Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic DVD-RA82

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Panasonic DVD-RA82

Hozzászólás Szerző: cosmo »

cosmo: köszönöm.
az off topik a pillanatnyi csetnek lehetne nevezni akkár azaz
csevej és végtelen?
kérdezem mert nem tudom!

OFFTOPIC:

Az offtopic a témához nem kapcsolódó hozzászólást jelenti. De látom megtaláltad a megfelelő helyet!

proba cseresznye főnyeremény
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Panasonic DVD-RA82

Hozzászólás Szerző: proba cseresznye főnyeremény »

dvd-hez extrák:
masszírozom!
a dvd vásárlónak feljánlom az :

egyszeri lazító-fissítő masszázsom

egyszeri csont kovácsolásom

egyszeri köpölyözésem

valamelyikét! a dvd-hez!!!!!!!!!!!!

Panasonic DVD-RA82

SZIASZTOK ÉPP MOST LÉPTEMBE HOZZÁTOK     eladnám a dvd-RA82-met  nem tudom most holl tehetem közzé
és mennyíért szaladgál most ez a tipus??

most egy kicsit itt eltévedtem és probálok visszatalálni mjd ide remélem sikerül  

mijen adatott lehet itt közzé tenni hogx egyértelmüen
hozzám eljussatok: a vevő-(k)

saját mobil szám ????? vagy internet privátt emil???

köszönöm a segítségeteket

Ez itt offtopic, de van az Adás-vétel topic, ott hirdesd meg, ha gondolod.

Mivel regisztrált vagy elég a privát üzenet, de ha nem jársz erre sűrűn és úgy gondolod, akkor a számod is megadhatod, vagy e-mail cím.

cosmo: köszönöm.
az off topik a pillanatnyi csetnek lehetne nevezni akkár azaz
csevej és végtelen?
kérdezem mert nem tudom!

köszönöm szépen +találtam
itt egy kézfogos smájlit kell hogy lás ha nem látod akkor nincs ilyen ezzért igy itt fogok veled kezet!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Panasonic DVD-RA82

Hozzászólás Szerző: cosmo »

SZIASZTOK ÉPP MOST LÉPTEMBE HOZZÁTOK eladnám a dvd-RA82-met nem tudom most holl tehetem közzé

most egy kicsit itt eltévedtem és probálok visszatalálni mjd ide remélem sikerül

Ez itt offtopic, de van az Adás-vétel topic, ott hirdesd meg, ha gondolod.

Mivel regisztrált vagy elég a privát üzenet, de ha nem jársz erre sűrűn és úgy gondolod, akkor a számod is megadhatod, vagy e-mail cím.

Panasonic DVD-RA82

SZIASZTOK ÉPP MOST LÉPTEMBE HOZZÁTOK
eladnám a dvd-RA82-met nem tudom most holl tehetem közzé

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Valószínű igazad van. De ezzel azt hiszem ki is merítettük a választékot...

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Tudtommal a Denon DVD-3800 is tud PAL progressive scant. Söt a DVD-A1 is. Bár az biztos hogy ezek nem egy árkategóriák a Nintaus-al.

Vendég

Panasonic DVD-RA82

TechnoMan: egyetlen dologgal tudod a progresszív bemenetet letesztelni, mégpedig a Nintaus DVD-N9769 lejátszóval. Ez az egyetlen lejátszó, amelyik tud progresszív PAL-t, ráadásul ugyanaz a Faroudja deinterlacer chip van benne, mint az RP82-ben. Talán a Pioneer DV-646 és 747 tud még progresszív NTSC-t, de azt is bénán, asszem 2:3 pulldown detektálást sem csinál. A Nintaushoz hasonló specifikációkkal rendelkezik a Skyworth, de azt nálunk nem lehet kapni.

Szerintem az 576p azért késik, mert ez egy apró eleme lenne a HDTV európai bevezetésének, ami roppan összetett gazdasági és politikai előkészítést igényel. Itt nem csak arról van szó, hogy megadják a technikai specifikációkat, hanem azt is kitalálják, hogy mivel ösztönzik a vásárlókat és a műsorszolgáltatókat az átállásra, milyen frekvenciatartományon működjön a sugárzás, hogy mikorra tűzzék ki az analóg sugárzás beszüntetését és hogy ekkor hogyan támogassák azokat, akik nem akarnak fizetni az átállásért.
Érdemes megemlíteni, hogy az ausztrálok, mint PAL-t használó ország már előrébb járnak, ott már bevezették a HDTV-t 576p, 720p és 1080i felbontásokkal. Persze ők könnyebb helyzetben vannak így mindentől elszigetelve.

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Amit a kis agyammal es tudasommal hozatudok tenni a progis dolgokhoz a kovetkezo: sajnos az europai PAL valtozat meg NAGYON kesesben van, vmi szabvanykerdesi vita merult fel (?). Viszont en ugy hallottam hogy az USAban mar szinte csak ilyen tudasu keszuleket jelentett meg a Matsushita a kozeposztalytol felfele. Viszont orom a dolgokba, hogy ennek mar (mmint az elokeszuleteknek) elojelei is mutatkoznak bizonyos Pana TV-ken. (erdemes megnezni az uj PH40-es dizajn tv-t, a hatso oldalon valami "nem odaillo" csatlakozast fedeztem fel + az eredeti angol "general catalog" meg mint Progressive scan input-kent ir rola:)))))))) ). Ha ma kapok belole letesztelem!!

