Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nemtom , nekem egy os Hi-Fi-vel foglalkozo szakember azt mondta minnel tobb kereszt vagas annal tobb kompromiszum......
Hát persze!
A legtöbb hangfal azért 2-utas, mert azzal sokkal könnyebb dolgozni. Ezzel együtt megvannak a hátrányai is.
Jó 3-utasat már művészet csinálni, és az ára az eget veri.
Hallgass meg egy Envoy-t és utána nyilatkozz...

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: _Ninja »

RF-82-re persze én nem cserélném, nekem hiányzik belőle a középsugárzó.. Persze ki tudja, előítéletes vagyok (soha nem hallottam még klipschet), de ez a tölcséres magas + 2 db 8" woofer olyan fura. Valamiért mindig az motoszkál bennem, hogy jobban néz ki, mint magas + 5" + 8" konfiguráció, ezért lett ilyen..
Nemtom , nekem egy os Hi-Fi-vel foglalkozo szakember azt mondta minnel tobb kereszt vagas annal tobb kompromiszum......
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M

Vendég

Klipsch hangsugárzók

RF-82-re persze én nem cserélném, nekem hiányzik belőle a középsugárzó.. Persze ki tudja, előítéletes vagyok (soha nem hallottam még klipschet), de ez a tölcséres magas + 2 db 8" woofer olyan fura. Valamiért mindig az motoszkál bennem, hogy jobban néz ki, mint magas + 5" + 8" konfiguráció, ezért lett ilyen..
Nekem az nem tetszik (mármint mütyür csipogó, + kb. 5" közép és 8" magas), a fapados quadral qlx jut eszembe.

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: andix »

Én most elvi kérdésről beszéltem, nem számomra. Sztereóban többet nyújt, de vajon az helyettesíteni is tudná-e az RW10-et filmeknél. A kérdés ez volt.
Hát ez egy bonyolult kérdés.. Innen minden szvsz: Először is nem nem tudná helyettesíteni. A mélynyomóval megvalósítasz egy "mélykiemelést", hogy üssön a t-rex, ha arra jár. Egy ilyen jó front is tud úgy ütni, de akkor meg már ordítanak a párbeszédek.
Megint más kérdés, hogy mennyire akarjuk, hogy otthon üssön a t-rex. Szóval moziban még oké, de otthon egy ilyen hangrendszer a legritkább esetben nem zavar másokat. Ha valaki átalakít egy borpincét pl. moziszobává, az más, ott nem zavar senkit, lehet üvöltetni a mélynyomót mint állat. De nálam hiába van külön szoba, stb, sokszor leveszem a hangerőt, hogy ne zavarjak másokat.
Innen eljutottunk, oda, hogy talán mégiscsak jobb két jó front, lévén azok zenében viszont egyértelműen jobbak lesznek mint a kis álló + mélynyomó.
Viszont jelentkezik egy másik gond, hogy minél drágább a front, annál jobban gáz lesz hozzá való centert venni..

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Megéri lecserélni az RF-15 + RW-10et: egy RF-82re?
A Te szobádba?
Mindenképp odaillő!

Én most elvi kérdésről beszéltem, nem számomra. Sztereóban többet nyújt, de vajon az helyettesíteni is tudná-e az RW10-et filmeknél. A kérdés ez volt.

Tauka: valami emészthetőbb nincs? Minenesetre a hangja lehengerlő, talán ha $10.000 alatt lenne. Nem hallottam még ennél vadabb .2 subot.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Miért ar RS-25 az nem bipoláris?Szerintem az...vagy tévedek?szerinted akkor melyik lenne háttérnek megfelelőbb?
Az RS-25 az szerintem dipol. Bipol meg "sima" sugárzó. Pölö a frontod is az (nem tudom technikai szavakkal kifejteni ). Még a régi szériás cuccok közül sztem a 7.1-be a legesleghátulra (2xsurround back) sztem egy pár RB-15. Nem tom most mi a megfelelője, fel kéne menni a klipsch.com-ra. (talán RB-42 ha van ilyen...)

