Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Koncertélmények
-
Vendég
Koncertélmények
Mike Oldfield 20:01-kor már zenélt annó a Kisstadionban (a tömeg fele még kinn volt, mert 1 kapun engedtek be, és mindekinek a seggébe is benéztek.) mi is az első szám alatt találtunk a helyünkre, is rendesen...
Paul McCartney, vagy Phil Collins de most bárkit felsorolhatnék, akit az elmúlt 10 évben láttam, senki nem engedte meg azt a luxust magának, és azt a sértést a közönségének, hogy nem időben kezdett játszani (az időben-be a normális 10-15 perc késést én is elfogadom)
Csak ilyen nyikhaj kábítószeres és nagyképű öntelt semmitsetudó sztárok""""" engedhetik meg ezeket az allűröket maguknak, amúgy a Rose gyerek amúgyis nagy balhés, szóval akár számítani is lehetett valamire.
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett a közönséggel nrmális módon közölni, ha mégis az a valós amit a hirekben elmondtak?
Koncertélmények
Ez nonszensz amit Axl csinált, de szervezőket éppúgy hibáztatom.
Nagyon szomorú, hogy ilyeneket megengedhetnek maguknak.
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Koncertélmények
Volt valaki a Guns N' Roses koncerten?
Axl Rose. Csak kicsit késett.
Szomorú, hogy vannak akik ilyeneket is megengedhetnek maguknak.
Elkúrtuk
-
Vendég
Koncertélmények
Volt a lányom...
Amúgy csak a konkrétumok kedvéért...
23:40-kor jöttek el, (a TV szerint félkor kezdtek zenélni bekap6od.gif ) senki semmit nem tudott, senki semmit nem mondott, senki se mondta, hogy ha lepecsételik a jegyet, akkor kapják csak vissza az árát, szóval jó nagy átb...s volt a biztonságiak is csak okosak voltak, és senki ne tudott semmit.
Holnap én megyek jegyet visszaváltani (bőrjackó, baseball sapka, baseball ütő?? ) felszerelve...
Koncertélmények
Volt valaki a Guns N' Roses koncerten?
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Koncertélmények
Azt hiszem most már nem off itt dícsérni Rúzsa Magdit, és gratulálni neki a győzelméhez. Kiemelkedőt alkotott. Rajta kívül nekem még Póka Angéla volt az, aki többet tett le az asztalra, mint limonádé... Remélem, hogy mindkettejük karrierjét egyengetni fogják, és sikerül az önálló lemezeiket megjelentetniük.
Én biztosan vevő leszek mindkettőre. Az sem volna baj, ha a műsorban elhangzott dalokat adnák ki elsőre. Lehet, hogy a körítés sokakat irritált. Engem is, eleinte nem is néztem, míg egyszer Magdi miatt leragadt a távirányítóm. Ha nem indul ilyen műsor, sokkal szegényebbek lettünk volna, mert nem fedezünk fel ilyen tehetséges embereket. Lehet, hogy elfogult vagyok, de Magdi remekelt, végig szívből énekelt, és ez átjött!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Koncertélmények
Debrecenben is lesz Jan Garbarek koncert. Gondoltam rá, hogy nagy név meg minden, meg túl sűrűn nem fog erre járni és meg kéne nézni, de még nem is hallottam tőle semmit. Aztán le szedtem egy pár futamot, hogy mégis ne látatlanba (hallatlanba) adjak ki X ezer pénzt rá, de asszem elég messze vagyok még ettől a zenétől
Én is azért megyek mert "elég messze vagyok még ettől a zenétől"! Szoktatom magam hozzá és majd meglátjuk. Így voltam a Jazz műfajon belül több előadóval is. Kezdetben nem tetszett vagy nem értettem aztán egyre jobban bejött...
várjuk a beszámolót
Kihhaaagytaaaam
Másnap egy elnökségi ülésre kellett mennem állás ügyben... inkább erre pihentem rá...
