Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Hallottatok már a swoboda modificatioról. Már a sokadik sony XA55ES-t látom ezzel hirdetni.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Cd játszók
Azért cserélted le mert neked az passzolt a rendszeredhez úgynézki,vagy mert bejön neked a hangja.De én nem bízok benne.Ennyiről van szó.
Kérdés marad,ezekből melyik lehet alkalmas megvételre(melyik igéretes):
Denon:
DCD-635,655,685,1015
Marantz:
CD63SE
CD4000
cd53
H/K:
HD740
Vagy ha van valakinek ezeken kívül ötlete,akkor örömmel veszem!
Köszönöm előre is:)
És boldog karácsonyt!
Cd játszók
Egy Jlh erősítő,A hangfalam most készül.Ennyit tudok jelen pillanatban a rendszeremről írni.
Xal neked ez gagyi.
Értem.
Az wixont amit 20e alatt akarx wenni az nem. :kiraly:
Na ezt nem tom felfogni agyilag.
Talán utána kéne kissé olwasnod a dolgoknak.
Az nem furcsa neked, h lecseréltem a jo kis CD játékosom erre a dvd-re?
Xerinted wajon mié?
Megnyugtatlak, h nem anyagi okok miatt wolt a csere.
JLH nem roxx.
Megérdemel egy jo hangu CD-t.
Wegyél pl full T34-et, wagy Linn Ikemi-t.
Kb ezek hangja walo hozzá.
Jajj, majd elfelejtettem! A Linn Ikemit épp most cseréltem CH-ra...
Cd játszók
a Cyberhome nak nincsen Hdmi kimenete mi? mert akkor lehet kéne várnom egy új szériát tőlük ami tud, mondjuk engem dvd-v ,dvd-a, sacd miatt érdekel, CD re úgy is keresek valami nagy böhömöt
Cd játszók
Nemtudom nekem kicsit gagyinak tűnik,elhiszem,h jól szól...de nem szeretnék olyat.(bocs,ha ezzel megbántanálak)Szerintem hagyjuk a szájbert.
Egy Jlh erősítő,A hangfalam most készül.Ennyit tudok jelen pillanatban a rendszeremről írni.
Üdv.
Cd játszók
Igen szoktál segíteni,nem is mondtam,h nem.Azt te ajánlottad valszeg fog más is ajánlani,és majd eldöntöm kinek az ajánlatára hallgatok.Azért mert te ajánlottad még nembiztos,h egyből futok megvenni,megvárom más ajánlását és mérlegelek.A másik meg,h ilyen szájbehomot tutira nemveszek max majd a cd mellé késöbb.Írtam,h nemigazán bizok benne....
De köszönöm szépen,h ajánlottál valamit,nagyon hálás vok.Megfogom ezt is fontolni mint mások ajánlatát is.Csak arra kértelek,h azokból amiket felsoroltam mondj egyet(vagy kettőt) ami szerinted jó,és érdemes vele foglalkozni.Mert jelen pillanatban ezek azok amiket megtudok venni használtan.Ha ezek közül nemtudsz olyat mondani,mert ugyérzed semelyik sem érdemes rá,akkor kérlek mondj egyet amit meg lehet kapni használtan ebben a szegmensben és jónak tartod.Máshol se mindig csak a szájbehómot ajánlottad ennyi pénzért.
Üdv.
Jo.
Towábbra sem értlek, de mind1.
Xal mi a rendxered többi eleme?
Ja és miért nem bizol a Cyberben?
Erre marha kiwi wok.
Cd játszók
Igen szoktál segíteni,nem is mondtam,h nem.
Azt te ajánlottad valszeg fog más is ajánlani,és majd eldöntöm kinek az ajánlatára hallgatok.Azért mert te ajánlottad még nembiztos,h egyből futok megvenni,megvárom más ajánlását és mérlegelek.A másik meg,h ilyen szájbehomot tutira nemveszek max majd a cd mellé késöbb.Írtam,h nemigazán bizok benne....
