Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Szerintem jól néznek ki ezek a hangfalak, én együtt tudnék velük élni. Nekem is fontos a külcsín, és ez is befolyásolja a választásomat. Én is azon a véleményen vagyok, mint Skipper, hogyha a külső már megüt egy minimum szintet, akkor megveszem az adott készüléket. Mert nem csak hallgatom azt a berendezést, hanem nézem is nap, mint nap.
OFFTOPIC:
Csak egy gondolat, ami enm kapcsolódik olyan szorosan ide: a magyar gyártókkal nem az a baj, hogy a hangminőség után az olcsóság a legfőbb szempont, hanem az, hogy nem kínálnak alternatívát azon vásárlók számára, akik inkább kifizetnének pluszban x ezer forintod a kellemes(ebb) kinézet érdekében.
Viszont ez azért van, amit leírtam. Óriási befektetés lenne.
Szerintem egyáltalán nem lenne óriási befektetés. (Nem az envoy csinosítására gondolok, mert az már így is elég csinos.)
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
dokigyg: szerintem te nem érted...
Dehogy nem,sajnos nagyon is.
dokigyg: szerintem te nem érted...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
OFFTOPIC:
Csak egy gondolat, ami enm kapcsolódik olyan szorosan ide: a magyar gyártókkal nem az a baj, hogy a hangminőség után az olcsóság a legfőbb szempont, hanem az, hogy nem kínálnak alternatívát azon vásárlók számára, akik inkább kifizetnének pluszban x ezer forintod a kellemes(ebb) kinézet érdekében.
Viszont ez azért van, amit leírtam. Óriási befektetés lenne.
Ilyen alapon a csúnya nőkbe nem szeretne bele senki.
És ugye az sem baj, ha az Én barátnőm nem a trendi plázacica vonalat követi, agyonszőkített hajjal, és szétszoláriumozott bőrrel?
Pedig hidd el, enélkül is gyönyörű lány.
A csúnya nőkbe legtöbbször a kevésbé vonzó férfiak szeretnek bele
A szépség abszolút relatív, én speciel undorodom a szolis plázacicáktól, ha már témánál vagyunk
De azért nem baj, ha az ember barátnője nem csak okos és kedves hanem szép is.
Má ne is haraguggyá,de igen béna a hasonlat.Ha nő kell,akkor a szempontok:jól nézzen ki,legyen kedves és okos,és mivel ezek közül egyiknek sincs prioritása a másikkal szemben...
Viszont ha a hifiben ezt kivitelezni is lehetetlen(főleg a hangfal),mert a gúnyája egyben akusztikai elem is.
Étöd má?
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Szerintem csak egy "kicsit" irigyelünk
A francba, ez már kezd jól esni, de nem, nem!
Szerintem soha ne irígyelj senkit, míg nem tudod a teljes történetet! :smile19:
Mindenesetre erre most iszom még1sört.
DE tudod, hogy nem úgy gondoltam...
Igazad van, nem tudom a teljes történetét, sőt egy kicsi sem ismerem
Amúgy egészségedre
dokigy: te meg azt értsd meg, hogy különbözőek vagyunk. Nem mindenki szereti, ha a hangfala tákolmányként néz ki.
Én értem ám,viszont úgy tűnik,hogy akkor nem a jó fórumon írogat az,aki nem ígyen agyal,mert a hifi a zenéről szól ám. ,vagy nem?Én így tudtam,na mind1,biztos rosszul.
Igen, a hifi a zenéről szól, de mindenki máshogy élvezi, mindenkinek mások a szokásai. Ezt kell megérteni.
OFFTOPIC:
dokigy: te meg azt értsd meg, hogy különbözőek vagyunk. Nem mindenki szereti, ha a hangfala tákolmányként néz ki.
Én értem ám,viszont úgy tűnik,hogy akkor nem a jó fórumon írogat az,aki nem ígyen agyal,mert a hifi a zenéről szól ám. ,vagy nem?Én így tudtam,na mind1,biztos rosszul.
Ilyen alapon a csúnya nőkbe nem szeretne bele senki.
És ugye az sem baj, ha az Én barátnőm nem a trendi plázacica vonalat követi, agyonszőkített hajjal, és szétszoláriumozott bőrrel?
Pedig hidd el, enélkül is gyönyörű lány.
NA de azt azért hozzátenném, hogy igényességem ellenére feláldozok némi külső értéket a belsőkért. Persze ennek is van határa (lásd Linn).
A 804 meg bárki bármit mond, szvsz k*rva jól szól. De mivel úgy is én fogom hallgatni, ezért nem is akarok senkit meggyőzni.
Egy olyan falat hallottam, ami már tényleg megszólalásban és kinézetben is űberf*sza volt, csak az 5x annyiba is kerül mint a 804.
OFFTOPIC:
...Az a baj, hogy vannak itt páran...
Mond ki hogy Ronin, nem fogok megsértődni.
Akkor Neked inged!
De legalább vállalod!
A problémám nem ezzel van. Az utolsó mondatban találod a kulcsot hozzá...
OFFTOPIC:
...Az a baj, hogy vannak itt páran...
