Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apple
-
Vendég
Apple
xms.hu-n most olvastam:
Mac minivel kapcsolatban lesz majd egy lehetőség, aminek a keretén belül az Apple gépek iránt érdeklődők elvihetik majd őket kipróbálni. Hamarosan bővebb infót közlünk ezzel kapcsolatban.
- forumosokonak lesz valami extra valami?
Igen, nem kell visszahozniuk.
Apple
Mobbo: még Sennheiser cx300 fülest érdemes állítólag megnézni. 6990 ft vagy mennyi, és azt mondják jobb mint a sony ex71
wiz kosz, megnezem
(alairasod nem hianyos? )
o v e r p o w e r e d
Apple
Mobbo: még Sennheiser cx300 fülest érdemes állítólag megnézni. 6990 ft vagy mennyi, és azt mondják jobb mint a sony ex71
- nekem itt van az asztalon egy MX200-as nem egy durranas.., hiaba a marka nem minden.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Apple
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Apple
xms.hu-n most olvastam:
Mac minivel kapcsolatban lesz majd egy lehetőség, aminek a keretén belül az Apple gépek iránt érdeklődők elvihetik majd őket kipróbálni. Hamarosan bővebb infót közlünk ezzel kapcsolatban.
- forumosokonak lesz valami extra valami?
T A M I . H U
Apple
xms.hu-n most olvastam:
o v e r p o w e r e d
Apple
ha véletlen rendelsz, akkor szólj, egy e2c-n lehet elgondolkozok
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Apple
tesztgyoztes in-ear fules az ipodhozes csak 625 dollar a listaara
ennyiert ajandek! (irtam a dilernek aki olyan olcso, hogy ki se irhatja, kivancsi leszek...)
megjott a valasz:
We will be glad to sell you the Shure Earphones, brand new, factory sealed with Shure's full 2 year warranty for:
==================================================
Model Price Coupon Shipping
E5C $369.99 e5special FREE
+ FREE shipping (continental US)
==================================================
E3C (white) $129.99 e3special FREE
E3 (gray) $129.99 e3special FREE
E3G (black) $129.99 e3special FREE
+ FREE Airline Adaptor + FREE Triple Flange Sleeves
+ FREE Shipping (within US)
===================================================
E4C (white) $179.99 e4cwhite FREE
E4 (gray) $188.99 e4special FREE
E4C-N (black) $188.99 e4special FREE
E4G (black) $188.99 e4special FREE
+ FREE Airline Adaptor + FREE Shipping (within US)
====================================================
i2C (clear) $99.00 i2cspecial FREE
i2Ct (clear) $99.00 i2cspecial FREE
i3C (white) $169.00 i3cspecial FREE
i3Ct (white) $169.00 i3cspecial FREE
i4C (white) $229.00 i4cspecial FREE
i4Ct (white) $229.00 i4cspecial FREE
+ FREE Airline Adaptor + FREE Shipping (within US)
E2 / E2C (clear) $74.00 e2special $5.95
E2G (black) $74.00 e2special $5.95
+ FREE Airline Adaptor + Shipping ($5.95 within US)
HERE'S HOW TO GET THE SPECIAL PRICES:
Simply go to this link:
http://www.earphonesolutions.com/shaude.html
1) ADD TO CART the earphones you want
2) Proceed to check out, enter your shipping information
3) On the "Coupon Code" field, enter the coupon provided above (e2special, e3special, e4special, e4cwhitespecial or e5special)
4) Proceed to the second page of the check out and you should see the discount applied.
We are one of the largest AUTHORIZED SHURE dealers in the US since 1995. EVERY Shure earphone purchased form us is GUARANTEED for 2 full YEARS.
