Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

[..]

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

- volt-e valaki meghallgatni az uj Klipsch-eket? foleg a nagy allokra gondolok..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

...és ezek sajnos még mindig darab bruttó árak.. lehetne pár/nettó hmmm

Bruttó az pont jó nem ? Mert ha netto ár lenne jönne rá még az ÁFA...

Most bruttó vagy nettó ár van az XMS-en feltüntetve ?

bye

újember kolléga arra gondolt, jó lenne, ha a tényleges(bruttó), eladási ár lenne a nettó ár.

Amúgy burttó darab van kint, természetesen.

Ha jól tudom egy időben darab netto ár volt kinn. Aztán szorozgathatott az ember. :kiraly:
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

Vendég

Klipsch hangsugárzók

bye

újember kolléga arra gondolt, jó lenne, ha a tényleges(bruttó), eladási ár lenne a nettó ár.

[..]
Amúgy burttó darab van kint, természetesen.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 667

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

bye

Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

bye
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Nem tudja valaki mikorra várható a legkisebb újszériás álló front (RF-52) illetve surround (RS-42) az XMS kínálatában? Az RF-62 kicsit drága nekem...
06-1-239-6761

ui: én odaadom neked a hangfalaimat az új száriás falak megfelelőjének új áráért. Persze csak ha nem tudsz várni. Én tudok várni.

Azt mondják egyelőre nem rendelnek belőlük mert nincs rá kereslet Lehet hónapok múlva lesznek csak:(
Most az RF-62-vel szemzek, de ahhoz elvileg RC-62 center és RS-52 surroundot ajánlanak, és így már 400ezer lenne a rendszer! Úgy már túl sok... Bár szerintem lehet, hogy az RF-62-höz is elég lenne az RC-52 és az RS-42...

Hát akkor veszel most egy RF-62-t és vársz a 42 háttér és 52 centerre. De ha most nem veszel 62-t akkor lesz majd 52-es front is. Mindenképpen várni kell vmire mert RF62-es szettet akkor nem tudsz venni.

Javaslatom (amit nem kell megfogadni csak átgondolni ): vegyél RF62-t és RC-62-t és majd tök ráérősen! gyűjt RS-52re. (52-es háttér sztem kell a 62 fronthoz, mert alapból is kisebb a hátsók membránja mint a hozzávaló frontja, szóval ha 62-es fronthoz 42-es hátteteret veszel, akor az "két mérettel" lesz kissebb).

ui: most elvagyok surroundok nélkül. Sztem kicsi a szobám hozzá.

zAcsKO
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zAcsKO »

Nem tudja valaki mikorra várható a legkisebb újszériás álló front (RF-52) illetve surround (RS-42) az XMS kínálatában? Az RF-62 kicsit drága nekem...
06-1-239-6761

ui: én odaadom neked a hangfalaimat az új száriás falak megfelelőjének új áráért. Persze csak ha nem tudsz várni. Én tudok várni.

Azt mondják egyelőre nem rendelnek belőlük mert nincs rá kereslet Lehet hónapok múlva lesznek csak:(
Most az RF-62-vel szemzek, de ahhoz elvileg RC-62 center és RS-52 surroundot ajánlanak, és így már 400ezer lenne a rendszer! Úgy már túl sok... Bár szerintem lehet, hogy az RF-62-höz is elég lenne az RC-52 és az RS-42...
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV

Vendég

Klipsch hangsugárzók

06-1-239-6761

zAcsKO
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zAcsKO »

TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: phazer »

2.

Under Construction

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: phazer »

Klipsch

Under Construction

Shane 54
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Shane 54 »

ne vicceljetek, hogy az rb-61 darabára 70ezer forint!!!!!???????

akkor én még jobban megfogtam a _Ninja lábát mint gondoltam a 2 két rb25ömmel?? (60k -> 30k/db)
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25

Vendég

Klipsch hangsugárzók

De, hogy rövidrezárjam, "én álló front, mélynyomó nélkül" dolgot legszívesebben stereo erősítőre kötnék. Hamár 5.1 akkor lehetőleg centerrel azonos hszót használó frontok, mélynyomó és di/bipól háttér a nekem favorit konfiguráció.
Igen, igen, igen! Tag beszél a centerből, kamera vált... tag már a jobb (álló) frontból beszél... Nyilván észreveszem,de észreveszek mást is...(remélem érted )
Szerintem csak arréb kéne vinni centertől............ üssem ki az oldalfalakat?

Továbbá nekem nem jönnek be a polcsugárzók. Lehet cserélni kéne? Neeem, má megin'?

ui: rw10-et tartok, de még mindig egy kis szobába.