De köszönöm szépen,h ajánlottál valamit,nagyon hálás vok.Megfogom ezt is fontolni mint mások ajánlatát is.Csak arra kértelek,h azokból amiket felsoroltam mondj egyet(vagy kettőt) ami szerinted jó,és érdemes vele foglalkozni.Mert jelen pillanatban ezek azok amiket megtudok venni használtan.Ha ezek közül nemtudsz olyat mondani,mert ugyérzed semelyik sem érdemes rá,akkor kérlek mondj egyet amit meg lehet kapni használtan ebben a szegmensben és jónak tartod.Máshol se mindig csak a szájbehómot ajánlottad ennyi pénzért.
Üdv.
Cd játszók
Nem tudom miért lennék nevetséges.Nem mindenkinek áll módjában végighallgatni az össze álltala kinézett készüléket,főleg,h azok használtak.Valszeg azért is fordultam hozzátok,mert nincs módom ilyen körútra.Csak kértem tanácsot,de nemmuszáj segíteni ha nemakarsz,nem csak tőled kérdeztem.
Üdv.
Ha kicsit körbenéznél, akko látnád, h álltalában xoktam segélni.
Miwel kissé nagyobb a tapasztalatom, mint neked, ezért ha ajánlok walamit és nem fogadod el, nix gond. De hogy tök olcsokbol xeretnél wenni, de fogalmad sincs, h mit, akko baromira nem értem, h mié nem jo az amit én ajánlottam.
Cd játszók
Nem tudom miért lennék nevetséges.Nem mindenkinek áll módjában végighallgatni az össze álltala kinézett készüléket,főleg,h azok használtak.Valszeg azért is fordultam hozzátok,mert nincs módom ilyen körútra.Csak kértem tanácsot,de nemmuszáj segíteni ha nemakarsz,nem csak tőled kérdeztem.
Üdv.
Cd játszók
Nemtudom de én nem nagyon hiszek ebben a szájberhómban.Amiket írtam azokból melyik lenne a nyerő?
Tudtok tippet adni?
Üdv.
Akko hallgasd meg, ne má hogy más mondja meg, h mit xerecc maj hallgatni a legalapabb kategoriában! Kissé newetséges wagy, nem gondolod?
Cd játszók
mintha azt írták volna hogy tud DVD - Audiót is
Tud. Söt a palacsintát is lejácca.
Cd játszók
Nemtudom de én nem nagyon hiszek ebben a szájberhómban.
Amiket írtam azokból melyik lenne a nyerő?
Tudtok tippet adni?
Üdv.
Cd játszók
Bocsánat de nem irtam oda,h maximum 20k körül van rá keret.És abba az Arcam meg a Rega nemhiszem,h belefér.
Üdv.
Akkor wegyél picit drágábban Cyberhome newü sacd, dvd, cd, hdcd, és diwix játékost. Én is ilyet haxnálok. Ugyan 25 az ára, de ez uj, 2 éw gariwal.
és néki dzsó hangja van? mert dvd re gondolkodtam, de mintha azt írták volna hogy tud DVD - Audiót is
Cd játszók
Bocsánat de nem irtam oda,h maximum 20k körül van rá keret.És abba az Arcam meg a Rega nemhiszem,h belefér.
Üdv.
Akkor wegyél picit drágábban Cyberhome newü sacd, dvd, cd, hdcd, és diwix játékost. Én is ilyet haxnálok. Ugyan 25 az ára, de ez uj, 2 éw gariwal.
Cd játszók
Nekem Jazz és a jazzközeli témák a leginkább preferált stilusaim.Ha erre gondoltál.
Üdv.
arra gondoltam, hogy jó lenne találni valamit ilyen árban ami jó, és hogy én mindenfélét szoktam hallgatni:)
Cd játszók
Nekem Jazz és a jazzközeli témák a leginkább preferált stilusaim.
Ha erre gondoltál.
Üdv.
Cd játszók
Üdv.
én is pont valami ilyet keresek, csak nincs preferált zenei stílus
Cd játszók
Bocsánat de nem irtam oda,h maximum 20k körül van rá keret.