Questions? Call Toll FREE 1-888-473-9661.
o v e r p o w e r e d
Apple
én 1 hete vettem egy feka 4 gigás nanot (artisjus bekaphassa, 270$ volt )gyári füles nekem is kényelmetlen.
sokat nézegettem hogy mi kéne hozzá, de végiggondolva lebeszéltem magam minden drága fülesről.
mégiscsak 1 mp3lejátszó, amin tömörített izéket hallgatok, buszon, metrón, repcsin, szóval többnyire zajos környezetben.
végül vettem egy sony mdr-ex71 típusú, fülbedugós hallgatót, ez kényelmes, egész jól szól, 8990 ft volt, ez úgy nagyjából a max, amit rá akartam szánni...
az viszont hogy egy 5. generációs, mondhatni csúcs mp3lejátszó nem tud gapless mp3at lejátszani az nevetséges. persze színes kijelző, meg kiskép, meg szöveg... k*rvafontos, de az hogy egy mixalbumot normálisan meg lehessen hallgatni. 2006ban nem is tudom hogy várhatok el iylet.
jajmar
mindig ezek a egyszemelyes problemak
akik csak ezutan lesznek ipodosok azoknak itt egy progi rendbeszedni a gepen szanaszet tarolt, esetleg hianyos ID-vel digizett zeneket: www.mediamonkey.com
album arts-okat is konnyu vele rendberakni
o v e r p o w e r e d
Apple
én 1 hete vettem egy feka 4 gigás nanot (artisjus bekaphassa, 270$ volt )
gyári füles nekem is kényelmetlen.
sokat nézegettem hogy mi kéne hozzá, de végiggondolva lebeszéltem magam minden drága fülesről.
mégiscsak 1 mp3lejátszó, amin tömörített izéket hallgatok, buszon, metrón, repcsin, szóval többnyire zajos környezetben.
végül vettem egy sony mdr-ex71 típusú, fülbedugós hallgatót, ez kényelmes, egész jól szól, 8990 ft volt, ez úgy nagyjából a max, amit rá akartam szánni...
az viszont hogy egy 5. generációs, mondhatni csúcs mp3lejátszó nem tud gapless mp3at lejátszani az nevetséges. persze színes kijelző, meg kiskép, meg szöveg... k*rvafontos, de az hogy egy mixalbumot normálisan meg lehessen hallgatni. 2006ban nem is tudom hogy várhatok el iylet.
házimozi:
Apple
ennyiert ajandek! (irtam a dilernek aki olyan olcso, hogy ki se irhatja, kivancsi leszek...)
Lehet ezt napszemüveg mellett is hordani? A drót miatt kérdezem.
lehet, egyszeruen aladugod a szemuveg szárát
a problemas inkabb a bluetooth headset vs. sunglass lehet, de ez offtopik itt
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Apple
Hopp.
-
Vendég
Apple
Lehet ezt napszemüveg mellett is hordani? A drót miatt kérdezem.
Apple
meg 1 dolog eszembe jutott
a 2G-s nano ara 57.500ft brutto, amibol 7000ft az artisjus
ugyhogy en most 1 darabig le vagyok tudva jogdijakbol
o v e r p o w e r e d
Apple
tesztgyoztes in-ear fules az ipodhoz
es csak 625 dollar a listaara
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Apple
(de kifejtheted a két hétig bírtamot és a semmi nem ott lesz amit szeretnéket )
Melóhelyrol hoztam haza....
Először is köszi a választ.
Másodszor:
Nekem full nem kellenek a netes és multi gombok. A mostani 3e-s Logi-mon is csak díszelegnek... (fel sincs telepítve). Én így választok majd billentyűt:
1. Nagyon jól nézzen ki!
2. Nagyon kényelmes legyen, jó ultra HALK puha gombok, kézre esssel, ne fáradjak el több órás netezés után se
3. USB (végre vége a lila csatlakozónak és már minden digitális és usb)
4. ár (ezt csak azért említem meg, mert egy logitech dinovora nem adok ki 30+e ft-ot, inkább 15-öt egy jó egérre + vmi jó padra és 15-öt egy jó billentyűre, mert "nem függnek egymástól". Anno pár éve e-connectbe vettem 36-ér a logitech cordless desktop optical kombót, hát jó szar volt. szvsz olyan cuccot nem láttam még ami 2in1-be olyan jó volt, mint 2db 1in1-es cucc külön-külön).
