Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
A Duna Plaza földszintjén lévő DVD-s boltban volt még jópár belőle (990 Ft), szerintem hamarosan mindenhol felbukkan.
Köszi brumi3 !
Délelőtt ráfigyelek!
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Dvd gyűjtemény képekben
Hol sikerült ilyen ócsón venni ( menny is volt pontosan? ) Alkonyattól Pirkadatig-ot?Remélem valahol a BP.-en a belvárosban és holnap megyek én is.
Kowi
A Duna Plaza földszintjén lévő DVD-s boltban volt még jópár belőle (990 Ft), szerintem hamarosan mindenhol felbukkan.
Dvd gyűjtemény képekben
Voltam ma vásárolni és jó szokás szerint benéztem a közelben lévő DVD-s boltba, ezzel a 3 filmmel tértem haza (kevesebb mint 3000 forintból megúsztam:)):
Hol sikerült ilyen ócsón venni ( menny is volt pontosan? ) Alkonyattól Pirkadatig-ot?
Remélem valahol a BP.-en a belvárosban és holnap megyek én is.
Kowi
Zene :
Mozi:
Mozi:
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula brumi3!
És neked is Torzonborz!
Látom gazdagodtál pár Attenborough-val!
Dvd gyűjtemény képekben
milyen borítója van ennek az alkonyattól pirkadatignak? nekem tökre nem így néz ki pedig full eredetiegyébként gratula neked és Torzonborznak is
Ez már a 990-es változat.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratul Torzonborz, nagyon szépek!A belső tengert én is kinéztem magamnak, ezek után igencsak megjött a kedvem hozzá.
Voltam ma vásárolni és jó szokás szerint benéztem a közelben lévő DVD-s boltba, ezzel a 3 filmmel tértem haza (kevesebb mint 3000 forintból megúsztam:)):
milyen borítója van ennek az alkonyattól pirkadatignak? nekem tökre nem így néz ki pedig full eredeti
egyébként gratula neked és Torzonborznak is
Dvd gyűjtemény képekben
Gratul Torzonborz, nagyon szépek!
A belső tengert én is kinéztem magamnak, ezek után igencsak megjött a kedvem hozzá.
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Belső tenger 3
(bocs a képminőségért, illetve annak hiányáért, nagyon béna fotós vagyok... )
- Torzonborz
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Belső tenger 2
- Torzonborz
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Belső tenger 1
- Torzonborz
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Szülinapi gyarapodásaim:
Dvd gyűjtemény képekben
Munich 2 disc Collector's Edition 4/4
Gratula brumi3!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula brumi3!
Dvd gyűjtemény képekben
nagyon szép, gratula nálunk is így fog megjelenni?
Köszönöm a gratulációkat!
Nagy valószínűséggel mi csak az egylemezes változatból fogunk kapni, bár örülnék ha nálunk is két változat kerülne forgalomba.
meglepő
Csak amerikában hozták ki a kétlemezes változatot, azt is limitált példányszámban, ha jobban belegondolok nem hiszem hogy minket jutalmaznának egy hasonló megjelenéssel (a világ többi részén eddig csak egylemezesen jött ki), bár ne legyen igazam.
Dvd gyűjtemény képekben
Nagy valószínűséggel mi csak az egylemezes változatból fogunk kapni, bár örülnék ha nálunk is két változat kerülne forgalomba.
meglepő
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
nagyon szép, gratula
nálunk is így fog megjelenni?
Dvd gyűjtemény képekben
gyönyörű!
grat hozzá
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
- Torzonborz
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Nagyon szép kiadás! Nálunk vajon mikor jelenik meg?
Dvd gyűjtemény képekben
Munich 2 disc Collector's Edition Photobook 3/3
Dvd gyűjtemény képekben
Munich 2 disc Collector's Edition Photobook 2/3
Dvd gyűjtemény képekben
Munich 2 disc Collector's Edition Photobook 1/3
Dvd gyűjtemény képekben
Munich 2 disc Collector's Edition 4/4
Dvd gyűjtemény képekben
Munich 2 disc Collector's Edition 3/4
Dvd gyűjtemény képekben
Munich 2 disc Collector's Edition 2/4