Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rotel termékek
-
Vendég
Rotel termékek
Szerintem totálisan felesleges a két végfokot hasonlítgatni.
Kinek mi kell. Azért a Rotel oldaláról megnyugtató, hogy ha az ember agya bedurran és le akarja bontani a házat mert ahhoz van kedve, kis dühöngés feszültséglevezetés villanyóra megpörgetés stb, akkor abban vannak erőtartalékok. Ilyen esetben gondolom a canopus már rég elvérezne, de annak nem is az a feladata.
Volt egy 2 csatornás videoton végfokom. Került vagy 20 rugóba pár éve. Azzal is lehetett falat bontani.
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Rotel termékek
Akkor bemutatkoznék:
Gábor vagyok, 29 éves, és évekig Rotel függő voltam, de a Heed audio termékek hatására mára már tiszta vagyok. Ennek ellenére ma is, ha meglátok egy 10xx sorozatú Rotel erősítőt, kiver a hideg veríték, elfog a vágy. :smile19:
Végre egy épkézláb hozzászólás.
Nekem volt egy Rotel RA-972-es erősítőm, ami a maga kategóriájában anno jó vétel volt. (állítólag)
Aztán rá kellett jönnöm fél év használat után, h mennyire nem tetszik a hangja. Utána vettem a canopus-t, de az még előfok nélkül is sokkal jobban szólt. (cd)
Általánosságban azt kell mondjam a Rotel-ekről, h túlárazottak, és az elért név és a design mögé bújik. Azon kívül, h szép nem igazán dobogtatja meg a szívem.
Amolyan Jedi-s márka! Az erő legyen Veled!
Szerintem totálisan felesleges a két végfokot hasonlítgatni.
Kinek mi kell. Azért a Rotel oldaláról megnyugtató, hogy ha az ember agya bedurran és le akarja bontani a házat mert ahhoz van kedve, kis dühöngés feszültséglevezetés villanyóra megpörgetés stb, akkor abban vannak erőtartalékok. Ilyen esetben gondolom a canopus már rég elvérezne, de annak nem is az a feladata.
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
-
Vendég
Rotel termékek
Nekem volt egy Rotel RA-972-es erősítőm, ami a maga kategóriájában anno jó vétel volt. (állítólag)
Aztán rá kellett jönnöm fél év használat után, h mennyire nem tetszik a hangja. Utána vettem a canopus-t, de az még előfok nélkül is sokkal jobban szólt. (cd)
Általánosságban azt kell mondjam a Rotel-ekről, h túlárazottak, és az elért név és a design mögé bújik. Azon kívül, h szép nem igazán dobogtatja meg a szívem.
Árad belőled a düh, ifjú padavanom
-
Vendég
Rotel termékek
Akkor bemutatkoznék:
Gábor vagyok, 29 éves, és évekig Rotel függő voltam, de a Heed audio termékek hatására mára már tiszta vagyok. Ennek ellenére ma is, ha meglátok egy 10xx sorozatú Rotel erősítőt, kiver a hideg veríték, elfog a vágy. :smile19:
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Rotel termékek
Nekem az a bajom velük csak, hogy a Rotel házimozi procik elcseszett drágák, csak tudnám mire föl?
No igen, én is nézegettem és hát eléggé magasan árazottak. Az 1068 itthon vásárolva 420e.
Gyönyörű ez a torony!
mivel én majd a jövőben HTPC-t akarok, és már fel is van készítve a rendszer így majd a SB X-FI hangkártyáról hajtanék meg egy végfokot. Így nem lenne külön Proci hanem a hangkártya lenne a proci. Csak nem tudom meg lehet-e csinálni
Mit Szólna egy Rotel végfok egy ilyenhez,,, hangkártyával egyenesbe hajtani....
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Rotel termékek
Nekem az a bajom velük csak, hogy a Rotel házimozi procik elcseszett drágák, csak tudnám mire föl?
No igen, én is nézegettem és hát eléggé magasan árazottak. Az 1068 itthon vásárolva 420e.
Gyönyörű ez a torony!
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Rotel termékek
Ha ez nem néz ki jól akkor semmi!! (bocs a rosszminőségű képért)
Rotel termékek
Úgy tudom az 1068-as már jobban "zenél".
Kinézetről:
Ha ez nem néz ki jól akkor semmi!! (bocs a rosszminőségű képért)
Rotel termékek
Az előfokot. Ráadásul nekem külsőleg sem volt meggyőző.
Mi volt a gondod vele? Milyen láncban volt?
Élettelen volt, és nem volt elég részletes a hang. Egy bazi nagy Vincent hibrid végfok + az én Sony SCD-555ES-em, meg 2 db 70 kilós Quadral Aurum front.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Rotel termékek
Mi volt a gondod vele? Milyen láncban volt?
Rotel termékek
1066-ost hallottam zenén, és egyszerűen szólva: iszonyat xar volt.
Az előfokot, vagy a végfokot?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Rotel termékek
Az előfokot, vagy a végfokot?
Rotel termékek
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Rotel termékek
Dehogynem kellő mennyiségű eszköz beszerzésével és használatával
Pontosan!
Rotel termékek
Pontosan!
-
Vendég
Rotel termékek
Ennek ellenére ma is, ha meglátok egy 10xx sorozatú Rotel erősítőt, kiver a hideg veríték, elfog a vágy. :smile19:
Sajnálom, ez egy nagon gyakori függőség, és nem gyógyítható.
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Rotel termékek
Ennek ellenére ma is, ha meglátok egy 10xx sorozatú Rotel erősítőt, kiver a hideg veríték, elfog a vágy. :smile19:
Sajnálom, ez egy nagon gyakori függőség, és nem gyógyítható.
Rotel termékek
Akkor bemutatkoznék:
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Rotel termékek
ergo! Megelőztél
Persze várjuk extulajok véleményét is, hogy miért váltak meg cuccaiktól . Tsc, Ronin, és a többiek, hajrá!
Rotel termékek
Múlt péntek óta vagyok egy RB-1070-es sztereo végfok tulajdonosa. Nem rég hallgatom még, de egy-két dolog már kezd vele körvonalazódni. Ha egy szóban kellene leírni, az az ERŐ volna. A Denon sztereo hangján óriásit javított még úgy is, hogy hangfalaim képezik rendszerem leggyengébb láncszemét (ezek cseréjét már napirendre is tűztem).
Maga a gép kivülről is nagyon szép, full fém és nehéz, mint a dögség. Mindenhol szellőzőrácsok találhatóak rajta. Kívülről is magabiztosságot sugároz. Én nagyon örülök, hogy belevágtam. És nincs kizárva, hogy rendszerem egy idő után "elrotelesedik" . Egy 1066-os vagy egy 1068 előfokkal egy sokkal magasabb szintre tudna lépni. De ez a "jövő zenéje"!
Bővebb kritikát is írok majd később, amint jobban "megismerjük egymást".
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 744
Rotel termékek
Megnyitom én, mert érdekel a téma és szívesen olvasnék róla
Hajrá Fiúk!
(ex)Cat, Cosmo és a Többiek gyerünk
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono