Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foobar2000

nagymedve
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: nagymedve »

Üdv!Meg lehet vhogy oldani, hogy ezt a jó kis lejátszót ki lehessen tenni teljes képernyőre, s  a képernyőn nem látszana más csak az előadó, meg a szám címe (jó nagy betűkkel, hogy a fotelből is lássam   )?  Szal láttatok már ilyen plugint hozzá?
:kiraly:

Hát nem tom erre gondolsz-e, de Preferences > Display > Default user interface. Aztán ott akkora karaktereket állíthatsz be amekkorát a windows tud. Nekem is nagyobb van véve a normálnál.

Igazából arra gondoltam, hogy mint a wmediaplayer-nél "alt+enter" -el (asszem ) kirakod a lejátszót teljesképernyőre. S ott beállíthatsz mindenfajta jópofa szines dolgot . Na ilyesmi kéne csak foobarra, s nekem csak az előadó kéne meg a szám címe.
Keresek képet a neten, hogy mire gondolok.
Na vmi ilyesmire gondoltam:
http://portal.htpc-news.de/fileadmin/im ... d_HTPC.jpg

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

az outputnál pedig olyat állíts be, amit a hangkeltő eszközöd a gépen kiad magából.. ha közvetlenül megy dacba, akkor 16bit..
Nekem egy külső usb to spdif kütyüm van, amit a hivoxnál vettem. Ezt a windows felismeri egy audio eszköznek. Nem igazán tudom hány biten tolja ki magából az spdif-re az outputot. A lupus ami utána van bírja 24 bitig.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Joc »

Üdv!Meg lehet vhogy oldani, hogy ezt a jó kis lejátszót ki lehessen tenni teljes képernyőre, s a képernyőn nem látszana más csak az előadó, meg a szám címe (jó nagy betűkkel, hogy a fotelből is lássam )? Szal láttatok már ilyen plugint hozzá?

Hát nem tom erre gondolsz-e, de Preferences > Display > Default user interface. Aztán ott akkora karaktereket állíthatsz be amekkorát a windows tud. Nekem is nagyobb van véve a normálnál.

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: tau »

A tools/converter teljesen más, ott azt állítod be ha egy filet akarsz átkonvertálni mondjuk flac-ból wavba vagy bármi mást, akkor a konvertálás milyen bitmélységben történjen..

az outputnál pedig olyat állíts be, amit a hangkeltő eszközöd a gépen kiad magából.. ha közvetlenül megy dacba, akkor 16bit..

nagymedve, ezt így konkrétan nem tudom h meglehet-e, de a columns ui plugin-t úgy állítod be ahogy akarod, és az info panel-ben KB ezt is megtudod csinálni..

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Érdemes a kimeneti bitmélységet felkonvertálni?

Ugye két helyen lehet állítani Playback->output és Tools->Converter.

Mi a különbség a kettő között?

Ha magasabb bitmélységet akarok azt hol álítsam. Egyelőre hagytam 16 biten.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

nagymedve

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: nagymedve »

Üdv!
Meg lehet vhogy oldani, hogy ezt a jó kis lejátszót ki lehessen tenni teljes képernyőre, s a képernyőn nem látszana más csak az előadó, meg a szám címe (jó nagy betűkkel, hogy a fotelből is lássam )? Szal láttatok már ilyen plugint hozzá?

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

Szívesen.

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Nemrég váltottam valamelyik nyolcas verzióról a 9.4.1-re (bár azóta van 9.4.2 is tudom). Lényeg hogy az új foobar már nem viszi az APE fájlokat, ezekre van megoldás hogy hallgathatóak legyenek foobar-al? vagy másfelé keressek megoldást (legrosszabb esetben visszakonvertáljam wav-ba). 
Szóval veszteségmentesen tömörített wav foobar-al, erre mi a jó megoldás?

foo_input_monkey.dll a Components könyvtárba és viszi simán a 9.4.1, akárcsak a régebbiek.

Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

Nemrég váltottam valamelyik nyolcas verzióról a 9.4.1-re (bár azóta van 9.4.2 is tudom). Lényeg hogy az új foobar már nem viszi az APE fájlokat, ezekre van megoldás hogy hallgathatóak legyenek foobar-al? vagy másfelé keressek megoldást (legrosszabb esetben visszakonvertáljam wav-ba). 

foo_input_monkey.dll a Components könyvtárba és viszi simán a 9.4.1, akárcsak a régebbiek.

