Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Szunya:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Ő lenne a Vörös. Kétéves kandúr, világoskék szemekkel. Perzsa vér is van benne, így elég problémás a szőre... Nagyon kedves, nagyon szeretem.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Pocak névre hallgató új jövevény nálunk...
Szia!
Ez a cica egy gyönyörűség!!! Gratula!
-
Vendég
Házi kedvenceink
Itt pedig segítenek "Apának" csiszolni a parkettát:)
A megfelelő védelem nagyon fontos
Házi kedvenceink
Ő Fehér, a legöregebb macskánk. Kb.10 éves, az idén már másodsor babázott le a napokban...
nagyban
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Házi kedvenceink
Pajti+Káli télen
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
-
Vendég
Házi kedvenceink
Hozzánk most két ilyen költözött :
Ezeket a rákokat valamiféle paludáruimban tartjátok, vagy simán a halak között?
Egyébknét ez a fajta gondolom tengeri, de van lehetőség édesvízi rákokat is tartani halakkal?
Esetleg békát?
(nem kell nekik valamennyi száraz hely is, ahová kimászhatnak)
Köszi és bocs a teljesen amatőr kérdésért.
Már kb. tíz éve van akváriumom, 50L-es, de nagyon nem merültem bele a témába sohasem.
Töredelmesen bevallom, hogy miután a hozzánk költözött dolgot szó szerint kell érteni (a vejem hozta miután Ő is ide költözött ) szóval fogalmam nincs.
Házi kedvenceink
Hozzánk most két ilyen költözött :
Ezeket a rákokat valamiféle paludáruimban tartjátok, vagy simán a halak között?
Egyébknét ez a fajta gondolom tengeri, de van lehetőség édesvízi rákokat is tartani halakkal?
Esetleg békát?
(nem kell nekik valamennyi száraz hely is, ahová kimászhatnak)
Köszi és bocs a teljesen amatőr kérdésért.
Már kb. tíz éve van akváriumom, 50L-es, de nagyon nem merültem bele a témába sohasem.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házi kedvenceink
Édi!
Házi kedvenceink
Úgy látszik, hogy a távirányítóval már elég jól megbarátkozott
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Házi kedvenceink
ha egyszer lesz macskám, tuti a környéketekre megyek beszerezni...
system
Házi kedvenceink
Vigyázz, nehogy megegyék a görények.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Helló!Köszi Posza,de nem baj,hogy széthúzta a kép a topicot?Nem tudom kicserélni a képet kisebbre már,pedig sikerült azóta a méretén változtatnom!
Hogy mi, cicások legyünk többségben,bemutatom Tigris nevű cicánkat is!
Lehetőleg 700pixelnél ne legyenek szélesebb képek, beszúrás előtt méretezd át.
A Tigris meg elég találó név ennek a macskának. :kiraly:
Helló!
Kösz a választ,megjegyzem.De a Tigrises kép már jó lett.Egyébként a cica beceneve Bugi(amire hallgat is),mert a bugris-tigris nevet ráragasztottuk a Jégkorszakból és ennek a rövidítése a Bugi!(bugi-tigi)
Házi kedvenceink
Helló!Köszi Posza,de nem baj,hogy széthúzta a kép a topicot?Nem tudom kicserélni a képet kisebbre már,pedig sikerült azóta a méretén változtatnom!
Lehetőleg 700pixelnél ne legyenek szélesebb képek, beszúrás előtt méretezd át.
A Tigris meg elég találó név ennek a macskának.
Házi kedvenceink
Helló!
Köszi Posza,de nem baj,hogy széthúzta a kép a topicot?Nem tudom kicserélni a képet kisebbre már,pedig sikerült azóta a méretén változtatnom!
Házi kedvenceink
Ennyi blöki után jöhet egy cica is?Mert akkor itt az én cicám,Samu!
Persze!
Aranyos, nekünk is van négy.(jelenleg)
Házi kedvenceink
Sziasztok!
Ennyi blöki után jöhet egy cica is?Mert akkor itt az én cicám,Samu!
Házi kedvenceink
ja igen, most már + 8-ilyen kis kedves kutyival többen vagyunk.
Házi kedvenceink
itt az én kedvencem
jól nevelt, okos, és igen jó házörzö...