Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11512
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
Tényleg klafák, ügyes vagy! Egyetlen megjegyzés: szerintem bátrabban kellene a fő témát, állatot kihangsúlyoznod, tehát jobban ráközelíteni, kiemelni.
Képek Magyarországról
Azta, Posza! Le a svájcit! Ezek nagyon szépek. Milyen géppel készültek?
Különösen a kis leveli és a méh szerintem...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
Azta, Posza! Le a svájcit! Ezek nagyon szépek. Milyen géppel készültek?
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
Képek Magyarországról
5/5.
Nagyon kérték az esőt, meg is kapták... Egy körtefán legalább 50-et láttam:
nagyban
SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, subok: JBL ES150P, JBL ES250PW, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
5/4.
Atlantiszlepke:
nagyban
SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, subok: JBL ES150P, JBL ES250PW, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
5/3.
Nappali pávaszem: Nagyon szeretik a vasrózsa nektárját.
nagyban
Képek Magyarországról
Parancsolj itten van:Így teljessen szűz...
Na ez már egy jó kép, legalábbis nekem nagyon teszik! Szép környék lehet még sohasem jártam arra.
Képek Magyarországról
5/2.
A kis dolgos.
nagyban
Képek Magyarországról
5/1.
Egy-két makró:
nagyban
Képek Magyarországról
Szerintem is sokkal szebb az eredeti. De persze ez (is) ízlés kérdése, van aki szereti az átalakított fotókat.
Képek Magyarországról
Hja valóban egy kicsit szórakoztam a Photomatix-al (HDR).Pont az tetszik benne hogy ilyen szürreális fényeket lehet kreálni vele.
Szerintem kár a képért. Az eredeti nekem nagyon tetszene, de ez a korrekció miatt nagyon csúf lett.
A vártornyot feltennéd "komponálás" nélkül is?
Természetessen.
Parancsolj itten van:
Így teljessen szűz...
Képek Magyarországról
Hja valóban egy kicsit szórakoztam a Photomatix-al (HDR).Pont az tetszik benne hogy ilyen szürreális fényeket lehet kreálni vele.
Szerintem kár a képért. Az eredeti nekem nagyon tetszene, de ez a korrekció miatt nagyon csúf lett.
A vártornyot feltennéd "komponálás" nélkül is?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
...Pont az tetszik benne hogy ilyen szürreális fényeket lehet kreálni vele.
Akkor nem szóltam.
Képek Magyarországról
Tihanyi látkép.
Igazán tetszik a kompozíció, de ha jól érzem, erősen belenyúltál utólag. Ez persze önmagában még nem hiba, csak kicsit irreális lett a kép.
Köszi.
Hja valóban egy kicsit szórakoztam a Photomatix-al (HDR).
Pont az tetszik benne hogy ilyen szürreális fényeket lehet kreálni vele.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
Tihanyi látkép.
Igazán tetszik a kompozíció, de ha jól érzem, erősen belenyúltál utólag. Ez persze önmagában még nem hiba, csak kicsit irreális lett a kép.
Képek Magyarországról
Tihanyi látkép.
Számomra egy festmény
"Lopakodni csak egy dolog miatt érdemes: puszit nyomni egy alvó gyermek arcára."
-
Vendég
Képek Magyarországról
Tihanyi látkép.
ez egy érdekes kép! :kiraly:
nekem tetszik az érdekes fényviszonyok miatt.
Képek Magyarországról
Én is feltennék egy "bogaras" képet, ha szabad... Ha tetszik a közönségnek, van még pár hasonló...
Na igen...
Képek Magyarországról
Kisnánai vár tornya.
Képek Magyarországról
Tihanyi látkép.
ez egy érdekes kép!
Tényleg az, éppen ezért raktam fel. :kiraly:
Képek Magyarországról
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
Tihanyi látkép.
ez egy érdekes kép! :kiraly:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.