Utána meg a Kuplungban voltunk "garázskoncerten". Egyik haver ismerte a gitárost de erről nem számolnék be ha lehet, szerencsére már az együttes nevét is elfelejtettem
Koncertélmények
Debrecenben is lesz Jan Garbarek koncert. Gondoltam rá, hogy nagy név meg minden, meg túl sűrűn nem fog erre járni és meg kéne nézni, de még nem is hallottam tőle semmit. Aztán le szedtem egy pár futamot, hogy mégis ne látatlanba (hallatlanba) adjak ki X ezer pénzt rá, de asszem elég messze vagyok még ettől a zenétől
Én is azért megyek mert "elég messze vagyok még ettől a zenétől"! Szoktatom magam hozzá és majd meglátjuk. Így voltam a Jazz műfajon belül több előadóval is. Kezdetben nem tetszett vagy nem értettem aztán egyre jobban bejött...
várjuk a beszámolót
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
Koncertélmények
Koncertélmények
Koncertélmények
Én meg erre megyek:
"Himnikus szépségű, éterien tiszta zene"
Hazánkba JAN GARBAREK érkezik, legújabb szenzáció, hogy az ütőhangszerek mögött a világ legjobb indiai dobosának tartott TRILOK GURTU ül majd a budapesti hangversenyen! Közös turnéjuk a tavaszi koncertévad legkülönlegesebb eseménye Európában.
2006. május 10. este 8 óra
Budapesti Kongresszusi Központ
Jegyár: VIP: 18.000; I.hely: 15.000; II.hely: 11.000; III.hely: 9.000; IV.hely: 7.000; V.hely: 6.000
Koncertélmények
na a koncertek legfájdalmasabb részén túlvagyok
mosmá csak várni kell kicsit
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Koncertélmények
Holnap és holnapután lesz a cimborámék szervezésében az Underground fesztivál Debrecenben. Ha valami fémlelkű ember erre jár jöjjön el jól, igazi klubkoncert hangulat szokott lenni.
Koncertélmények
Húú, de messze kerültetek a topik címétől…
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Koncertélmények
Ezzel egyetértek, tényleg jó volt mindkét előadás. (Bár itt a "jó" helyett egész sor szinonímát, és hangulatfokozó elemeket kellene írni, hogy visszaadja a bennem keltett érzéseket.) Itt már nagyon nehéz lenne dönteni... Lehet több győztest hirdetni?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Koncertélmények
Magdi tényleg szuper volt, de a Póka Angéla féle Szomorú vasárnap-tól is majdnem leestem a kanapéról !!! Szenzációs volt, igazi zenei élmény. Aztán jött Magdi...
Szerintem ők ketten lesznek a döntősök.
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
Koncertélmények
vtb
NZS
Koncertélmények
Off: vtb nem tudnád elküldeni mailban? [email protected] Amit ajánlottál az a dc nekem kínai. Nem igazán tudom kezelni az ilyesmit. Torrent van, de arról sem szeretek leszedegetni. A fiam ért hozzá, de ez a dc nem egyszerű. Feladtam.
Ha lehet kapni későbbiekben Rúzsa Magditól valami jó CD-t, azt tuti megveszem!
Sebestyén Márta tud még ilyet, ha csak népdalról van szó, de Ő tanulta is, Magdiból pedig csak úgy árad a zene.
NZS
Koncertélmények
Nem szoktam Megasztárt nézni, mert eddig nem volt túl érdekes. Ebben a szériában véletlenül láttam meg Rúzsa Magdit énekelni, és azóta várom a szombati műsort. Szenzációsan énekel, és nekem a belső és a külső egyaránt tetszik. Ki megy a koncertre? (Legutóbb Póka Angéla is nagyot énekelt.)NZS
Rúzsa Magdi
Bár nekem az előző kettőben is voltak kedvenceim (Oláh Ibolya, Tóth Gabi), de ez most más. Ez már nem csak tehetség. Remélem nem kallódik el, miután megnyeri a Megasztárt, bár úgy látom a "régiek" elég jól talpon maradtak. Én majd egy önálló Rúzsa Magdi és zenekara koncertet szeretnék látni, ahol az első sorban nem a 12 évesek lóbálják az alufóliacsillaggal teleragasztott Magdi transzparenseket Szabó Leslie-t láttam annó egy koncert erejéig, teljesen más amikor már nincs ott a Megasztárfíling.
