Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lopott NAIM n-Vi
-
Vendég
Lopott NAIM n-Vi
Amúgy kicsit amatőrnek tűnik a szállító. Itt vidéken is ha hoznak hozzánk csomagot (GLS, FedEX) a 10 méteres úthoz is bezárja, beriasztózza a furgont a szállító.
Az ottani topikot az ottani topik elterelő akció csoport kicsit más irányba terelte...
Nem tudjuk a szállító hogyan és mit csinált mert erről nem adtak információt, csak olvastam az újságban hogy ilyesmik szoktak mostanában történni a belvárosban, meg egy rendőr ismerős is mondta, ezért csak mint egy lehetőséget említettem.
kf
Lopott NAIM n-Vi
Az a baj, hogy a Firefox elsőre a lopott Naim n-Vi hirdetést hozza ki a hificity-n...
A hificityn nincs lopott Naim n-Vi hirdetés... Én is Firefoxot használok (a Macen).
az ottani topicot hozza ki a google elsőnek.
Amúgy kicsit amatőrnek tűnik a szállító. Itt vidéken is ha hoznak hozzánk csomagot (GLS, FedEX) a 10 méteres úthoz is bezárja, beriasztózza a furgont a szállító.
system
Lopott NAIM n-Vi
A kiszállítás kinek a felelősége? Ha a speditőrnél veszett el az áru, akkor az ő felelősségi körükben történt a kár. Sztem.
Sem a feladót, sem az átvevőt (címzettet) nem lehet felelősségre vonni, ha mindent megtettek a saját részükről. Ha volt az árura külön biztosítás, akkor annak kell érvényt szerezni.
Az én Canon fényképezőm is eltűnt a postán, ebben az esetben a feladó járt el hanyagul és megtérítette a káromat (megegyezés szerint).
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
Lopott NAIM n-Vi
Az a baj, hogy a Firefox elsőre a lopott Naim n-Vi hirdetést hozza ki a hificity-n...
A hificityn nincs lopott Naim n-Vi hirdetés... Én is Firefoxot használok (a Macen).
kf
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 51
Lopott NAIM n-Vi
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Lopott NAIM n-Vi
Hálás köszönet a tippekért, természetesen figyeljük amit csak lehet.
Newman: nem tudom miért csak ezt az egyet vitték el, mivel az n-Vi-ből több is volt a szállítmányban. Nem tudjuk még hogyan történt, de lehet, hogy a speditőr cég másoknak is szállított árút, megállt a belvárosban, csak egy pillanatra, hogy leadja a másoknak vitt cuccot, lehet, hogy egy pillantra csak nyitva hagyta a csomagtér ajtaját, valaki odaugrott kikapta a legközelebb lévő dobozt és elfutott. Nem tudjuk, de majd reményeim szerint egyszer csak meg tudjuk mi is történt, hátha mi is, meg a speditőr cégek söfőrjei is tanulhatunk még a dologból.
kf
Ebben az esetben elég valószínű, hogy valami suttyó lopta el és valóban nem tudja mit lopott. Az emberek 99,9%-a még ezt a márkát sem ismeri, szóval jó esély van akár arra is, hogy a lopos valamelyik ismerősénél köt ki a cucc aprópénzért (ebben az esetben viszont sajnos egyhamar nem lesz meg ).
-
Vendég
Lopott NAIM n-Vi
Hálás köszönet a tippekért, természetesen figyeljük amit csak lehet.
Newman: nem tudom miért csak ezt az egyet vitték el, mivel az n-Vi-ből több is volt a szállítmányban. Nem tudjuk még hogyan történt, de lehet, hogy a speditőr cég másoknak is szállított árút, megállt a belvárosban, csak egy pillanatra, hogy leadja a másoknak vitt cuccot, lehet, hogy egy pillantra csak nyitva hagyta a csomagtér ajtaját, valaki odaugrott kikapta a legközelebb lévő dobozt és elfutott. Nem tudjuk, de majd reményeim szerint egyszer csak meg tudjuk mi is történt, hátha mi is, meg a speditőr cégek söfőrjei is tanulhatunk még a dologból.
kf
Lopott NAIM n-Vi
Mi ez a Király u?
Itt van a legtöbb olyan üzlet, ahol gyorsan lehet elpasszolni az ilyen cuccokat. Én még az apronet.hu-ra is feltennék egy hirdetést, bár ha egy suttyó lopta el, akkor elég kevés az esély, hogy pont a neten próbálja eladni. Jó megoldás lehetne még, hogy a Király utcai üzletekben ott hagysz egy listát, amire felirsz kb 10-15 féle high-end cuccost, hogy Te ilyenek keresel és hívjanak, ha beakad valami és persze "belecsempészed" a listába a kicsikét... ennek érezném a legnagyobb esélyét! persze rendkívül laza stílusban kell előadnod magad...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Lopott NAIM n-Vi
Már a Király u-ban van 30e Ft-ért.
