Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Na szal pár kép a DIY hangfalamról 1
Nagyon igényes darab. Gratula hozzá!
A hangja milyen?
Ami még érdekelne: milyen anyagból van a doboz és mivel van borítva? (jöhet priviben is)
Gyere a hangfalépítésbe. Ott már Léva és szerényszemélyem is jellemezte a hangját Amógy 19-es MDF (az eleje25-ös) és tapéta van rajta.
Na szal pár kép a DIY hangfalamról 1
Nagyon igényes darab. Gratula hozzá!
A hangja milyen?
Ami még érdekelne: milyen anyagból van a doboz és mivel van borítva? (jöhet priviben is)
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Most végeztem a festésekkel.Már a finisben vagyok, ahogy terveztem június elején el is készül a moziszoba.
Addig is egykét kép ízelítőnek, aztán majd egy külön topik lesz részletesen A-Z -ig.
jók lettek a színek ?
Nagyon jól eltaláltad!
Várjuk a külön topicot!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Ú vazze !!!
OFFTOPIC:
Ne haragudj nem bántani akarlak de, hogy lehetsz ennyire igénytelen ? Ha az egyik hobbid a zenehallgatás és a házimozi ezközei így néznek ki akkor el tudom képzelni a többi dolog ami nem érdekel ennyire az milyen lehet.
Mégeyszer bocs ezzel nem bántani akarlak, csak rohadtul szúrja a szemem.
Rád nemtudok megharagudni!
1ébként csak ez a 3 Technics cucc ilyen poros, mivel évek óta hozzá nem nyúlok 1ikhez se! A hobbim viszont nem a zenehallgatás. Már csak nagyritkán szoktam és akkor is számgép-ről MP3-at.
OFFTOPIC:
vágom, mégegyszer bocs a kritikáért
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Most végeztem a festésekkel.Már a finisben vagyok, ahogy terveztem június elején el is készül a moziszoba.
Addig is egykét kép ízelítőnek, aztán majd egy külön topik lesz részletesen A-Z -ig.
jók lettek a színek ?
Gratula, Nagyon hangulatos lett!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
LittleL, király lett a szoba, szerintem itt sokan ilyesmiről álmodozunk....
A középső tag kivehető, így változtatható a magasága, illetev csukni is lehet, dönthetá, csak nem forgatható, azt hiszem ennél olcsóbban nem lehet megúszni.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Múltkor kellet egy konzol a projihoz hirtelen ez lett belőle.
Hamas-s tv konzol 5000Ft körüla tescóból, plussz 3 darab csavar meg távtartó.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Úúúú. Nagyon odabasz lesz ez a szoba LittleL.
Ugye le íród, hogy mivel burkóltál stb... ha nyitsz topikot?
A színek nagyon jók, és már most van hangulata
Gratu...
jók lettek a színek ?
Így elsőre, "húbazzz de állat" kategória.
Jöhet az a topik!!
LittleL..grat a moziszobából..ami látszik belőle az király
várjuk a topicot+képeket (készítésről is tegyél fel, ha vannak)...
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
jók lettek a színek ?
szerintem is kurv@ jó lett...
nagyon hangulatos...
nagy gratula
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Most végeztem a festésekkel.
Már a finisben vagyok, ahogy terveztem június elején el is készül a moziszoba.
jók lettek a színek ?
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Jobban néz ki úgy porosan, mi?
Ez 1értelmű!
Nekem most ezek kb. 300e -be kerültek, de ennyiért nemigen lehet hozzájutni szerintem, ez egyszeri alkalom volt. :smile19:
Ki tudja, lehet 1x még rábeszéllek a nexus biamp rendszerre :smile19: :smile19: :smile19: de ez az alkalom tényleg 1xi és megismételhetetlen volt
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Jobban néz ki úgy porosan, mi?
Hello csokis a Technics sh-ge90es EQ-t nem adnád el mert érdekelne?!És menyi lenne az ára??
OFFTOPIC:
Köszönöm kérdésed, de nem eladó 1ik Technics cucc sem!
Hello csokis a Technics sh-ge90es EQ-t nem adnád el mert érdekelne?!És menyi lenne az ára??
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Gratula Kacsentó, tudom, hogy már régóta szerettél volna Lupus!
Egyébként valóban nekem tetszik a fa előlapos fémházas design, viszont nem lehet keverni semmivel.
A Lupus egyedi gyártás, hogy ilyen széles?
Köszönöm Gandalf!
Igen már régóta szerettem volna egy Lupust.
Igen volt Zolinak még egy dupla háza,és egy előlapja,ezért került ebbe a dobozba.
Szerintem így jobban megy a többi elemhez.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Ú vazze !!!
OFFTOPIC:
Ne haragudj nem bántani akarlak de, hogy lehetsz ennyire igénytelen ? Ha az egyik hobbid a zenehallgatás és a házimozi ezközei így néznek ki akkor el tudom képzelni a többi dolog ami nem érdekel ennyire az milyen lehet.
Mégeyszer bocs ezzel nem bántani akarlak, csak rohadtul szúrja a szemem.
Rád nemtudok megharagudni!
1ébként csak ez a 3 Technics cucc ilyen poros, mivel évek óta hozzá nem nyúlok 1ikhez se! A hobbim viszont nem a zenehallgatás. Már csak nagyritkán szoktam és akkor is számgép-ről MP3-at.
Én is gyarapodtam egy igazi gyöngyszemmel.
Kacsento, azért együtt így szépek a fahifik. Csak mixelni ne kelljen őket.
A hangjukban viszont biztos vagyok, hogy remek!
Köszi tsc!
Neked is nagy gratula az új szerzemményekhez.
Amúgy szerintem nagyon szépek,én nagyon szeretem ha valami egyszerű és mégis szép.És a Nexusok ilyenek.
Éppen azért rendeztem így a hifit,hogy a cd legyen legfelül és alatta legyen a 3 fadoboz.És szerintem így elég jól mutatnak.Persze van még mit javítani.
Na igen a hangjuk az szuper.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
(Igen, tudom, hogy csupa por minden! Nem szoktam port törölgetni! )
ehhh ez kőkemény. aszittem nálam van a legnagyobb por, de látom vesztettem nemsemmi vaze'
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]