Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
A Soundbridge-t még soha életemben nem próbáltam analóg kimeneten, állítólag nem olyan rossz azért.
A Noxon2-t faternál szoktam próbálgatni (mert az övé) de ott az csak egy (aránylag igényes) minihifire van kötve, tehát érdemben nem tudok róla sokat mondani.
A Noxonban az a szimpi, hogy vannak gombjai, azoknak kényelmes akik szeretik kézzel nyomkorászni a gépezeteket (pl. én).
Ausztriában már láttam az új Noxon Wlan Radio-t is, olyasmi mint a SoundBridge radio (csak kisebb és pofásabb), konyhába ideális, hogy ne a Kossuthot kelljen hallgatni ebédfőzés közben, hanem mondjuk a JustMusic.fm-et.
Pc alapú audio lejátszás
de alakul a dolog... a sogoreknal van noxon2 es soundbridge is 150euro kornyeken. nemeteknel pedig sqeezebox 250euro kornyeken.
+100 eurot nem er meg szvsz...
tsc: analog kimeneteken milyen a noxon illetve a soundbridge??
Pc alapú audio lejátszás
ezzel a csodatavval kapasbol 880euro lesz a penztarnal
pedig hogy megorultem a 350 dollcsinak.
Pc alapú audio lejátszás
350 dollar... amikor meg a multkor belinkeltem, nem talaltam a hivatalos oldalt. most az jott elso helyen. ennyire elneztem volna
Pc alapú audio lejátszás
a digitalis media leolvasasat tekintve tenyleg tok elavult dolog...
amugy nem roku, de epp azert irtam oda a pontos nevet, hogy mindenki ra tudjon keresni
van mar par teszt. arat viszont nem talaltam.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11178
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
CD lejátszó = kőkorszak )
Bocs!
:smile19: :kiraly:
Kemény vagy, de igazságos.
Pc alapú audio lejátszás
- ez amugy Roku termek?
Nem. De guglizzátok meg miez...
Más:
Láttam Pinnacle Soundbridget Ausztriában, 200 euro az ára a MM-ban, gondolom itthon is 50 körül lesz.
Megint más:
Network players vs CD lejátszó... Tiszta hülyeség hasonlítgatni őket
( CD lejátszó = kőkorszak )
Bocs!
:smile19: :kiraly:
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
- ez amugy Roku termek?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Pc alapú audio lejátszás
ez volt mar?
Sonos ZonePlayer 80 (ZP80)
Pc alapú audio lejátszás
Tiszta sor, akkor ez nem neked lett kitalálva. Én meg úgy gondolom, hogy egy Altmann DAC-nak jó társa lesz, végülis én csak begrabbelt cd-ket szeretnék vele hallgatni a hifi láncomon.
ugy ertettem a szimpla lejatszason kivul
jelenleg az inetradion es a pandoran kivul mas kivansagom nem nagyon van...
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Egy zenelejátszóba meg milyen szolgáltatás kell még a böngészésen és lejátszáson kívül? Tudtommal a CD playerek sem tudnak most többet szolgáltatásban, mint 10 évvel ezelőtt.
nekem kell meg bele mas szolgaltatas is...
Tiszta sor, akkor ez nem neked lett kitalálva. Én meg úgy gondolom, hogy egy Altmann DAC-nak jó társa lesz, végülis én csak begrabbelt cd-ket szeretnék vele hallgatni a hifi láncomon.
Pc alapú audio lejátszás
Egy zenelejátszóba meg milyen szolgáltatás kell még a böngészésen és lejátszáson kívül? Tudtommal a CD playerek sem tudnak most többet szolgáltatásban, mint 10 évvel ezelőtt.
nekem kell meg bele mas szolgaltatas is...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Olvass figyelmesebben, mert nem írtam, hogy annyit tudnak, mint a CD playerek!