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Mit kell kimenteni és honnan?
Hát én konkrétan egész program files/foobar 2000-et mentem

Azt hiszem, hogy elég lementeni ezt a könyvtárat: C/Doc. and Settings/user/Application Data/foobar2000

8.3-nál a program files is kell, mert néha playlistet is elfelejt..még nem jöttem rá miért, lehet a sok plugin miatt, meg mert win lövi le foobart...bár ha előtte kikapcsolom akkor tuti nincs gáz.
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Mit kell kimenteni és honnan?
Hát én konkrétan egész program files/foobar 2000-et mentem

Azt hiszem, hogy elég lementeni ezt a könyvtárat: C/Doc. and Settings/user/Application Data/foobar2000
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Csecsemőként, nem tudtam, hogy mire való a f@rkam, most meg hogy örülök neki.

:kiraly:

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

vagy esetleg foobar2000.org/forum --> hydrogenaudio forum
sok okosság van ott, pl: http://www.hydrogenaudio.org/forums/ind ... opic=43077

mikor elkezdtem olvasni azt se tudtam mi micsoda, aztán már egész jól megy alig 170oldal kb..

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

Google:
Foobar2000 skin

Aztán győzzél válogatni...

Vendég

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Honnan tok leszedni zsír skineket a fúbárhoz? Uncsi és eccerű az alap, a winamp meg olyan műanyag.

Ilyenre gondótam:

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

ASIO csak akkor érdekes, ha támogatja a hangkártyád. Úgy tudom az SB Live nem ilyen, úh használd a KS-t.
Többet most sem tudtam meg róla, de azért köszi!

Ha USB-n küldöm ki a jelet, akkor is hangkártya függő?

Igen, hangkártyafüggő. Ha nincs hozzá gyárilag ASIO driver, akkor nem tudod ASIO-n keresztül meghajtani.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Pelican »

USB-s hangkártyákkal nem nagyon szokott menni a KS.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

ASIO csak akkor érdekes, ha támogatja a hangkártyád. Úgy tudom az SB Live nem ilyen, úh használd a KS-t.

Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

a kernel streaming-et    1. KS: SB LIVE! AUDIO (EF00)

Csakhogy így nem sikerült hangot kicsikarni a DAC-ból.

asio: Eddig épp erről volt szó.. ha nem tudod h mire, akkor valszeg nincs szükséged rá :kiraly:

Csecsemőként, nem tudtam, hogy mire való a f@rkam, most meg hogy örülök neki.

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

a kernel streaming-et 1. KS: SB LIVE! AUDIO (EF00)
asio: Eddig épp erről volt szó.. ha nem tudod h mire, akkor valszeg nincs szükséged rá

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

Sziasztok, 
Nálam 9-es foobar2000 megy. A 8.3-ban valahogy nem akart rendesen működni az ASIO nálam. Mióta beállítottam teljesen zsírul működik, semmi gondom vele. Kopp-kopp. A Win hangjai nálam is ki vannak kapcsolva, de a webéapok, Media Player , stb. hangjai nálam az alaplapi vacakra mennek, a külső "hangkártyára" meg csak a Foobar. Ez van a CD-m DAC-jának a bemenetére kötve. FLAC meg APE formátumú zenéket szoktam hallgatni, olyan mintha a CD lejátszómban menne a CD.

Mióta bemásoltam a foo_out ks dll-t azóta a következők jelentek meg a kimenetnél: 1. KS: SB LIVE! AUDIO (EF00)
2. DS Elsődleges hangillesztő
3. DS: SB LIVE! AUDIO (EF00)
4. Null Output

Melyiket válasszam?
Amikor az 1. választottam ki az USB-s DAC-hoz, néma csend volt, a 2. működött.

Tul'képpen mire jó az ASIO?

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Ja, ASIO. Úgy tudom az nem a késleltetésekre lett kitalálva, hanem egy egységes felületet akartak a professzionális audio eszközök számára. Ha megnézitek, az összes stúdiócucc (már amit össze lehet PC-vel kötni) támogatja. Lejátszáshoz is tökéletes, garantáltan bitpontos.
Épp ezért fontos, mert a profi technikában, hangfelvételben szükséges, hogy minél kisebb késleltető időkkel lehessen dolgozni

egyébként a belinkelt lapokon megvan minden plugin ami működik.. talán a noise sharpeninget lehet használni, ha tetszik.. én sztereó "szélesítőt" keresek, de a 9eshez nem találtam sajna..

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

Ja, ASIO. Úgy tudom az nem a késleltetésekre lett kitalálva, hanem egy egységes felületet akartak a professzionális audio eszközök számára. Ha megnézitek, az összes stúdiócucc (már amit össze lehet PC-vel kötni) támogatja. Lejátszáshoz is tökéletes, garantáltan bitpontos.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”