Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Projektor konzolok
Projektor konzolok
Két kérdésem van:
- hol lehetne plexit vágatni? kellene egy 3szög alakú, a megfelelő helyen elhelyezett lyukakkal
- minden projektornak ugyanott vannak a rögzítőcsavarjai? Eddig még egyiket sem néztem meg ilyen szempontból.
Joc
http://www.mkimarketing.hu/akrill/akrill_index.htm
Itt vágattam a projihoz, pontos volt és olcsó.
Projektor konzolok
Előbb projit vegyél, aztán a konzolt, mert a lyukak nem egyformák.
Üdvözlettel: Lex
Projektor konzolok
Két kérdésem van:
- hol lehetne plexit vágatni? kellene egy 3szög alakú, a megfelelő helyen elhelyezett lyukakkal
- minden projektornak ugyanott vannak a rögzítőcsavarjai? Eddig még egyiket sem néztem meg ilyen szempontból.
Joc
Projektor konzolok
Köszi az infót. Ezek szerint nem olcsóbb,mint a Vogels!Na,majd meglátjuk.
Viszont sztem jobb.
A gömbfej miatt sokkal könnyebb a pontos vízszintbe állítás, és a rögzítés miatt egy mozdulattal le lehet venni, és vissza tenni, ami így ugyanoda kerül, megspórolva a hossza állítgatási procedúrát
Pl. kiváló ha hosszabb időre magára marad a lakás, és a proji egy zárható szekrény mélyére tud 2 perc alatt kerülni
Projektor konzolok
Megtudná valaki mondani, hogy a Rainbow-nál mennyibe fáj egy projektor konzol? Semmi cifra, csak a legegyszerübb, toldás nélküli.(Megkerestem őket mailben, de miután kérdésükre leírtam, hogy nem viszonteladó vagyok, onnantól tojtak a fejemre.)
Úgy 31-33e körül a gömbcsulkós... cirka
(ma éppen egy munkán összefutottam a főnökükkel, majd megemlítem neki az eseted )
Köszi az infót.
Ezek szerint nem olcsóbb,mint a Vogels!Na,majd meglátjuk.
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Projektor konzolok
Megtudná valaki mondani, hogy a Rainbow-nál mennyibe fáj egy projektor konzol? Semmi cifra, csak a legegyszerübb, toldás nélküli.(Megkerestem őket mailben, de miután kérdésükre leírtam, hogy nem viszonteladó vagyok, onnantól tojtak a fejemre.)
Úgy 31-33e körül a gömbcsulkós... cirka
(ma éppen egy munkán összefutottam a főnökükkel, majd megemlítem neki az eseted )
Projektor konzolok
Megtudná valaki mondani, hogy a Rainbow-nál mennyibe fáj egy projektor konzol? Semmi cifra, csak a legegyszerübb, toldás nélküli.
(Megkerestem őket mailben, de miután kérdésükre leírtam, hogy nem viszonteladó vagyok, onnantól tojtak a fejemre.)
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Projektor konzolok
és ez az amit akkor látna ha felmenne a padlásra:
mivel a plafon nem biztos, hogy elbírta volna a konzol és a projektor együttes súlyát, ezért két gerenda közé egy akácfa lapot tettem és a plafonon és a szigetelésen keresztül négy menetes szár tartja a projektort.
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Projektor konzolok
ez az amit lát a nagy közönség ha felnéz a plafonra:
Projektor konzolok
- tusi csak nem megvan?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Projektor konzolok
4805-höz milyen menetes szár kell?? 4-6??
Ebből a rajzból nekem úgy tűnik, hogy 4-es kell:
http://www.infocus.com/service/tech_lib ... 0sheet.pdf
6. oldal tetején irja, hogy a 3db M4x16mm-es csavarral kell rögzíteni.
/tau ba
Akkor 4-es . Köszönöm
Projektor konzolok
4805-höz milyen menetes szár kell?? 4-6??
Ebből a rajzból nekem úgy tűnik, hogy 4-es kell:
http://www.infocus.com/service/tech_lib ... 0sheet.pdf
6. oldal tetején irja, hogy a 3db M4x16mm-es csavarral kell rögzíteni.
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Projektor konzolok
ti hogyan hasznaljatok a lencsevedot a projitokon,
Sehogy.
Detto Amióta felszereltem a helyére, még egyszer sem tette vissza rá
Projektor konzolok
ti hogyan hasznaljatok a lencsevedot a projitokon,
Sehogy.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Projektor konzolok
sziasztok plafonrol logatos kollegak !
Elkeszult sajat gyartmanyom !
Minden franko, csak szoget utott a fejembe, ti hogyan hasznaljatok a lencsevedot a projitokon, merthogy en most mar nem erem el csak szekrol, ami egyreszt maceras, masreszt elmozdulhat a proji (z2, lecsukhato ajtaja van)....
Levi
DVD Player: Pioneer DV-737, Audio Player: Philips CD304 by Takacs J., Amp: Denon AVR-3300, Front, Center : AR Status S50, S2, Rear : Tannoy P10, TV: Samsung F6640 IC : Kimber Hero
Projektor konzolok
jaja, köszi minden segítésget
(igaz ma kb 6 helyre tettem fel, mire a végleges rögzítés meglett, mindig ferde volt, meg rossz helyre vetített, picit elfordítottam, az persze sok lett.... na mind1, most már jó holnap falfestés)
Nem esett még le?
még fent van
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Projektor konzolok
(igaz ma kb 6 helyre tettem fel, mire a végleges rögzítés meglett, mindig ferde volt, meg rossz helyre vetített, picit elfordítottam, az persze sok lett.... na mind1, most már jó holnap falfestés)
Nem esett még le?
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Projektor konzolok
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Projektor konzolok
..
házimozi:
Projektor konzolok
na megjött a proji, fel is tettem
házimozi:
Projektor konzolok
Egyáltalán nem rossz Végülis minden irányban állítható, és ha az a fontos, hogy jól fennt legyen a plafonon, akkor ez kellően kis helyet igényel.
Projektor konzolok
Ha érdekel valakit le írom mi micsoda ,bár egyértelműnek tűnik.