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: andix »

Kifejtenéd, h számomra is érthető legyen?
Ad1) Hát aki RW12-őt tart egy kis szobában is, az szereti a szép mélyhangokat.
Ad2) Hamár 5.1 rendszert szeretsz, akkor tényleg az a legjobb, ha álló front kb azonos a centerrel hangszínben. A jelenlegi azonos, egy RF82 már elütne.

De, hogy rövidrezárjam, "én álló front, mélynyomó nélkül" dolgot legszívesebben stereo erősítőre kötnék. Hamár 5.1 akkor lehetőleg centerrel azonos hszót használó frontok, mélynyomó és di/bipól háttér a nekem favorit konfiguráció.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Mindössze Newmant próbáltam rávezetni, hogy az ő stílusához maradjon inkább az eddigi rendszerénél.
Kifejtenéd, h számomra is érthető legyen?

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Hallottam már scan-speak hsz-kat?Na abból egy 16-os olyan mélységet és energiát produkál, h befonod a szemöldököd, de még a melletted ülőét is.
Ki kell ábrándítanom sok embert ebből a mélynyomós témából, mert sok mélyláda nem megy olyan mélyre, mint azt sokan vélik.
Andix még vmi:
A westra doboz után nem hiszem, h pont Klipsch-et kéne választanod...

Hmm... Scanspeaket? Nem még, de az árát már láttam.

Más: ha nem jött volna le, én nem komázom a Klipschet, sőt..
Mindössze Newmant próbáltam rávezetni, hogy az ő stílusához maradjon inkább az eddigi rendszerénél. Csak ezért lébecoltam ebben a topikban.

Amúgy a Westra után tényleg lesz valami más, de ez itten már off (az is diy lesz természetesen, vagy egy 3 utas Seas wide baffle Troels tervei alapján - ami igen-igen merész, lévén esélyem sincs ilyet, sőt még hasonlót se meghallgatni, mindössze a felépítésbe és hangszórókba vetett bizalmamra támaszkodhatok, vagy az Enigma, ha tetszeni fog valamilyen hosszabb meghallgatás során, illetve adott még jelenleg sok lehetőség (Sonidos hangszórókból vmi, a tied, stb stb..).

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Azért ott nem ér végett, h legyen kellően érzékeny.
Nekem 30 W-os erősítőm van kicsi táppal, érzéketlen hangfallal. És mégis hatalmas energiát tud csinálni ha kell.
Tusi a Te dobozod extrém eset! Olcsó hsz-k, jó hang. És valóban nagyon mélyre tud menni.

Ja. Múltkor két napig ástam, míg megtaláltam őket.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Nekem 30 W-os erősítőm van kicsi táppal, érzéketlen hangfallal. És mégis hatalmas energiát tud csinálni ha kell.
Tusi a Te dobozod extrém eset! Olcsó hsz-k, jó hang. És valóban nagyon mélyre tud menni.

Ja. Múltkor két napig ástam, míg megtaláltam őket.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hallottam már scan-speak hsz-kat?
Bocsánat, elírtam: hallottál...

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Gondolod egy gyenge tápos hm erősítő meghajtja pl. az RF-82őt úgy, hogy ne kelljen mellé mélynyomó?
Ha kellően érzékeny és jó minőségű a hsz, akor igen. Sztem a mostani hangfalaim lemennek olyan mélyre minimális kiemeléssel, amig egy közepes mélynyomó.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Gondolod egy gyenge tápos hm erősítő meghajtja pl. az RF-82őt úgy, hogy ne kelljen mellé mélynyomó?
Ha kellően érzékeny és jó minőségű a hsz, akor igen. Sztem a mostani hangfalaim lemennek olyan mélyre minimális kiemeléssel, amig egy közepes mélynyomó.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hát ez volt az én szerény véleményem. ÉS igen, különböző árkategóriákról van szó, ahogy te is írod arányosan jó kábelek, elektronika stb.. Én eleve ehhez igazítottam a véleményemet is (Klipsch hangfalak, mondjuk egy korrekt h/k hm erősítővel..). Gondolod egy gyenge tápos hm erősítő meghajtja pl. az RF-82őt úgy, hogy ne kelljen mellé mélynyomó? Én kétlem, de mind előbb is írtam, levegőbe beszélek, nem hallottam ezeket a hangfalakat.
Viszont azért akármilyen frankó az a 8" woofer, és akármennyit pakolnak bele belőle a hangfalba, nem fog olyan mélyre menni, mint egy 10"es, vagy 12"es sub. Persze tény, hogy vannak stereo hangfalak ekkora mélyhangszórókkal, de az már nem ez az árszínvonal megintcsak.
(Most úgy tűnhet, hogy a 2.1 mellett ágállok, pedig ez nem így van, bár jelenleg 2.1 rendszert nyúzok. Viszont egy front, ami arra késztet, hogy nyugdíjazzam a MS907-est, hát az biztos, hogy nem lesz olcsó...)