És abba az Arcam meg a Rega nemhiszem,h belefér.
Üdv.
Cd játszók
Elsősorban akusztikus zenét hallgatok,és egy JLH lesz utána kötve.
Melyik lehet a nyerő ezek közül? Az áruk közel azonos.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Keress inkább Arcam, wagy Rega játékost. Ezeket meg felejtsd el...
Cd játszók
Sziasztok!
Cd lejátszó vásárlására adtam a fejem.Ezeket a pörgentyűket néztem ki:
Pioneer PDS603
Marantz CD42Mk2,CD53,CD63,CD4000
Harman Kardon HD 740
Nad 502
Denon DCD 655,635,685
Elsősorban akusztikus zenét hallgatok,és egy JLH lesz utána kötve.
Melyik lehet a nyerő ezek közül? Az áruk közel azonos.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Üdv.
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Cd játszók
Az én 8SE-m hivatalos oldalán ez van:
"Turning to technical matters, the Alpha 8SE CD player uses the same Sony CD mechanism, power supply and casework as the other CD players in the Alpha range. This ensures reliability - backed up by Arcam's two years parts and labour warranty."
Ne feledd, hogy az Alpha 6 után egy határvonal van. Nem is foglalkozik az Arcam honlap sem a 7 alatt egyikkel sem. Mintha soha nem gyártották volna ezeket.
Valami arculat vagy tulaj váltás lehetett...
Tutira1000százalékramondomhogynemigaz csak az Alpha 7-től.
Itt rontották el a megbízhatatlan CDM9 lecserélésével. Gondolom csak annyi volt a nyűg, hogy olcsóbb volt a Sony vagy a CDM9 gyártása megszűnt és átálltak.
CDM9 forever!
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Cd játszók
Az én 8SE-m hivatalos oldalán ez van:
"Turning to technical matters, the Alpha 8SE CD player uses the same Sony CD mechanism, power supply and casework as the other CD players in the Alpha range. This ensures reliability - backed up by Arcam's two years parts and labour warranty."
Dynaudio Contour 1.1 Korsun KS99 Xindak FS-2
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Cd játszók
Meg tudja mondani valaki, hogy az Arcam Alpha Plus cd-játszóban milyen futómű leledzik?Előre is kösz!
Szerintem kérdezd emg itt:
http://www.n-tronics.com/ntronicslaserpickups.htm
Csak az 5-től felfelé találtam...
Meg ezt: http://www.trichordresearch.com/playerlist.html
ARCAM ALPHA 5 TDA1541 CDM9
ARCAM ALPHA 5 PLUS TDA7310 SAA7220P/B TDA1541A CDM9
ARCAM ALPHA 6 SM5864 CDM9
Eddig jó. :-)
Innen azt hiszem Sony:
ARCAM ALPHA 7 PCM1710
ARCAM ALPHA 7SE PCM1716
ARCAM ALPHA 8 SM5864AP
ARCAM ALPHA 9 dCS RingDAC
ARCAM CD72 PCM1716
ARCAM CD92 dCS RingDAC
ARCAM DELTA 70.2 TDA1541-S1 cdm4/31
ARCAM DELTA 70.3 LM627
ARCAM DELTA 270 PCM69
ARCAM DELTA BOX 5 PCM67
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Meg tudja mondani valaki, hogy az Arcam Alpha Plus cd-játszóban milyen futómű leledzik?
Előre is kösz!
Cd játszók
Meg tudja mondani valaki, hogy az Arcam Alpha Plus cd-játszóban milyen futómű leledzik?
Előre is kösz!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Cd játszók
Nem nagyon találtam neki a témát, így ezt választottam:)Szeretnék rendelni egy cd-t, az ismertetőjében ez olvasható:
"Previously available as a standard XRCD, this very popular TBM Release has now been remastered for XRCD24!"
Kérdésem az lenne, hogy ugye ezek a cd-k simán lejátszhatóak bármely asztali lejátszóban, nem kell még hdcd képesnek sem lennie, egy mezei is viszi őket rendben?
persze... és jók is nagyon
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable