Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Hali,

hogy kössem rá a erölkőmre a subot, hogy sztereoban is szóljon? A sub kimenetre kötöttem de az filnézés közben szól, viszont sztereo esetében nem tudom. Lehet nincs is olyan kimenet az erölkőmön
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 98

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: DJK »

Nah, az a helyzet, kicsit meg is lepett amikor hirtelen elhallgatott, igaz, hogy a konyhaszekrényben már zörögtek a poharak, de ment már ennél jobban is.

Márkaszervíz: kocsim nincs, a főváros oda-vissza több, mint 320km, tehát elég sokba lene az nekem.

Marad a biztosíték cseréje ha az a gond. Ha nem, akkor szervíz, de azt nagyon nem akarom...

Köszi a segítséget mindenkinek, ha tudok valamit megírom.

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: phazer »

Az én rw12 nem volt gond! Szerencsére. Néha le szoktam vele porolni a lakást. Elég komolyat tud mozdulni az a kis hangszóró. Öröm nézni! Kiváncsi lennék mit bír persze nem fogom kipróbálni. Az ablakok igy is szépen zizegnek. Perzse csak demonstrálni szoktam hogy van mély is ha akarom (őrült haveroknak) egyébként normálisan hallgatom. És persze ennek semmi köze a biztosíték cseréhez
Under Construction

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: klepto »

- ezt kinek irtad?
Elsősorban DJK-nak, hogy ne gondoljon mindjárt a legroszabbra, illetve neked is egy pici kiegészítésként, hogy nem feltétlenűl jelent műszaki hibát egy ilyen bizti elszállása
Vagy te másként gondolod?
Miért?
Te még nem jártál így soha, hogy magától elszált egy üvegbiztid, és a csere után minden működött tovább évekig?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

- ezt kinek irtad?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

fontos kiemelnem, hogy ha garis, mindenkepp vidd a markaszervizbe! nem veletlenul egett ki a bizti
Az üvegcsöves biztosíték kiéghet anyaghiba miatt (öreg bizti, gyártáshibás, levegőt kapott, stb), vagy bármi más okból. Leginkább egy égőhöz hasonílatnám, ami bizonyos üzemóra után magától kiég. Erre nem vonatkozik a jótálás!
Ha kicseréli egy újra, visszadugja, bekapcsol, és a bizti ismét elszál, akkor az már garis probléma!
Ez olyan, hogy ha egy csillárban kiég az égő, az nem a csillár hibája
Egyébként nekem is égett ki már üvegbiztim nem is egy kütyüben, autóban, és semmi baj nem volt a csere után, csak egyszerűen elfáradt a bizti.
A késes biztosítékok már sokkal jobbak, azok nem szálnak el maguktól, csakhogy azokat nem szokát hifibe tenni

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

aramtalanitod a cuccot

fogsz egy keskeny vekony csavarhuzot es a kep szernt hasznalod

majd kiemeled a bizti hazat a tapcsati foglalatabol

maga a bizti, T1A / 250V

- fontos kiemelnem, hogy ha garis, mindenkepp vidd a markaszervizbe! nem veletlenul egett ki a bizti, ha jatszadozol vele akar leeghet a belso erosito is. Ha megis rizikozol, akkor a gyari az T-s biztit.
- en hasznaltam egy egesz delelott kemenyen az RW-10_et es nem egett ki a biztije... gondold at a hivatalos szervizt!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Nincs látható helyen biztosítékfedél, legalábbis nem látok. 

Kell lennie (szvsz), minden cuccon úgy van, hogy kívülről elérd. Általában a tápkábel mellett közvetlen kell egy kis műanyag lapot felpattintani.
Mondasz valamit, asszem ha otthon leszek megnézem, láttam ott délután valami ilyesmit, csak nem akartam feszegetni, nehogy a kezemben maradjon...

andix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: andix »

Kell lennie (szvsz), minden cuccon úgy van, hogy kívülről elérd. Általában a tápkábel mellett közvetlen kell egy kis műanyag lapot felpattintani.

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hello

Kihúztam, bedugtam, sehol semmi...

Köszi, más egyéb lehetőség?

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Sziasztok 
Érdekes dolog történt ma délután az RW10-emmel zenehallgatás közben:

Nagyobb hangerőn hallgattam (azért még nem torzított a rendszer, attól még messze volt), de a lényeg, hogy kb. a 4. vagy az 5. tracknél jött volna egy keményebb mélyütés (drum 'n' bass zene) és amikor leadta volna az RW10 hirtelen elhallgatott, azóta nem lehet bekapcsolni (állapotjelző LED se nem piros, se nem zöld)...

Lehetséges, hogy igen tisztelt mélynyomóm megadta magát? Csodálnám, mert a klipsch cuccoknak nem ez a lényege, ráadásul ment már hangosabban is. De ez a hirtelen elhallgatás egy komoly mélybeütésnél, kicsit gyanús, csak halkan jegyzem meg, más egyéb cuccok ha ilyet csinálnak akkor az olyankor kampec...

Valaki esetleg hallott hasonlót, ötlet vagy valami, mit lehet ilyenkor tenni?

Üdv, mindenkinek!

Üdv!

Csak tipp, de nincs a hátulján az erősítő panelen egy biztosíték, egy feltételezhetően nagyobb méretű csavarfedél (mint pl. a quartz órákon) mögött?
Mivel 220V-t megy bele, kell benne lennie üvegbiztinek, szerintem az mehetett ki...
Ha nincs, akkor húzdd ki a hálózatból, majd dugd vissza, és nézdd meg úgy, hogy mit csinál, de előtte kapcsold ki (ha lehet).

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Sziasztok

Érdekes dolog történt ma délután az RW10-emmel zenehallgatás közben:

Nagyobb hangerőn hallgattam (azért még nem torzított a rendszer, attól még messze volt), de a lényeg, hogy kb. a 4. vagy az 5. tracknél jött volna egy keményebb mélyütés (drum 'n' bass zene) és amikor leadta volna az RW10 hirtelen elhallgatott, azóta nem lehet bekapcsolni (állapotjelző LED se nem piros, se nem zöld)...

Lehetséges, hogy igen tisztelt mélynyomóm megadta magát? Csodálnám, mert a klipsch cuccoknak nem ez a lényege, ráadásul ment már hangosabban is. De ez a hirtelen elhallgatás egy komoly mélybeütésnél, kicsit gyanús, csak halkan jegyzem meg, más egyéb cuccok ha ilyet csinálnak akkor az olyankor kampec...

Valaki esetleg hallott hasonlót, ötlet vagy valami, mit lehet ilyenkor tenni?

Üdv, mindenkinek!

HU_DW
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: HU_DW »

To Newman: tudom,és operáció kozben úgy van,csakhát vannak itthon tobben is,és amikor nem múkodok,akkor igy tartom,mert nem szeretném a falból ki vésni óket.  
Es a H/K kík gombjárol van szó.
Hát a produkt managgert biztossan kivágták emiatt a cégtól. bekap6od.gif
Ennyi esze hogy lehet valakinek,hogy ott az a felirat hogy DIM,amit tudjuk mit jelent,és totál sotétben meg világít az a kík gomg mint valami tuning autó.

Ja, de kitalálhattál volna vmi szebb megoldást, ez így elég..hogyismondjam? Érted...
Na mind1, nem az enyém..szerencsére nekem nem szemben van az erősítő, így nem látom.

Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.

Klipsch hangsugárzók

Jó anyám annyit mondott a Klipsch sub-ról hogy: Kisfiam ez úgy néz ki mintha egy Pitbull támadni akarna. :kiraly:

Válaszom: Megmutassam milyen ha támad? Lehet a Pitbull megirigyelné
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

Norbi T
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Norbi T »

To Newman: tudom,és operáció kozben úgy van,csakhát vannak itthon tobben is,és amikor nem múkodok,akkor igy tartom,mert nem szeretném a falból ki vésni óket.

Es a H/K kík gombjárol van szó.
Hát a produkt managgert biztossan kivágták emiatt a cégtól. bekap6od.gif
Ennyi esze hogy lehet valakinek,hogy ott az a felirat hogy DIM,amit tudjuk mit jelent,és totál sotétben meg világít az a kík gomg mint valami tuning autó.
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tau »

pff, az engem is zavart baromira, hasonló megoldás született..

HU_DW
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: HU_DW »

úgyfest beléptem a Klipsch klubba.Nem volt rosz dontés

Szépen szólnak a "kicsik"

Mi a fene az a Hk erősítő bekapcsoló gombján??? Csak nem beszigszalagoztad, hogy a kék fény ne legyen zavaró?

Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Norbi: kicsit húzd el a hátsó faltól. Meghálálja.

Norbi T
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Norbi T »

úgyfest beléptem a Klipsch klubba.
Nem volt rosz dontés

Szépen szólnak a "kicsik"

TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W

Vendég

Klipsch hangsugárzók

srácok, új mélysugárzók mikorra várhatók? az rw10 sztem most ennyiért túl drága..
Eladó az enyém 80-ér.

Amúgy én meg az RS-42t várom már. Hiú ábránd, de csak 100 alatt lesz az ára.. :kiraly:

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tau »

srácok, új mélysugárzók mikorra várhatók? az rw10 sztem most ennyiért túl drága..

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.

Klipsch hangsugárzók

Aki már szembesült az új szériával az igazán jelezhetnét hogy milyen,,,
Nem azt mondod, h nem cseréled le, mert nincs füled a jobbhoz?

Hát nem tudom, a kef IQ magasnam sokkal jobb nak találtam.

Inkább azt mondanám: Nem cserélném le ha nem lenne "hozzá kedvem". Itt anyagiakat értem, és azt ,hogyha nem lenne annyival jobb, hogy érdemesnek látnék belefektetni....

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Nem azt mondod, h nem cseréled le, mert nincs füled a jobbhoz?

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.

Klipsch hangsugárzók

Volt a haverom szombaton nálam hangflakat hallgatni és el akarja vinni a Betakat. Elfogatható árban meg tundnék egyezni vele. Csak nem tudom mi legyen meg-váljak -e tőlük stb. Nekem kicsit keisebb hangal kellne 27nm ez óriásinak tartom. Most már jópár hangfalat meghallgattam, Polk, Dyno, Kef . Mindegyikben az tetszett, hopgy jóval részletezőbb volt a hangja viszint a brutálkodást (eminem, stb) , nem nagyon szerették kivétel talán a Polk. A Dynohoz meg még pluszban rengeteg pénzt kell befektetni (erölködő stb). Hát a következő körutamon a Klipsch-ek fognak áldozatul esni, kiváncsi vagyok rá, ha már ilyen sok jót olvastam róla. Igaz ez még egy hosszú folyamat, ki tudja mi lesz a vége

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”