Jókat mosolygok a dilemmáitokon!
Robotk@-nál épp CAT6 van bekötve, és egy Arzachel IC elég jó dinamikát tud csinálni, a Madrigal csak hab a tortán.
Hallottam már scan-speak hsz-kat?
Na abból egy 16-os olyan mélységet és energiát produkál, h befonod a szemöldököd, de még a melletted ülőét is.
Ki kell ábrándítanom sok embert ebből a mélynyomós témából, mert sok mélyláda nem megy olyan mélyre, mint azt sokan vélik.
Andix még vmi:
A westra doboz után nem hiszem, h pont Klipsch-et kéne választanod...

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Ezt meg honnan vetted? Nézz végig egyszer egy jó sztereó rendszeren egy juraparkot.
Én igen sokáig mosolyogtam azokon, akik azt állították hogy nem kell mélynyomó egy mozirendszerbe. Aztán megtapasztaltam, hogy igenis egy sztereó rendszer simán tud olyan mélyeket produkálni, hogy egy mélynyomót kiszoríthat. Persze ehhez arányosan jó elektronikák, kábelezés, stb.. kell. No meg 1 pár elfogadhatóan jó hangsugárzó.
Nálam a rendszer "fejlődése" során a yamaha 515-ös mélynyomó, szépen lassan lemorzsolódott, legfőképpen minőségben, ezért is adtam el. No persze már szükség sem volt rá, mert egy szint után sem dinamikában, sem hangerőben nem tudott már hozzátenni a sztereó rendszeremhez, mozizásnál sem. Zenehallgatásra meg sose használtam, arra alkalmatlan, no de nem is azért vettem anno.

Hát ez volt az én szerény véleményem. ÉS igen, különböző árkategóriákról van szó, ahogy te is írod arányosan jó kábelek, elektronika stb.. Én eleve ehhez igazítottam a véleményemet is (Klipsch hangfalak, mondjuk egy korrekt h/k hm erősítővel..).
Gondolod egy gyenge tápos hm erősítő meghajtja pl. az RF-82őt úgy, hogy ne kelljen mellé mélynyomó? Én kétlem, de mind előbb is írtam, levegőbe beszélek, nem hallottam ezeket a hangfalakat.
Viszont azért akármilyen frankó az a 8" woofer, és akármennyit pakolnak bele belőle a hangfalba, nem fog olyan mélyre menni, mint egy 10"es, vagy 12"es sub. Persze tény, hogy vannak stereo hangfalak ekkora mélyhangszórókkal, de az már nem ez az árszínvonal megintcsak.
(Most úgy tűnhet, hogy a 2.1 mellett ágállok, pedig ez nem így van, bár jelenleg 2.1 rendszert nyúzok. Viszont egy front, ami arra késztet, hogy nyugdíjazzam a MS907-est, hát az biztos, hogy nem lesz olcsó...)

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Én most elvi kérdésről beszéltem, nem számomra. Sztereóban többet nyújt, de vajon az helyettesíteni is tudná-e az RW10-et filmeknél. A kérdés ez volt.
Hát ez egy bonyolult kérdés.. Innen minden szvsz: Először is nem nem tudná helyettesíteni. A mélynyomóval megvalósítasz egy "mélykiemelést", hogy üssön a t-rex, ha arra jár. Egy ilyen jó front is tud úgy ütni, de akkor meg már ordítanak a párbeszédek.

Ezt meg honnan vetted?
Nézz végig egyszer egy jó sztereó rendszeren egy juraparkot.
Én igen sokáig mosolyogtam azokon, akik azt állították hogy nem kell mélynyomó egy mozirendszerbe. Aztán megtapasztaltam, hogy igenis egy sztereó rendszer simán tud olyan mélyeket produkálni, hogy egy mélynyomót kiszoríthat. Persze ehhez arányosan jó elektronikák, kábelezés, stb.. kell. No meg 1 pár elfogadhatóan jó hangsugárzó.
Nálam a rendszer "fejlődése" során a yamaha 515-ös mélynyomó, szépen lassan lemorzsolódott, legfőképpen minőségben, ezért is adtam el. No persze már szükség sem volt rá, mert egy szint után sem dinamikában, sem hangerőben nem tudott már hozzátenni a sztereó rendszeremhez, mozizásnál sem. Zenehallgatásra meg sose használtam, arra alkalmatlan, no de nem is azért vettem anno.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”