Mond ki hogy Ronin, nem fogok megsértődni.
Egy példa: Nem mindegy, hogy egy cég alkalmazottjaként egy neonnal bevilágított koszos sarokban kell dolgoznod, vagy egy felhőkarcolo csúcsában, ahová besüt a nap és gyönyörű a kilátás.
Szar példa, de betudjuk fiatal korodnak.
Egy munkahely nem attól lesz jó mert egy üveg felhőkarcoló tetjén van, és berosálsz a kilátástól.
Persze itt is vannak alap követelmények, amit egy munkahelynek teljesítenie kell.
De onnantól hogy ez megvan, előtérbe kerülnek sokkal fontosabb szempontok, mint például munkahelyi légkör, kollektíva, anyagi és erkölcsi megbecsülés, motiváció, és még sorolhatnám....
OFFTOPIC:
Én úgy választok hangfalat, elektronikákat, hogy ha tetszik a produkció az adott árért, és a dizájn a minimum közömbös szinten mozog, akkor megveszem.
Mellesleg ez az Envoy egész jól néz ki szvsz.
Ronin, a Parabox azért próbálkozik itthon. Az Ellipsus elég ütősen néz ki.
...Egy példa: Nem mindegy, hogy egy cég alkalmazottjaként egy neonnal bevilágított koszos sarokban kell dolgoznod, vagy egy felhőkarcolo csúcsában, ahová besüt a nap és gyönyörű a kilátás.
Én sötétben jobban szeretek zenét hallgatni.
Ronin!Értsd már meg végre,hogy a kinézet nem az elsőszámú szempont a hifiben.Ez nem csak az igénytelenség miatt van.Gondolkozz el azon,amit DDL írt a másik topikban az ominózus AN dobozról,hogy rákerült a szebb gúnya,a hang meg...
Egyébként meg mi az pl. az envoyban,ami nem nyeri el a tetszésedet?(a dőlt előlapot nem éri kritizálni!)Bár ha belegondolok,lehet hogy neked a dizájn kb. annyira igényed,mint nekem a hang.
Félreértesz. Nekem nincs bajom a kinézetével. Lehetne szebb is, de amit leírtam azt azért írtam amit tsc írt elöttem, azaz hogy ha bower 80x szintű kinézete lenne, akkor valszleg többet lehetne eladni. Sőőt
Mellesleg én sosem titkoltam, hogy igényeim vannak a külsőre tekintve, de ez egyszerűen azért van, mert a közérzetemet befolyásolja. Egy példa: Nem mindegy, hogy egy cég alkalmazottjaként egy neonnal bevilágított koszos sarokban kell dolgoznod, vagy egy felhőkarcolo csúcsában, ahová besüt a nap és gyönyörű a kilátás.
Gratula tsc!
Kívánok sok hosszú örömteli órával töltött zenehallgatást!
OFFTOPIC:
Hát most ezzel már megint mi a baj? Komolyan nem értem.
Az a baj, hogy vannak itt páran (akinek nem inge nem veszi magára ugyse. ) akik szvsz bútort gyűjtenek és építenek, nem hifit.
Azt még megértem ha valami tényleg ronda akkor az ember elgondolkodik, hogy hát ezt azért mégse teszem a nappalimba.
De ez a hangfal szvsz messze nem az a kategória külsőleg.
Néha úgy érzem magam mintha egy lakberendező fórumon járnék.
Még ez sem lenne baj, csak még ideológiákat is gyártanak hozzá, hogy a saját igazukat bizonytsák, ha másnak nem megy, legalább saját maguknak!
Szerintem jól látja Gandalf. Egyszerűek, szépek, és lehetne belőle kihozni még szebbet is. Aránylag tűrhető fotóim is némileg "eladják". De ha belegondolok, hogy mennyivel emelhetné még meg az árát egy JmLab Utopia szintű kidolgozási minőség, akkor azt hiszem, örülök, hogy "csak" ilyen, mert akkor sose lett volna Envoyom.
Egyébként most mindenféle Heed cucctól elvonatkoztatva, azóta mióta 1x betörtek hozzánk és elvitték a hifim nagyrészét (legalábbis amire az volt írva: *.* Sony,etc), azóta igenis tudom értékelni, hogy ha valami nem néz ki olyan csicsásnak, értékesnek, nagynevűnek (=eladhatónak).
Mindennél lehet valami sokkal szebb,nem?
Természetesen.
Egyébként szerintem az envoy sokkal szebb az én kef-jeimnél. Jobban is menne a bútorhoz és parkettához.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Bár ha belegondolok,lehet hogy neked a dizájn kb. annyira igényed,mint nekem a hang.
...és ezzel nincs is semmi baj. Ha jobban belegondolunk ezek a hangfalak a legtöbb esetben a nappaliban figyelnek. Ha meg állandóan szem előtt van, akkor legyen már szép.
Hozzáteszem. Nekem az Envoy kinézete nagyon bejön. Köszönet TSC-nek a fotókért.
Mennyibe fájhat egy ilyen? Nekem nagyon bejön... pláne cseresznye színben, valami sötét hangszóróval.
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120