-t, a rallifutamokat szokta rendszeresen venni a ketyere, de most például az Eurosportos Dakar összefoglalókat fogja
sajti
Ezeket ti egyébként használjátok is? Fogggalmam sincs mit vennék fel vele. Főleg tv-ből...
Az én íróm sincs még meg egy teljes hónapja, de kb 30% telítettségű már a vinyó. Mondjuk én nézek is tv-t, mindig van mit felvenni. Valamilyen sorozat, egy-egy meccs, egy film ami mondjuk későn kezdődik és nincs kedvem fennmaradni, de azért érdekelne, stb stb.
Volt heti hetes ? :kiraly:
OFFTOPIC:
Nem, ma lessz.....
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> ]
Pl.: Régi magyar filmeket a páromnak. Nagy gyűjtő, bőven 100 felett jár.
Olyan öreg? Nem csoda, hogy bírja régi filmeket! :kiraly:
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510