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Bocs dagi, de Balazsnak teljesen igaza van. Az RP82 progresszív DVD lejátszó (ezért RP, Faroudja FLI2200 deinterlacer chippel), viszont annyiban Balázs is téved, hogy ezt csak NTSC lemezekkel tudja (480p). A PAL lemezeket még interlaced módban sem tudja lejátszani, maximum egy firmware frissítés után.

Remélhetőleg előbb-utóbb nálunk is szabvánnyá válik a progresszív PAL (576p), és akkor a Pana biztos kijön a saját kis progresszív lejátszóival.

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Ez a készülék macro-mentes vajon? :smile45:

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Miért írsz hülyeségeket? :smile47: :smile27: :smile21:

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Az USA-beli DVD-RP82-es Progressive scan-t is tud (ez azt jelenti, hogy valodi 50/60Hz-es kepeket ad, nem felkepeket mint a PAL/NTSC szabvany), az europaiak meg nem.

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Én is csak a szeptember 1-től érvényes árlistában láttam először... Azután kezdtem el nézelődni a weben, de sokáig a Panasonic angol weblapján is csak egy nyúlfarknyi ismertető volt - kép nélkül.
Tegnap kaptam egy új Panasonic Házimozi prospektust abban már szerepel (a első DVD a listában)... Most már egészen biztos vagyok benne, hogy a RP82=RA82 (csak az egyik európai a másik meg tengerentúli jelölés.
:smile3:

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Megnéztem otthon a Panaszkodik katalógusomat, amit nyáron újként küldött nekem a mo-i Pana képviselet. Hát ebben még nincs benne a DVD-RA82, csak a kisebb típusszámú DVD-RA71 kb. 220 rugóért és a DVD-RA61 kb. 160 lepedőért. Ebből gondoltam először, hogy a 82-es nem csak újabb, hanem nagyobb is elődeinél... :smile44:

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Nana, ovatosan banni azzal az SVCD inkompatibilitassal, mert a 32-es leirasaban sem szerepel a fenti formatum lejatszhatosaga. A Matsushita szereti egy kicsit tudatlansagba tartani a "kaloz" felhasznalokat. Ertheto, vegtere is rendelkezett egy filmstudioval (Universal) igy ugyebar erzekenyen erintene a presztizsuket ha masok rafognak a cegre a "hamisitokkal eguttmukodo" jelzot )))

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Tegnap jártamban-keltemben összefutottam egy angol oldalon a Panasonic RP82-es DVD lejátszó használati utasításával. A készülék kísértetisesen hasonlit az RA82-re. A kézikönyv szerint:
- NEM tud SVCD-t lejátszani,
- nem kezeli az ID3-tageket
- optikai és koaxos digitális kimente is van
- beépített DD és dts dekódere van
- olvassa a:
(1) DVD-RAM (DVD-VR compatible)
(2) DVD-Audio
(3) DVD-Video
(4) DVD-R (DVD-Video compatible)
(5) CD-Audio (CD-DA)
(6) Video CD
(7) CD-R/CD-RW (CD-DA, Video-CD formatted discs)
(8) WMA/MP3
lemezeket...

Szóval jónak néz ki (legalábbis képen...) :smile1:

Vendég

Panasonic DVD-RA82

A Netdeponál a készülék rövid leírásában szerepel a koax digitális kimenet, a részletes leírásban csak optikai digitálisról tesznek említést.
Tudja valaki, hogy most valójában van-e rajta koax dig. kimenet?
Emellett érdekelne, hogy a lejátszó hogy áll az SVCD-k lejátszásához.

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Igen, már 83 körül hozzá lehet jutni:)))

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Tesztelte már valaki? :smile3:

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Már van részletes info a netdepo.hu oldalain a készülékről!
http://www.webaruhaz.hu/main.php?moreinfo=1424

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Bocsi, tévedtem! :smile26:
A készülék listaára 89.990,- Ft (www.panasonic.hu), ami még fog lejjebb is menni. :smile45:

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Matol kaphato a gep 100 e arert (en meg sajna nem lattam:( )

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Hi,

Egy link:
http://www.prodcat.panasonic.com/shop/N ... Id=%202977

MSRP: 230 dolcsi :smile44:

Vendég

Panasonic DVD-RA82

Nem biztos?!

Lehet, hogy bankot robbantani készül a Pana? A német honlap 329 euróra taksálja az RA-82EG-S árát. (Ott kapható 09.01töl)
Mellesleg nem ártana, mert a 200-350 ezres ár "kicsit pofátlan" a soktudású középgépekért. Amik csak lejáccók !!!!
A BNV ideje alatt itthon a DVD recorder Pana gép, 330 ezerét (forint) fog kínálkozni. Jó, jó tudom brutál, de 5 kilóról másfél év alatt, kezdetnek nem rosssz. :smile47: :smile44: :smile2:

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”