Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Készülékbelsők
Készülékbelsők
Remélem teccik a műértő kollegáknak a "kis öreg" Yammie... ( 1974-1976 ). Ez még DIN csatis valószínű az első szériából.
- tetszenek az ilyen KF fokozatok.., ezeket meg mertem sajat magam hangolni beallitani
elég "analfabéta" vagyok elektrotechnikailag
kicsit el tudnád magyarázni ezt a "KF dolgot"?
Pre-amp, processor: Yamaha RX-V657, (Retro)Power-amp: NAD 7020, Yamaha CR-800, Speakers front: JBL L-15, Alesis Monitor One MKII, JBL Control series CM52, Center, rear: JBL Control 1, CD: Pioneer PD-8700, DVD: Pioneer DV-565A, VCR: Panasonic NV-F65
Készülékbelsők
amikor még volt felelőse a dolgoknak...
Pre-amp, processor: Yamaha RX-V657, (Retro)Power-amp: NAD 7020, Yamaha CR-800, Speakers front: JBL L-15, Alesis Monitor One MKII, JBL Control series CM52, Center, rear: JBL Control 1, CD: Pioneer PD-8700, DVD: Pioneer DV-565A, VCR: Panasonic NV-F65
Készülékbelsők
A doboz... szerintem kla - fa
Készülékbelsők
Remélem teccik a műértő kollegáknak a "kis öreg" Yammie... ( 1974-1976 ). Ez még DIN csatis valószínű az első szériából.
- tetszenek az ilyen KF fokozatok.., ezeket meg mertem sajat magam hangolni beallitani
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Készülékbelsők
Készülékbelsők
Tényleg nem rossz ez az egydobozos rendszer.
Azért megnéznék egypár ilyen Tescós cuccot is belülről.
Múlkor voltam metro-ban, tesco-ban - ott már kizárólag ilyen gagyi egybemozik vannak.
régen még árultak egy-egy márkás Onkyo vagy Sony dvd lejátszót is....
biztos a nyakukon maradt.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Készülékbelsők
Mindenben nem lehet tökéletes:- toroid táp a végfokoknak
- duál lázerfej
- EI vasmagos táp a mechanikának.
rossz szellőzési áthúzás:talán javíthatsz vele ha a mechanika melletti (jobb oldali) nyílásokat letömíted és akkor a bal felső szélénél levő szellőzőnyílásokon keresztűl áramlik a levegő kivelé a hűtőbordákon át.
Persze ennek akkor van értelme - ahogy sajti is mondta - ha a mechanika tálcája jól zár.
Egyébként tényleg jól néz ki belülről.
Milyen típusú sztereó végfokok vannak a hűtőbordán?
Mert gondolom a sub az passzív és azt is a scott hajtja.
Talán még jobb lenne a hűtőborda végétől egy függőleges (pl kartonpapírból hajtott) fallal leválasztani a hűtőbordás részt a többitől. Akkor aztán nem lesz gond a porral...
sajti
Készülékbelsők
Mindenben nem lehet tökéletes:
- toroid táp a végfokoknak
- duál lázerfej
- EI vasmagos táp a mechanikának.
rossz szellőzési áthúzás:talán javíthatsz vele ha a mechanika melletti (jobb oldali) nyílásokat letömíted és akkor a bal felső szélénél levő szellőzőnyílásokon keresztűl áramlik a levegő kivelé a hűtőbordákon át.
Persze ennek akkor van értelme - ahogy sajti is mondta - ha a mechanika tálcája jól zár.
Egyébként tényleg jól néz ki belülről.
Milyen típusú sztereó végfokok vannak a hűtőbordán?
Mert gondolom a sub az passzív és azt is a scott hajtja.
Készülékbelsők
2/1.
Ma délelőtt tisztítottam a haver "egybemozi"-ját. Nem vitte a lemezeket. Már a burkolat leszedése előtt feltünt a készülék súlya, hát nem csoda, egy jókora toroid trafó van benne. A készülék márkája "Scott":
nagyban
Egy kicsit szerencsétlen a szellőzés kialakítása. Ha megnézitek a doboz jobb szélén a fenéklemezen is vannak szellőzőnyílások. Na az azokon beszívott/kifújt levegő egy része keresztezi a mechanikát, így elkoszolva azt. Ugyanez a helyzet, ha a mechanika ajtajánál nem zár tökéletesen az ajtó (márpedig nem fog, az tuti!), és ott is jön/megy a levegő...
sajti
Készülékbelsők
egy jókora toroid trafó van benne.
Esküszöm tetszik.
Készülékbelsők
2/1.
Ma délelőtt tisztítottam a haver "egybemozi"-ját. Nem vitte a lemezeket. Már a burkolat leszedése előtt feltünt a készülék súlya, hát nem csoda, egy jókora toroid trafó van benne. A készülék márkája "Scott":
nagyban
:kiraly: Toroid trafó ebben a kategóriában???? Nem semmi!!
sajti
Készülékbelsők
2/2.
Duál lézerfej:
Ja, egyébként jó lett, miután alkohollal megtisztítottam.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Készülékbelsők
2/1.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Készülékbelsők
Hm...
Eléggé béna vagyok, de látod a képeken a kijelölt helyeket?
Én és Tami a 86-ra tippeltünk.
Kérlek segíts
Szerintem 1965 -ös. :kiraly: a 15965 - ből következtetve.
de egyébkénlt szép darab. Igazi gyüjtői darab.
Én is most készülök venni valami nyalánkságot.
Ha összejön rakok be képeket róla.
Köszönöm.
Ha minden igaz, akkor a Philips CD304 1984 októberében került piacra.
Készülékbelsők
jajjjj
az egész CD mizériát 1981-ben vezették be
Hogy a pékbe lehetne az elötti???
kicsit előre gyártottak, hogy bevezetéskor ne legyen készlethiány :vazeg:
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Készülékbelsők
jajjjj
az egész CD mizériát 1981-ben vezették be
Hogy a pékbe lehetne az elötti???
Készülékbelsők
Hm...
Kérlek segíts
de egyébkénlt szép darab. Igazi gyüjtői darab.
Én is most készülök venni valami nyalánkságot.
Ha összejön rakok be képeket róla.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Készülékbelsők
Hm...
Kérlek segíts
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Készülékbelsők
Itt pedig a 3. kép. (A 304 alja)
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Készülékbelsők
Itt volt az 1. kép. (A 304 teteje)
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Készülékbelsők
Belövök pár képet, amiket a nyákon találtam.
Tamival, már gondolkodtunk, hogy hol lehet a gyártási év elrejteve...lehet, hogy az 1. kép utolsó két számjegye? 86?
1
2.
3.
4.
-
Vendég
Készülékbelsők
Nézz meg egy pár alkatrészt, főleg az elkókon szokott lenni gyártási dátum...
A gyári szám első vagy utolsó számai is általában utalnak az évre, és a gyártás hetére
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Készülékbelsők
10.Remélem nem leszek leszidva, hogy ilyen sokat raktam fel .
Ez mikori darab ? 1984 -es ?
Nem tudom. Hol tudom megnézni, hogy mikori?
A nyákon lévő számokról készítettem képeket (4 kép), de egyik sem utal pontosan a gyártási évre, vagyis én nem találtam összefüggést :kiraly: .