Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
És hol vannak a képek?
Festik. Most írjuk körül.
És hol vannak a képek?
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Nekem például a Forma1-et, a Motogp-t, a rallifutamokat szokta rendszeresen venni a ketyere, de most például az Eurosportos Dakar összefoglalókat fogja
sajti
Ezeket ti egyébként használjátok is? Fogggalmam sincs mit vennék fel vele. Főleg tv-ből...
Az én íróm sincs még meg egy teljes hónapja, de kb 30% telítettségű már a vinyó. Mondjuk én nézek is tv-t, mindig van mit felvenni. Valamilyen sorozat, egy-egy meccs, egy film ami mondjuk későn kezdődik és nincs kedvem fennmaradni, de azért érdekelne, stb stb.
Volt heti hetes ? :kiraly:
OFFTOPIC:
Nem, ma lessz.....
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> ]
Ezeket ti egyébként használjátok is? Fogggalmam sincs mit vennék fel vele. Főleg tv-ből...
Pl.: Régi magyar filmeket a páromnak. Nagy gyűjtő, bőven 100 felett jár.
Olyan öreg? Nem csoda, hogy bírja régi filmeket! :kiraly:
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Meg Heti7est, he nem vok otthon... :kiraly:
azt inkább ne
Volt heti hetes ?
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Pl.: Régi magyar filmeket a páromnak. Nagy gyűjtő, bőven 100 felett jár.
Ezeket ti egyébként használjátok is? Fogggalmam sincs mit vennék fel vele. Főleg tv-ből... :kiraly:
nem használom, csak jól mutat, hogy van egy ilyenem is de nálunk nem csak tv2 és rtl klub fogható
én csak azért vettem, mert sony-m még nem volt.
sima dvd-t már nem akartam, mert ott van a pana és a pio...
De jó neked, hogy van fölös pénzed...... :vazeg:
nem használom, csak jól mutat, hogy van egy ilyenem is :kiraly: de nálunk nem csak tv2 és rtl klub fogható
én csak azért vettem, mert sony-m még nem volt.
sima dvd-t már nem akartam, mert ott van a pana és a pio...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Két ilyet kaptuk a B&W hangfalak mellé: :kiraly:
És ha ezt a hangfalon tartod, akkor jobb lesz a hangja?
(és lehet hangolni is, attól függően, hogy mi kerül bele? Majd írd meg, hogy a tea vagy a sör adta a jobb hangot )
Az az igazság, hogy whiskyvel próbáltam hangolni, csak először túl sokat töltöttem bele. De miután leittam a felét, egész jó lett a hangzás
-
Vendég
Elárulom a titkot:
Szóval én RAM-ot használok, így a Pana ugy működik, mint egy merevlemezes író. Ergo van Time slip funkció. Namármost ez azért jó, mert ha (nagyritkán) van valamelyik TV-ben olyan műsor, amit néznénk, de valamiért lekésnénk az elejét, akkor elindítom a felvételt, majd amikor már nyugodtan oda tudunk ülni, akkor PLAY, és általában az első reklámblokk alatt utol is érjük a valósidejű adást...
Ez azért is fontos, mert még most is van olyan VHS kazetta, amire vagy 10 évvel ezelött (még az előző lakásunkban, ahol volt HBO is...) vettünk fel valamit, de azóta sem láttuk :kiraly:
nem használom, csak jól mutat, hogy van egy ilyenem is de nálunk nem csak tv2 és rtl klub fogható
Meg Heti7est, he nem vok otthon...
azt inkább ne
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Hát de ezeket a legsilányabb helyről is le lehet tölteni.
Csak nem mindenki tudja, hogy honnan
Hát de ezeket a legsilányabb helyről is le lehet tölteni.
Mit mit.... hát Fábrysót, meg F1 futamokat
Meg Heti7est, he nem vok otthon...
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> ]
Mit mit.... hát Fábrysót, meg F1 futamokat
Két ilyet kaptuk a B&W hangfalak mellé:
Ilyenem még nincs.
én ilyet vettem ma:
jessz! nagy gratula! csak nem ceglédről való?
neked is ferde a 160gigás címke rajta gondolom nem hagyod fenn, én megvárom vele a három napot aztán gyorsan leborotválom!
néztem a távot erre már nem rakták rá a csúszkát, nem is értem az enyémen minek van rajta.
én ilyet vettem ma:
Mondtam én!
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
-
Vendég
nekem van szenhelyzeres napszemcsim meg pólóm:)
-
Vendég
És ha ezt a hangfalon tartod, akkor jobb lesz a hangja?
(és lehet hangolni is, attól függően, hogy mi kerül bele? Majd írd meg, hogy a tea vagy a sör adta a jobb hangot :kiraly: )