Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Pocak névre hallgató új jövevény nálunk...
Vigyázz, nehogy megegyék a görények.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Házi kedvenceink
Pocak névre hallgató új jövevény nálunk...
Házi kedvenceink
Helló!Köszi Posza,de nem baj,hogy széthúzta a kép a topicot?Nem tudom kicserélni a képet kisebbre már,pedig sikerült azóta a méretén változtatnom!
Hogy mi, cicások legyünk többségben,bemutatom Tigris nevű cicánkat is!
Lehetőleg 700pixelnél ne legyenek szélesebb képek, beszúrás előtt méretezd át.
A Tigris meg elég találó név ennek a macskának. :kiraly:
Helló!
Kösz a választ,megjegyzem.De a Tigrises kép már jó lett.Egyébként a cica beceneve Bugi(amire hallgat is),mert a bugris-tigris nevet ráragasztottuk a Jégkorszakból és ennek a rövidítése a Bugi!(bugi-tigi)
Házi kedvenceink
Helló!Köszi Posza,de nem baj,hogy széthúzta a kép a topicot?Nem tudom kicserélni a képet kisebbre már,pedig sikerült azóta a méretén változtatnom!
Lehetőleg 700pixelnél ne legyenek szélesebb képek, beszúrás előtt méretezd át.
A Tigris meg elég találó név ennek a macskának.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Helló!
Köszi Posza,de nem baj,hogy széthúzta a kép a topicot?Nem tudom kicserélni a képet kisebbre már,pedig sikerült azóta a méretén változtatnom!
Házi kedvenceink
Ennyi blöki után jöhet egy cica is?Mert akkor itt az én cicám,Samu!
Persze!
Aranyos, nekünk is van négy.(jelenleg)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Sziasztok!
Ennyi blöki után jöhet egy cica is?Mert akkor itt az én cicám,Samu!
Házi kedvenceink
ja igen, most már + 8-ilyen kis kedves kutyival többen vagyunk.
Házi kedvenceink
itt az én kedvencem
jól nevelt, okos, és igen jó házörzö...
Házi kedvenceink
Balatonszelet... dunaszelet...
Házi kedvenceink
Uh. Vigyázz, a zsiráf nagyra nő.
Az igen, de ez inkább zebra:))
Házi kedvenceink
Uh. Vigyázz, a zsiráf nagyra nő.
Házi kedvenceink
2/2.
Nagyon játékos, velem is hamar megbarátkozott.
nagyban
Házi kedvenceink
2/1.
Ma átruccantam az unokahugomékhoz. Van egy négyhónapos kutyusuk, Héra a neve:
nagyban
Házi kedvenceink
És egy közeli.....
Saját nevelés.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Házi kedvenceink
A jelenlegi kedvencem.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Házi kedvenceink
Szép blöki...
Köszi. És emellett még nagyon jó természetű is. A gyerekekkel nagyon jól kijön (bár ez tudom nálad még nem szempont, de a motorosokat sem bántja ) .
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Házi kedvenceink
Ha valaki esetleg szokta venni, az augusztusi Új Kutya Szövetség című újság címlapján a mi Castor kutyuskánk trónol:
Szép blöki...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Házi kedvenceink
Ha valaki esetleg szokta venni, az augusztusi Új Kutya Szövetség című újság címlapján a mi Castor kutyuskánk trónol:
Nagyon jó a cikk is a berniről benne, ha valaki fontolgatja a vásárlást érdemes elolvasni.
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Házi kedvenceink
És az alvás sem probléma:
Aranyosak!
Házi kedvenceink
Picúrnak nagyon tetszik
-
Vendég
Házi kedvenceink
Na a nagy bánat után egy kis vigasz, kezdi megszokni az uj kutyi a helyet, már egészen otthonosan van az elődje helyén...
Házi kedvenceink
Mégegy
Házi kedvenceink
Diiiiiiiina.