Koncertélmények
Nem szoktam Megasztárt nézni, mert eddig nem volt túl érdekes. Ebben a szériában véletlenül láttam meg Rúzsa Magdit énekelni, és azóta várom a szombati műsort. Szenzációsan énekel, és nekem a belső és a külső egyaránt tetszik. Ki megy a koncertre? (Legutóbb Póka Angéla is nagyot énekelt.)
NZS
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Koncertélmények
ma este depresszio koncert a pecsában. 2500 a jegy.
www.depressziomusic.hu
Nem csoda, hogy azt mondják a magyarokról, hogy depressziósak…
he?
blogom
Koncertélmények
ma este depresszio koncert a pecsában. 2500 a jegy.
www.depressziomusic.hu
Nem csoda, hogy azt mondják a magyarokról, hogy depressziósak…
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények
Ok, jó akkor már tudom, hogy lesz ott rajtam kívül még 1 dvdcenteres Még 23 nap...
Na megvolt! Hatalmas koncertet adtak tegnap az Arénában (ebben óriási szerepe volt a közönségnek), egyedül azt sajnáltam, hogy a főműsort nyomták. Aki kihagyta, júniusban pótolhat, aki ott volt, szerintem legkésőbb ma délelőtt megvette a jegyeket.
azért nem egészen főműsor volt. a főműsorban somebody van itt meg shake volt. hál' istennek...
OFF
Tévedésben vagy! Somebody csak volt a főműsorban (USA meg EU eleje). Utoljára Párizsban játszották majd' egy hónapja, ott is csak azért mert három koncertet adtak egymás után és kellett a varia, előtte Toulouse-ban február 3-án. Azóta Shake the disease szerepel a helyén, néha az addig is szereplő Question of lust, Stockholm óta pedig nagyritkán Leave in silence. Én épp a ritka volta miatt örültem volna a Leave-nek, a Shake-et már háromszor láttam/hallottam, viszont kétségtelen, hogy a tegnapi változat tetszett a legjobban.
ON
Hát sajna nekem a mostani(uccso 1 hónap) koncetrektről nincs hanganyagom, a leguccsó az az a Párisi koncert, amikor leave in silence volt. Azt viszont nem tudtam, hogy kivették a Somebody-t. De valahogy nem is bánom.
blogom
Koncertélmények
Ok, jó akkor már tudom, hogy lesz ott rajtam kívül még 1 dvdcenteres Még 23 nap...
Na megvolt! Hatalmas koncertet adtak tegnap az Arénában (ebben óriási szerepe volt a közönségnek), egyedül azt sajnáltam, hogy a főműsort nyomták. Aki kihagyta, júniusban pótolhat, aki ott volt, szerintem legkésőbb ma délelőtt megvette a jegyeket.
azért nem egészen főműsor volt. a főműsorban somebody van itt meg shake volt. hál' istennek...
OFF
Tévedésben vagy! Somebody csak volt a főműsorban (USA meg EU eleje). Utoljára Párizsban játszották majd' egy hónapja, ott is csak azért mert három koncertet adtak egymás után és kellett a varia, előtte Toulouse-ban február 3-án. Azóta Shake the disease szerepel a helyén, néha az addig is szereplő Question of lust, Stockholm óta pedig nagyritkán Leave in silence. Én épp a ritka volta miatt örültem volna a Leave-nek, a Shake-et már háromszor láttam/hallottam, viszont kétségtelen, hogy a tegnapi változat tetszett a legjobban.
ON
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...