Pc alapú audio lejátszás
Netrádió az eddigi modellekben is volt.
ez csak egy pelda volt, hogy azert nem annyit tudnak mint egy cdlejatszo
es epp ez bennuk az erdekes...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
pandora+net radio ezek nagyon hasznos dolgok... es itt a neten van a hangsuly. ki tudja, hogy miket talalnak meg ki.
Netrádió az eddigi modellekben is volt.
Pc alapú audio lejátszás
Nem tekinteném számítógépes hardware elemnek a külső médialejátszót. Annyi köze van a PC-hez, hogy azt kezeli háttértárként. Ez pedig csak nagyon sokára fog elavulni.
pandora+net radio ezek nagyon hasznos dolgok... es itt a neten van a hangsuly. ki tudja, hogy miket talalnak meg ki.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Persze, ez engem is zavarna, de az új médiaplayerek semmivel sem tudnak többet, mint az eddigiek. A kommersz Hi-Fi cégek is félévente kiadnak új tipusokat, de általában minimális a változás az előzőhöz képest.
mindig talalnak ki uj szolgaltatasokat... pl a pandora is nagyon hasznos, egy nem tamogatott hw meg hiaba tudna, ha nem csinaljak meg a supportot.
pdara nem lehet usbs dacot kotni?
Nem tekinteném számítógépes hardware elemnek a külső médialejátszót. Annyi köze van a PC-hez, hogy azt kezeli háttértárként. Ez pedig csak nagyon sokára fog elavulni.
Pc alapú audio lejátszás
Persze, ez engem is zavarna, de az új médiaplayerek semmivel sem tudnak többet, mint az eddigiek. A kommersz Hi-Fi cégek is félévente kiadnak új tipusokat, de általában minimális a változás az előzőhöz képest.
mindig talalnak ki uj szolgaltatasokat... pl a pandora is nagyon hasznos, egy nem tamogatott hw meg hiaba tudna, ha nem csinaljak meg a supportot.
pdara nem lehet usbs dacot kotni?
Pc alapú audio lejátszás
A linuxos szerver program garantáltan kompatibilis lesz 10 év mulva is, pláne hogy nyílt forráskódú, perlben írták.
az szamitogepek hany szazalekan fut linux?
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
mert egy alapvetoen szamitogepkozeli dolog... egy hifi hasznalatanak az idotartama 10ev is lehet, ez 10 ev mulva semmivel sem komp, ha leallnak a supporttal.
A linuxos szerver program garantáltan kompatibilis lesz 10 év mulva is, pláne hogy nyílt forráskódú, perlben írták.
Pc alapú audio lejátszás
Szerintem ennél a transporternél nem áll fent az a veszély hogy hamar elavulna, max az hogy néhány hónap múlva olcsóbb lesz de a mostani árban egy squeezebox is benne foglaltatik (mindettől függetlenül k*rva drága de szerintem egy nagyon nagyon jó kis alternatíva....) ha 1000$ lenne nem sokáig gondolkoznék rajta
A400, Dactilus, 575A, M12.2
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
... a fel ev mulva kijovo db elavulta teszi a regit. mert azert engem elegge zavarna, hogy megveszem 1500 dollarert, aztan a kov heten meg kijon a szebb/jobb.
Pc alapú audio lejátszás
Na de mi az a semmi? Ilyen alapon nagyon sok mindent értelmetlen megvenni. Aztán meg mégsem. A legtöbb csajom is inkompatibilis lett velem 10 év elteltével, mégis szerettem őket és jól éreztem magam velük, tehát megérte...
ezert nem szeretik sokan bekavarni a szamitogepet a hifi vilagaba, mert nem illik bele egy olyan helyre, amiben vannak tradiciok, presztizs. stb.
ott azert nem jellemzo, hogy a fel ev mulva kijovo db elavulta teszi a regit. mert azert engem elegge zavarna, hogy megveszem 1500 dollarert, aztan a kov heten meg kijon a szebb/jobb.
es lehet fele annyiba kerul.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
... ahhoz, hogy megtaláld és felismerd a nagy Ő-t nem kell-e szükségképpen sok kis ő?!
így van ez a hifiben is szvsz