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tau »

Vendég

Klipsch hangsugárzók

A Te szobádba?
Mindenképp odaillő!

Giorgio
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Giorgio »

Nem lecserélni szeretném,hanem ezek mellé hogy 7.1 legyen
huh

ui:ha 7.1-es rendszer alakítasz ki, (leg)hátulra ilyenkor nem sima bipol falakat kell építeni?

Miért ar RS-25 az nem bipoláris?Szerintem az...vagy tévedek?szerinted akkor melyik lenne háttérnek megfelelőbb?

Vendég

Klipsch hangsugárzók

huh

ui:ha 7.1-es rendszer alakítasz ki, (leg)hátulra ilyenkor nem sima bipol falakat kell építeni?

Giorgio

Klipsch hangsugárzók

bajom nincsen velük!csak látom hogy minden hangfal Klipsch kivéve a háttereket ...ezért érdekelt...én is Klipsch-re szeretném cserélni idővel mindegyiket....erre az új sorozat pont megfelelő
Neeeeeeeem. TE miért szeretnéd lecserélni az RS25-öket?!!

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

...és ezek sajnos még mindig darab bruttó árak.. lehetne pár/nettó hmmm

Jelentösen kedvezöbbek mint voltak....
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

...és ezek sajnos még mindig darab bruttó árak.. lehetne pár/nettó hmmm

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Jah a hangfalak/klipsch kategóriában keressétek.

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Felkerültek az árak. Egyelőre azoknak a termékeknek, amik raktárra érkeztek és már 100%-osan biztos az áruk.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

bajom nincsen velük!csak látom hogy minden hangfal Klipsch kivéve a háttereket ...ezért érdekelt...én is Klipsch-re szeretném cserélni idővel mindegyiket....erre az új sorozat pont megfelelő
Neeeeeeeem. TE miért szeretnéd lecserélni az RS25-öket?!!

Giorgio

Klipsch hangsugárzók

Mibajod azokkal a surroundokkal?? Olyat akartam én is. Csak kifutó lett (apránként vettem az elemeket) és már nem volt, mire akartam (akciósan)... Vettem ezt (ami van) és jelenleg épp nem tervezem a cserét, de majd... csak Klipsch-re.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Giorgio: hogy-hogy a frontod kivételével, minden hangfalad klipsch?
Azért mert sokkal korábban vettem a frontokat.Ezért is szeretném majd idővel ezeket is lecserélni (de nagyon jók a mai napig szóval még maradnak)de mindezek elött két jobb surroundot szeretnék.Ezért érdekelnek ennyire az árak!

Mibajod azokkal a surroundokkal?? Olyat akartam én is. Csak kifutó lett (apránként vettem az elemeket) és már nem volt, mire akartam (akciósan)... Vettem ezt (ami van) és jelenleg épp nem tervezem a cserét, de majd... csak Klipsch-re.

Giorgio

Klipsch hangsugárzók

És neked miért nem Klipsch a surround-od?

Giorgio

Klipsch hangsugárzók

Azért mert sokkal korábban vettem a frontokat.Ezért is szeretném majd idővel ezeket is lecserélni (de nagyon jók a mai napig szóval még maradnak)de mindezek elött két jobb surroundot szeretnék.Ezért érdekelnek ennyire az árak!

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Giorgio

Klipsch hangsugárzók

Mikor lesznek végre árak fent a neten?muszály leszek telefonálni ha sokáig vártok
Ha isten es a szolgaltaton is ugy akarja ma estere.

Ennek nagyon örülnék!akkor megyek is fohászkodni

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Mikor lesznek végre árak fent a neten?muszály leszek telefonálni ha sokáig vártok
Ha isten es a szolgaltaton is ugy akarja ma estere.

Giorgio

Klipsch hangsugárzók

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”