Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
mell.kép:
mellkép? azt hittem hifi
nem kell odaírnod, teszi az oda magától.
Inkább azt írd meg, hogy mi van a képen, bár szerintem ez nem a szomszédod nappalija
Már módosítottam, hiába gyakorlat teszi a ...., egyébként az aláírásomba lévő cuccok vannak a képeken.
3.
Váu sikerült!
Na akkor mégegy:
mell.kép:
mellkép? azt hittem hifi
nem kell odaírnod, teszi az oda magától.
Inkább azt írd meg, hogy mi van a képen, bár szerintem ez nem a szomszédod nappalija
Én is így próbáltam, csak az elölnézetbe nem mutatott semmit.
Na mégegy próba:
Szóval, ha sikerül ezek a Celik, kábelezést nem nézni, átmeneti, várom a CAT5-öt.
Hogy tudok képet beilleszteni?
Hozzászólás írásánál alul Állomány csatolása - tallóz- ott kikeresed a képet, ami nem lehet 150kB-nál nagyobb, és max 700 pixel széles, és aztán simán hozzászól gomb.
(ez volt a jubiláns 100-ik leírásom a kép csatolása témakörben )
Hogy tudok képet beilleszteni?
Na szal pár kép a DIY hangfalamról 1
Tusi, Leva nagy gratuláció Nektek, a külcsín is impozáns
Kiváncsi vagyok a hangjára is.
Mégegyszer gyönyörű munka.
Gratula!
Nagyon jó lett!
Hát még a hangja milyen jó!
Sok embernek a doboza még a közelében sincs ennek...nevesek sem!
Na szal pár kép a DIY hangfalamról
Gratula!
Nagyon jó lett!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Gratulálok LittleL!
Legyen sok örömöd benne!
Ha felette van a cukrászda, akkor végképp király hely
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Én is egy ilyen külön moziszobáról álmodozom.
És mi a gond? Nem álmodtál vele?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
LittleL: nagy gratula hozzá! Én is egy ilyen külön moziszobáról álmodozom.
Jó a moziszoba LittleL!
Kicsit irigylem, mert én még besötétíteni sem tudok napközben.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Köszönöm a gratulációkat.
És csinálok majd költségvetést is, hogy mi-mennyibe került,
meg hogy mivel burkoltam, dolgoztam, stb...
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Most végeztem a festésekkel.Már a finisben vagyok, ahogy terveztem június elején el is készül a moziszoba.
Addig is egykét kép ízelítőnek, aztán majd egy külön topik lesz részletesen A-Z -ig.
jók lettek a színek ?
AZTA!!! Le a kalappal a moziszobád előtt!
Minden részletre kíváncsiak vagyunk!
LittleL, király lett a szoba, szerintem itt sokan ilyesmiről álmodozunk....
A mozi-szobad igy felkesz allapotban igenyesebb, mint a filmszinhaz itt a faluban kesz allapotban. Mennyi lesz a belepo?
Nagyon igényes darab. Gratula hozzá!
A hangja milyen?
Ami még érdekelne: milyen anyagból van a doboz és mivel van borítva? (jöhet priviben is)
Gyere a hangfalépítésbe. Ott már Léva és szerényszemélyem is jellemezte a hangját Amógy 19-es MDF (az eleje25-ös) és tapéta van rajta.
Nagyon igényes darab. Gratula hozzá!
A hangja milyen?
Ami még érdekelne: milyen anyagból van a doboz és mivel van borítva? (jöhet priviben is)
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Most végeztem a festésekkel.Már a finisben vagyok, ahogy terveztem június elején el is készül a moziszoba.
Addig is egykét kép ízelítőnek, aztán majd egy külön topik lesz részletesen A-Z -ig.
jók lettek a színek ?
Nagyon jól eltaláltad!
Várjuk a külön topicot!
Ú vazze !!!
OFFTOPIC:
Ne haragudj nem bántani akarlak de, hogy lehetsz ennyire igénytelen ? Ha az egyik hobbid a zenehallgatás és a házimozi ezközei így néznek ki akkor el tudom képzelni a többi dolog ami nem érdekel ennyire az milyen lehet.
Mégeyszer bocs ezzel nem bántani akarlak, csak rohadtul szúrja a szemem.
Rád nemtudok megharagudni!
1ébként csak ez a 3 Technics cucc ilyen poros, mivel évek óta hozzá nem nyúlok 1ikhez se! A hobbim viszont nem a zenehallgatás. Már csak nagyritkán szoktam és akkor is számgép-ről MP3-at.
OFFTOPIC:
vágom, mégegyszer bocs a kritikáért
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu