Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
legfrissebb:
The AUTOMATIC - Recover (Limited Edition 7")
http://www.fredperry.com/musicplayer/mu ... me=Recover
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
B-52's Whammy remixes jött ma
1979-es nyomat. sehol egy sercenés...
persze rock lobster
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
B-52's Whammy remixes jött ma B-52's lemezek jól szólnak, a yugoton is
csak ma került fel lemezjátszóra.
már 5x-re hallgatom.
elég elcsépelt, de ez kötelező (cosmo, fredperry) 10/10
http://djshop.hu/lemez.php?shopSID=0228 ... id=1158956
7 részes sorozat első darabja:
http://planetclique.net/releases/index.htm
netes foto:
system
Vinyl - amit hallgatunk
OFF
a röyksopp-ot megvette egy haverom. tárgytalan
ON
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
B-52's Whammy remixes jött ma
B-52's lemezek jól szólnak, a yugoton is
system
Vinyl - amit hallgatunk
ez gondolom egy ujrakiadás
a reprintek sokkal gyengébbek már. prodigy experience van ebay-n reprint vagy 20 EUR-ért(sofort-neu). az eredeti pedig 80-ról indul használtan. nekem eredeti van és a poén,hogy az összes prodigy-m közül ez a "legócskább", legkopottabb szól a legjobban (a többi vadi new és nem reprint,de akkor is) a '79-es B52-esem meg mégjobban revolution
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
víszintezni golyót használok. amikor már a vízmérték rég pontos víszintet mutat,ez még gurul ezerfelé sokkal finomabb megoldás...
dj-shop-ból már volt,amit be tudtak szerezni (prodigy)
és off, de vettem egy Röyksopp - The Understanding LP-t. az egyik lemez hullámos,de nem kínlódok a visszaküldésével. egyszer se raktam föl,szal vadi nyú. féláron eladó. DJ-k,stb... nyugodt lélekkel játszhatják a "Tankokon". MC-hez nem javallom. 3000Ft.
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
Én ma voltam bent személyesen, kicsit eldugott de azért meg lehet találni. Korrektek, pár nap alatt meglett a rendelésem (New Order - Blue Monday 12''). Bár tény, hogy nem a legolcsobb!
Viszont regisztrálás után, és ha volt már rendelésed, akkor elég sok zenébe bele tudsz hallgatni a neten.
Tényleg korrektek nagyon! Eddig talán egy rendelésemet nem tudták meghozni.
Vinyl - amit hallgatunk
Ha valaki mai mainstream lemezeket szeretne, tudom ajánlani a DJShop-ot. Átalában az aktualitások kaphatóak, de érdemes gyakarabban benézni, mert mindig változik a kínálat.
Én ma voltam bent személyesen, kicsit eldugott de azért meg lehet találni. Korrektek, pár nap alatt meglett a rendelésem (New Order - Blue Monday 12''). Bár tény, hogy nem a legolcsobb!
Viszont regisztrálás után, és ha volt már rendelésed, akkor elég sok zenébe bele tudsz hallgatni a neten.
nekem is ma postáztak 1 lemezt gls-sel
Igen,bár P-C 1983 (de nem nagyon hiszem) Qwest Records (20332-0).
Nem érdekel, nagyon jó!
Vinyl - amit hallgatunk
Ha valaki mai mainstream lemezeket szeretne, tudom ajánlani a DJShop-ot. Átalában az aktualitások kaphatóak, de érdemes gyakarabban benézni, mert mindig változik a kínálat.
nekem is ma postáztak 1 lemezt gls-sel
system
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
OFF
lemezjátszó topic
azt hiszem nagy hiba volt megnyitnom ezt a topicot.
nem kész még a közönség erre
mondjuk a másik topicban meg úgy tedd fel a kérdésed, hogy elárulod milyen gépbe, milyen célra használod (DJ-hifi, eddig mi volt, miért váltanál). Egyébként ha elolvasod a másikat, lesz benne néhány boltcím. Persze azt se utolsó tudni, hogy hol laksz, stb.
system
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Vinyl - amit hallgatunk
(A Kraftwerket is te vitted el?)
nem, az már nem volt meg a hét elején
system
Vinyl - amit hallgatunk
http://www.bakelitboy.fw.hu/
miután lenyúltam ami kellett :smile19: szeretettel ajánlom!
Nem hagytál nekünk semmit!
(A Kraftwerket is te vitted el?)
Vinyl - amit hallgatunk
system
Vinyl - amit hallgatunk
de a rendes Lemezjátszó topikban nagyon is ON!!! (lenne)
Igazad van, bocs...
Tesla HC 07 futómű, MW 2002 pick-up, Orister erősítő, RFT hangdobozok...
-
Vendég
Vinyl - amit hallgatunk
Így már próbáltam, de nem sikerült...
Egy lézeres vízmérték vízszintben, sugár átküldve a tányér felett, egy pici papírdarab a tányéron, skálázva, ha a tányéron mindenhol azonos magasságban világítja a skálát, vízszintes )))
Szóval,én a lemeztányéron szeretném használni!Ha jól okoskodom,annak kell vízszintbe lennie,nem?
Leginkább igen, de vannak olyan nívósabb gépek, ahol a vázat, és a sasszit is külön kell vizszintbe állítani.
Például?
Vinyl - amit hallgatunk
Szóval,én a lemeztányéron szeretném használni!Ha jól okoskodom,annak kell vízszintbe lennie,nem?
Leginkább igen, de vannak olyan nívósabb gépek, ahol a vázat, és a sasszit is külön kell vizszintbe állítani.
Például?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Vinyl - amit hallgatunk
Szóval,én a lemeztányéron szeretném használni!
Ha jól okoskodom,annak kell vízszintbe lennie,nem?
Vinyl - amit hallgatunk
Szóval,én a lemeztányéron szeretném használni!
Ha jól okoskodom,annak kell vízszintbe lennie,nem?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Vinyl - amit hallgatunk
Így már próbáltam, de nem sikerült...
Vinyl - amit hallgatunk
Azért ez nem ilyen egyszerű... Függesztett váznál, -főleg ha lágyan van felfüggeszteve-, nem lehet "kőműves" vízmértéket használni, mert a szintező súlya eltorzítja a mérést! A másik, hogy spéci egyenes felületeknél /lemezjátszóknál előfordul az ilyesmi/ lehet kis vízmértéket is jól használni, ha az precízen van megmunkálva.
azért nem 20kg-s az a mérték, ha ha be akarod ezredmiliméterezni akkor hívd fel a NASA-t
Egy lágyan felfüggesztett futóműnél, már 1-2 dkg kimozdítja a sasszit, és a vízszintbe állítás fontos dolog!
persze, hogy fontos de ez olyan szintű probléma amint egyik kedvenc vígjátékomban olyan szépen megfogalmaztak American Pie " nem rakétakilövésre készülsz hanem kef***ni" ha miliméterezni akarsz a vízszinttel akkor fordulj a NASA-hoz
Na, még egyszer utoljára... Hogy tudnál vízszintbe állítani egy lágy felfüggesztésű futóművet egy tizenöt dekás vízmértékkel?
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25