Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Amiértis főleg belevágtam, mert a PC-be való tisztességes digitalizáló kártya többe lenne, mit egy ilyen, és még akkor mennyi minden utómunka van a dologgal...
Hát én "csak" egy kis apró régi tervem megvalósulását kaptam le, mert sok töprengés után (meg némi árengedmény okán) beszereztem egy írógépet
Rotel tornyot építgettem.
Nemsemmi
Ahh,micsinálsz ember?
Építek.
Vak vagyol,Nyúmen szaktárs???Sokat projizol,azér' van.
De zsírul néz ki,nem??
jajaja, teljesen bepixelesedett már az agyam.
Ahh,micsinálsz ember?
Építek.
Vak vagyol,Nyúmen szaktárs???Sokat projizol,azér' van.
De zsírul néz ki,nem??
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Ahh,micsinálsz ember?
Hát igen ...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
irigykedve nézem ezeket5 a szép dogokat gratulálok hozzá, Mindenkinek
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Csövi, WIZARD, >k< : gratula!
Grat Wizard!
Alakul az enyém is, ma hoztam haza fényezőtől a lemezeket (mazda magnum grey)
A fafarigcsálást viszont már nagyon unom.
Garat WiZARD!
Van itt egy Nikon Coolpix 3200-as gépezet. Csináltan lámpánál képeket. Hááát, atom brutál. Én nem vagyok fényképész és szvsz ez az eddig használt legkomolyabb gép, ami kezem közé került. Akarom ezzel mondani, h holnap holnapután rakok fel képeket.. csináltam egy csomót.. csak hát a kábel az nincs itt.
nagyon örülök neki, és nekem is nagyon tetszik. 4 hetet vártam rá, de megérte
Én a Norstone-ra november óta vártam többé kevésbé törlemmel és nem mondom, h nem érte meg. Persze, mondtam már Neked ömösönbe, h karaj a Tiéd.
WIZARD, naggggyon szép így együtt a cuccosod.
Nagyon eltalátad a színeket, szuper így az összkép
thx
nagyon örülök neki, és nekem is nagyon tetszik. 4 hetet vártam rá, de megérte
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Wizard:Atom zsír!!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Hűha...ez nagyon jó.. Gratulálok...
Nagyon
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Wizard: Ez nagyon király lett.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Atomstabil kivitel. Gratula!!! A mozidhoz is nagy gratula! Mondjuk én a kábelrengeteget jobban eltüntetném....
Masszív egy állvány
zsírul néz ki
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Csövi és Wizard nagy Gratula a rendszereitekhez.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Atomstabil kivitel. Gratula!!! A mozidhoz is nagy gratula! Mondjuk én a kábelrengeteget jobban eltüntetném....
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
középről még hiányzik valami. nem tudom mi lesz ott.
talán valami jó cd játékos, vagy dac, vagy ilyesmi.
házimozi:
a váz se könnyű, de kb 20 kg homokot még beletoltam.
az üveglapok is 20 kg körül vannak összesen.
szóval nem könnyű
házimozi:
ugyan még mindig nem hiszem el, de kész lett (1 hónap alatt) a hifi állványom végre...
házimozi:
Lacy ez mi pontosan vmi parafakorong?
Ó Nóó...
Kérlek ez az íroasztalomból körkivágóval kimetszett darab laminált 2cm-es pozdorja, aminek a helyén közlekednek a kábelek az íróasztal alá és fölé, éppen amerre kell.
Itt állt a polcon, hogy majd csak jó lesz valmire, aztán tényleg jó lett