Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MiniDVD minta itt

Vendég

MiniDVD minta itt

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na jó, akkor csinálok egy másik mintát, ami hosszabb lesz.... :-)

De nem ígérem azonnal, mert kozben azért dolgozni is kell...

Sanyi

Vendég

MiniDVD minta itt

Hi!

Szóval a helyzet úgy néz ki, hogy a Pioneer DV-717-es NEM tudja lejátszani a MiniDVD-t. CD-nek ismeri fel. Pc-n viszont símán ment. Köszönet Sanyinak a mintáért!

Üdv, Mick

Vendég

MiniDVD minta itt

ehhez az is kell, hogy a lejatszon legyen ilyen funkcio, ill. az, hogy az elado ismerje es be tudja allitani ezt a funkciot.

Nem tudom, hogy a fentiekbol "mi hibadzik", en csak azt tudom, hogy amikor a vcdhelp teszt anyagaival kinlodtunk, akkor leginkabb e miatt szentsegeltek az eladok.
Termeszetesen itt azokrol a lejatszokrol beszelek, ahol egyaltalan elindult az SVCD es "csak" a felirat vagy a masodik hang elovarazsolasa volt a problema.

Vendég

MiniDVD minta itt

A célom az volt, hogy egýaltalán beindul-e az adott lejátsźon a MiniDVD...
De ha a lejátszódon használod a Repeat A-B funkciót már ha persze egyáltalán elindul a lejátszás), akkor végtelen hosszú ideig élveheted a 7 másodpercet... :-)

Sanyi

Vendég

MiniDVD minta itt

Egy keres!

ha mar van hely ahova ki lehet tenni ezt a demot, akkor nem csinalnal egy hosszabb (1-2 perces) valtozatot.

Nem tudom ugyan, hogy "igazan" mit csinal ez a demo (a lejatszom ugyanis nem jatsza le), de a PC-n azonnal elindul, es ennyi ido alatt hangsavot valtogatni feliratot be-ki kapcsolni eleg nehezkes.

U.e. a baj a www.vcdhelp.com SVCD tesztanyagaival is.
Ha elviszem oket valamelyik boltba - ahol hat az eladok ugye nem minden lejatszo kezeleseben profik - mire megtalaja a taviranyiton a gombot (vagy plane elohiv valami OSD menut) mar vege is a demonak.

Koszi.

Vendég

MiniDVD minta itt

Tehát pontosan:

Átlag bitráta: 1791 kbit/s
Max. bitráta: 2063 kbit/s

Audio eng - AC3 5.1 448 kbit/s
Audio hun - AC3 2.0 192 kbit/s

Felirat - angol

Ésszeru bitráta mellett és természetesen csak egy hangsávval 40-44 percet szoktam felrakni egy CD-re. Tehát valójában SVCD minoség Dolby digital 5.1 hanggal...

Sanyi

Vendég

MiniDVD minta itt

De az általam készített DVD image asszem 1800 kbit average bitrátás (max. 2400 ? -már nem emlékszem ,de kielemezhetem újra bitrateviewerrel).

Ha behelyezve ezt a MiniDVD-t csak a vob jelenik meg, akkor nem ismeri a formátumot, csak file szinten. Ha viszont magától elindul a lejátszás, akkor OK.

Sanyi

Vendég

MiniDVD minta itt

Hello,

en kiprobaltam egy ilyesmit (ahonnan en lehoztam egy ilyen image-t, ott rengeteg DTS/Dolby Digital "demo" is van. Netalan errol van szo?) Sajnos a miniDVD-t a lejatszom csak akadozva, pontosabban sehogy sem jatssza le. (MBO). Sajna ugy tunik, a CD (-R) olvasas sebessege nem eleg egy DVD stream olvasasahoz :-(

NZoli

Vendég

MiniDVD minta itt

Én koszonom... :-)

Sanyi

Vendég

MiniDVD minta itt

Hi!

- MiniDVD image fennvan a http://www.tami.hu/hifi-hifi.shtml

Koszi Sanyi!

Tami

Vendég

MiniDVD minta itt

Tami: megkaptad, megkoszonted, légszi tedd fel akkor valahova a netre a tobbiek kedvéért...

Sanyi

Vendég

MiniDVD minta itt

Tami: OK, kuldom, de akkor légyszi tedd fel majd valahova a netre...

Sanyi

Vendég

MiniDVD minta itt

Hi Sanyi!

- Probald meg elkuldeni a mailcimemre.. remelem beengedi a freemail.

Tami

Vendég

MiniDVD minta itt

Sajnos nincs lehetoségem upload-ra (letiltott port)...

De ha jelentkezne valaki, aki fel tudja rakni valahova, elkuldeném neki... aztán az a valaki beírná ide az elérési helyet.

Sanyi

Vendég

MiniDVD minta itt

engem is erdekel

Vendég

MiniDVD minta itt

Hi Sany!

- Nem tudod kitenni valahova ahonnan letolthetjuk?

Tami

Vendég

MiniDVD minta itt

Szia Sanyi!

Habár nem hiszem hogy a playerem lejátszaná a MiniDVD-t (a SVCD-t se játsza), talán mégis kipróbálnám. Ha tudod légyszi küld el a mintát.

Üdv, Mick

Vendég

MiniDVD minta itt

Ha valakit érdekel, és ki szeretné próbálni, hogy a lejátszója képes-e lejátszani a MiniDVD formátumot, annak szívesen elkuldok egy 2,3 MB-os részt.

Ez egy 7 másodperces rész (DVDrip), két hangsáv (5.1, angol és magyar), egy feliratsáv (magyar). *.img formátumban van, elég Nero-val felégetni CDR/RW-re, mint image-t.

Ha a lejátszó megbirkózik vele, akkor ki lehet jelenteni, hogy ismeri a MiniDVD formátumot (DVD formátum CDR/RW médiumon).

Sanyi

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”