Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Kár, hogy a BuFi is beállt az IPH-táborba. Undorító azzal a piros pacával A jáde skorpió átka.
Sajnos... Ez van.
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnapi termés:
nagyban
Kár, hogy a BuFi is beállt az IPH-táborba. Undorító azzal a piros pacával A jáde skorpió átka.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnapi termés:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
2.
Az ún. "akcióban" csak A Nap könnyei voltak.
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
A mai Tesco-s beszerzés. Valahonnan mélyről előbányászták végre
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények:
NAGY GRATULA!
Én ma nézem meg a 3. részt...
Kinek az anyja? - Ki a kövér??
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények:
Dvd gyűjtemény képekben
Frissensültek
Gratula "L"!
A Túszdrámát, és a Sky kapitányt én is berendeltem már az Xpress-ről... (remélem, hogy nem fogok mellé)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Frissensültek
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Megérte!
Dvd gyűjtemény képekben
Köszönöm!
Igazából nekem is megvolt már az első rész 2 DVD-s DTS hanggal, de úgy éreztem, hogy azért így teljes a gyűjtemény...
A kiadvány igencsak impozáns, a majomfej dombornyomott rajta...
Megérte szerintem az árát. (9.999 HUF)
Kinek az anyja? - Ki a kövér??
Dvd gyűjtemény képekben
gratula!
nagyon szép kiadvány
Dvd gyűjtemény képekben
Legújabb!
Gratula Hamacska!
Nekem csak az első rész van meg..., idáig.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
4: Láttam az előzetesét,és nem tudtam neki ellenállni.
Tegnap vettem 1990-ért. Egy DOOM is velem jött. bekap6od.gif
Hú erről mindent hallottam, csak jót nem...
Megmondom őszintén nem volt rossz. Rosszabbra számítottam.
Bár a szinkronnal kicsit elégedetlen vagyok,de úgy összességében nem volt rossz film.
A legjobb az a film végén lévő 5 perces FPS jelenet. Nagyon franya lett.
Amúgy az angol DTs az nagyon ott van.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Egy-két újdonság!
Ez a film 990Ft volt a Szombathelyi Tescoban. Rá is cuppantam!
Feliratos, vagy a Kerülj szinkronba változatos?
Ja, grat!
MM-ben is láttam, de persze a korábbi feliratos változat volt.
Feliratos verziót sikerült beszerezni. Nem vagyok egy szinkronfanatikus. Szeretem a feliratos filmeket.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Dvd gyűjtemény képekben
mitol leszek vip vasarlo?
Ha 180 nap alatt legalább 30 filmet vásárolsz (ha jól emlékszem).A díszdobozok egy kiadványnak felelnek meg.
Ha fél évig nem veszel összesen annyit, akkor sajnos ugrott a státusz.
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
Azért azt nem gondolnám, hogy egy belső borító, annyival megnyomná a költségeket, főleg egy olyan lemez esetén, aminek az ára reklámozottan ártartó és viszonylag magas volt.
Jogos,bár én hibáztam. Digipak-ra gondoltam.
Azért a nagyobb dupla dvd-s filmeket digipak-ban adhatná minden kiadó.
Havi 1-2 ilyen húzós cím lenne.
Pl. Kíváncsi lennék,hogy München, Bőrnyakúak, Hetedik, esetleg Ponyvaregényből lenne 2 lemezes, akkor ezek megkapják-e a digipakot.
Válasz: nem
pedig az ilyen alkotásokat megérdemelnénk digipakkban...
szerintem sokan vevők lennénk az ilyen megoldásokra...
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
Azért azt nem gondolnám, hogy egy belső borító, annyival megnyomná a költségeket, főleg egy olyan lemez esetén, aminek az ára reklámozottan ártartó és viszonylag magas volt.
Jogos,bár én hibáztam. Digipak-ra gondoltam.
Azért a nagyobb dupla dvd-s filmeket digipak-ban adhatná minden kiadó.
Havi 1-2 ilyen húzós cím lenne.
Pl. Kíváncsi lennék,hogy München, Bőrnyakúak, Hetedik, esetleg Ponyvaregényből lenne 2 lemezes, akkor ezek megkapják-e a digipakot.
Válasz: nem
Dvd gyűjtemény képekben
Kár, hogy ilyen,bár dvdextrán már teszt során is írták.Ha digipak nem is,legalább egy átlátszó tok+belső borítóval feldobhatták volna a kiadást.Mondom ezt azért,mert elég sokáig 5-6K volt a film.
BuFi is ott spórol ahol tud,hogy jó filmeket tudjanak kiadni,szal vhol érthető a cselekedetük.
OFFTOPIC:
Dvd gyűjtemény képekben
Nem túl különleges a kétlemezes verzió, sajnos. Sima normál DVD-tok papírdobozban.
Két fotó:
Kár, hogy ilyen,bár dvdextrán már teszt során is írták.Ha digipak nem is,legalább egy átlátszó tok+belső borítóval feldobhatták volna a kiadást.Mondom ezt azért,mert elég sokáig 5-6K volt a film.
BuFi is ott spórol ahol tud,hogy jó filmeket tudjanak kiadni,szal vhol érthető a cselekedetük.
Dvd gyűjtemény képekben
én általában az xpressröl rendelek dvd filmeket!
és most vettem csak észre, hogy ha bejelenentkezek akkor ezt írja:
nevem (telefonos egyeztetés) - törzsvásárló (+1% kedvezmény) [kilépés]
most akkor mindig 1% kedvezményt kapok?
és mennyi a max kedvezmény amit adnak?
VIP vásárlóknak -mint jómagam - 2%-ot adnak, de a lényeg, hogy 60 napig raktáron tartják a cuccot, ha megrendeled.Törzsvásárlóknak 30 nap.
csak a hitelesség kedvéért javítalak ki: törzsvásárlóknak 45 nap
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre