Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
BitStream: nagyon szépek. Különösen a televízió nyerte el a tetszésemet
Súlyra, képminőségre ő a nyerő... Na de a hang...
Receiver:Marantz SR7500 Front:Tannoy Sensys DC1 Center:TANNOY mC Rear:Tannoy M2 Sub:TANNOY 625 ALFie Hangfal:TANNOY Sensys DC1
Klassz a rendszer Bitstream, de mivel szól az 5.0?
Köszi Gandalf, jelenleg porfogó kisérleteket folytatok, egyébként 5.1-ben, csak a sub el van dugva az íróasztal alá... A receiverem Heed Lunává lényegült, télvíz idejére tervezem a "hangosítást". Most az 5.1 csak pszichikailag érvényesül, ott van minden a helyén, de csak "olyan, mintha szólna"
Receiver:Marantz SR7500 Front:Tannoy Sensys DC1 Center:TANNOY mC Rear:Tannoy M2 Sub:TANNOY 625 ALFie Hangfal:TANNOY Sensys DC1
Klassz a rendszer Bitstream, de mivel szól az 5.0?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
BitStream: nagyon szépek. Különösen a televízió nyerte el a tetszésemet
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Néhány kép az új alakulatról... Tannoy Sensys DC1
büszke lehetsz a párodra!
Csak fordítva nem igaz
?
OFFTOPIC:
Egy kis help! A párja viszont nem büszke Robotk@-ra! Persze ez nem igaz, csak Tusi ilyen vicces srác!
bocs, fiuk, aszittem az enyémmel van baj.
nem is lehet büszke a hölgy, ha ő többet forgatja a lemezeket, mint a férfiú
system
Csak fordítva nem igaz
?
OFFTOPIC:
Egy kis help! A párja viszont nem büszke Robotk@-ra! Persze ez nem igaz, csak Tusi ilyen vicces srác!
Csak fordítva nem igaz
Itt pedig az új jövevények:
Heed Obelisk+ és Heed Obelisk X-Pack (Mint megtudtuk a másik topikban vadásztól, ez a hivatalos neve.)
Külön köszönet tsc és blaki fórumtársaknak.
És nekem, aki szakadó esőben mentem Veled értük?? bekap6od.gif
Ha jól tudom, plázákban is szalagról megy, annyi kölömbséggel hogy ott az egéssz tekercs film egyben van.
Az hagyján, de spórolásból sínrendszer is ki van építve azaz van, hogy 2 teremben is ugyanaz a tekercs megy. Az első vetítőben van a tekercs az átmegy a vetítőgépen majd a plafonon felmegy a sínbe, onnan át egy másik terembe és ott is bemegy a vetítőgépbe majd onnan le a tekercsbe. Így a két teremben 1 perc eltolódással megy ugyanaz a film.
Van a fórumon mozigépész Sozs személyében, van saját topikja is ezer képpel.
http://www.dvdcenter.hu/forum/index.php?showtopic=3909
És csak 1 tekercs megy bele? Egy film nem több szallagból áll, amit menet közben kell valahogy cserélni? (jó látom ez nem mai gép, de akkor is)
Elnézést, azt elfelejtettem említeni hogy két gép van.
Így könnyedén megoldható film közben a szalagok cseréje.
Ha jól tudom, plázákban is szalagról megy, annyi kölömbséggel hogy ott az egéssz tekercs film egyben van.
Eserleg valaki nem tudna egy multiplexben csainálni hasonló képeket, lehet össze jön nekem is.
De kitudja mikor.
Ja amúgy valahogy kimaradt pár kép.
Ha nem leszek ennyire álmos, lehet azokat is megosztom.
Csak úgy! Gondoltam jól jön egy kis részlet...Carpet on the fal for acustic jobbítás.
Ez tényleg csak részlet .. kíváncsi lennék a többi részletre is
Csak úgy! Gondoltam jól jön egy kis részlet...Carpet on the fal for acustic jobbítás.
Még-még
Csak úgy! Gondoltam jól jön egy kis részlet...
Carpet on the fal for acustic jobbítás.
És csak 1 tekercs megy bele? Egy film nem több szallagból áll, amit menet közben kell valahogy cserélni? (jó látom ez nem mai gép, de akkor is)
Alsóbb képeken látszik hogy ott áll mellette a másik gép.
Erről jut eszembe. Amikor anyámnak mondtam hogy moziszoba lesz a pincében,
értetelenül visszakérdezett, hogy akkor majd mindig olyan nagy tekercsekről fogom vetíteni a filmet ? Áááá...
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
OFFTOPIC:
Én úgy tudom, hogy pont ezért vannak ezek a gépek párban.
JA mellesleg a 4. képen az ampermérő 50 amper -en áll!
Gép tárazás előtt..
Gép még mindég tárazás előtt de legalább csukott tárakkal ...
A táraba való lőszer..
A fegyver tüzelésre készen!
Kaliber és évjárat.
Nemrég csináltam pár képet --->
A képek egyik érdekessége hogy nulla óra körül készültek. hihi
Kapcsoló tábla 1..
Ebből a dob ból pörög le a szalag..
Normál, illetve szélesvásznú filmhez az optikák...
Kapcsolótábla2... volt még több, de ezek nem olyan érdekesek.
jobb kép készült ma a cd-ről, természetes fényben.nagyobb felbontásban: http://close652.uw.hu/slps50--.jpg
Jó kis szerkezet.
Egy ilyen nálam is elférne.