Mi ez a Király u?
ha jól rémlik, van ott ilyen müszaki-bizományi bolt .. kapsz kp-t bármiért, persze töredékösszeget ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
-
Vendég
Lopott NAIM n-Vi
Mi ez a Király u? Ehhez magas fokú hozzá nem érthetőségről van szó, vagy egy nagy pancserről. Egyébként fura az is, h ez az egy tűnt el (bár lehet nem volt más a teherautóban, de csak ezt miért kell teherautóval vinni, na mind1) nekem az jutott eszembe, h valakinek direkt egy ilyet lopattak el és az nem is lesz meg hirdetve sehol... Nagyon sok variáció lehetséges.
Lopott NAIM n-Vi
csak egy ötlet, de én feldobnék egy hírdetést a hificity-tyen, hogy házimozi processzort / előfokot keresek 500 eFt-ig. Aztán hátha...
Meg mostanában nézni kéne a Vaterát, Ebay-t....
Szvsz Gandalfnak igaza van, ha arra utal, hogy valószínű a tolvaj / orvgazda is olvassa ezeket a forumokat. Ezért lehet célszerűbb lenne inkább csendben figyelni, mert ha belefut ilyenbe a lopó, akkor megy is keletre a cucc!
gordon314.fw.hu
Lopott NAIM n-Vi
Mindenesetre itt jól bereklámoztad.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Lopott NAIM n-Vi
Én csak egyet nem értek, csak ezt az 1 db ot lopták el mert ha a kocsit viszik akkor miért csak 1 et vinnének el, az más tészta ha csakez volt közülük a nagy értékű cucc a többi meg mondjuk zsebrádió.
Lopott NAIM n-Vi
Persze a rosszabbik eset, ha a tolvaj nem is tudja, hogy mit lopott el, és bagóért továbbadja valakinek, mint "no name" DVD lejátszó-szerűséget
Szvsz ez a valószínűbb, én erre céloztam alább. Bár meglehet a googléval már a tolvajoid alkatok is tudnak ma élni. Ott meg mindennek megnézhető az ára.
Lopott NAIM n-Vi
Mondjuk egy ilyen cuccot elég nehéz lesz észrevétlenül elpasszolni, meglehetősen szűk az a hazai kör, akik ebben az árkategóriában vásárolnak, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy nem éppen kommersz márkáról van szó.
Persze a rosszabbik eset, ha a tolvaj nem is tudja, hogy mit lopott el, és bagóért továbbadja valakinek, mint "no name" DVD lejátszó-szerűséget
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
-
Vendég
Lopott NAIM n-Vi
Vajon "célzott" lopásról van szó, vagy csak a "viszünk amit tudunk" típusúról?
Ha én azt tudnám?
A speditőr fel sem ért az árúval hozzánk. Majd a rendőrség kideríti meg a biztosító. A speditőr cégnek is lesz egy pár szava a sofőrhöz biztosan. A belvárosban lehet, hogy figyelik egy páran a rakodásra megállt teherautókat, hátha adódik valami alkalom.
kf
Lopott NAIM n-Vi
Ma délelőtt elloptak a speditőr teherutóját feltörve az érkező Naim szállítmányból egy
Nem értem, feltörték a kocsit és csak ezt vitték el belőle, vagy az egész autót ellopták és csak ez volt benne?
Szurkolok, hogy meglegyen! Nem volt biztosítva?
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Lopott NAIM n-Vi
Vajon "célzott" lopásról van szó, vagy csak a "viszünk amit tudunk" típusúról?
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
-
Vendég
Lopott NAIM n-Vi
Ez viccnek elég rossz, ha viszont van információd akkor keress meg bennünket vagy a rendőrséget.
kf
Lopott NAIM n-Vi
-
Vendég
Lopott NAIM n-Vi
Mit kostál egy ilyen cucc?
1 100 000 Ft
FM/DAB tunerrel: 1 200 000 Ft
Ha felkínálják Neked ugye szólsz?
kf
Lopott NAIM n-Vi
Mit kostál egy ilyen cucc?
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
-
Vendég
Lopott NAIM n-Vi
Ma délelőtt elloptak a speditőr teherutóját feltörve az érkező Naim szállítmányból egy Naim n-Vi integrált CD/DVD lejátszó/5 csatorna erősítő/AV processzor/DAB tuner hifi/házi mozi berendezést. A gyári számát még nem tudjuk, de nyomozzuk.
Ha valakinek ilyet kinálnak fel kérem keressen bennünket vagy hivja a rendőrséget. Ha valaki segít megtalálni és használható információval bír természetesen jutalomra számíthat.
Koscsó Ferenc
Penna