Szal én ezért szeretnék majd egy apple key-t.
Apple
Melóhelyrol hoztam haza, mert az akkori billenytuzetemet épp bevittem oda és kellett ideiglenesen egy. Az, hogy nem ott volt amit akartam, az abban rejlett, hogy egyes programok, alt-nak az almát, mások meg az alt-ot használták. Controllnál ugyanez volt a helyzet, hol a control, hol az alma segítségével lehetett elérni.
De én hiányolom rola a kulonbozo netes és multimedia billenytuket. Három dolog szol mellette:
1, nagyon jol néz ki
2, kényelmes, jo gombok, kézre esik
3, USB bemenetek
-
Vendég
Apple
azert ha mindent megveszek a nano-hoz, hogy tudjam valamire hasznalni is (normalis fules, dokkolo, fm radio, taviranyito, kocsiba kit) atlepem a buvos 200e hatart hiphop
milyen jol jartam
Amerikában úgy lopják az iPod-ot mint a cukrot, és fura módon a károsultaknak nem is annyira a készülék 100 ezer Ft-os ára hiányzik hanem ami rajta volt zene ami sok esetben a készülék árának többszörösét jelenti.
Apple
azert ha mindent megveszek a nano-hoz, hogy tudjam valamire hasznalni is (normalis fules, dokkolo, fm radio, taviranyito, kocsiba kit) atlepem a buvos 200e hatart hiphop
milyen jol jartam
viszont csomagolni azt nagyon tudnak apple-éknél
az megerte onmagaban amikor kicsomiztam
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Apple
PC Mac-es billentyűzettel? na az az igazi finomság. én két hétig birtam. Semmi nem ott lesz ahol szeretnéd
Van ismerősöm, aki ezzel használja nagy megelégedéssel és PC-re még nem találtam igazán jó keyboard-ot.
Simon.
-
Vendég
Apple
ménem vezsel te is mac-et?
Drága a kis dága no meg csak apple display-el mutat jól.
Bár most h ma du. behalt az MX1000-es egerem (2-3 hónap), Razer Pro 1.6-ra cseréltetem majd be (Pro Pad-al -ezt késöbb-), majd egy Apple wireless bluetooth keyboard-re is beruházok, szintén késöbb. iPod-ra is fenem a fogam, tehát úgylátszik jó úton haladok.
PC Mac-es billentyűzettel? na az az igazi finomság. én két hétig birtam. Semmi nem ott lesz ahol szeretnéd
Newman hozzászólásainak stilisztikáját elnézve már most sem ott vannak a dolgok ahol szeretné.
Apple
masnak belemennek a fulebe rendesen ezek a sima fulesek?
csak megszokás kérdése az egész. 2-3 hét után már nem fáj :smile19:
Apple
ménem vezsel te is mac-et?
Drága a kis dága no meg csak apple display-el mutat jól.
Bár most h ma du. behalt az MX1000-es egerem (2-3 hónap), Razer Pro 1.6-ra cseréltetem majd be (Pro Pad-al -ezt késöbb-), majd egy Apple wireless bluetooth keyboard-re is beruházok, szintén késöbb. iPod-ra is fenem a fogam, tehát úgylátszik jó úton haladok.
-
Vendég
Apple
kenytelen leszek venni egy in-ear-t hozza (a nagy 600as sennheiserrel jol szol, de hat azzal a fejemen megse maszkalhatok... )
Nézd meg a beszeljukmac.com-on az iPod topicokat. Sennhesiert és Sony-t írtak és egy még nem kapható Razer-t (utóbbi mindet viszi állítólag).
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Apple
hasznalatba vettem a nano-tde ugy nez ki hogy a fulem nem kompatibilis formaju mert ezt a kis basz fulhallgatot nem birom ugy berakni, hogy
a., ne essen ki 3 perc utan
b., jol szoljon
c., ne nyomjon
d., ne jojjon le rola a szivacs
e., az osszes egyszerre
kenytelen leszek venni egy in-ear-t hozza (a nagy 600as sennheiserrel jol szol, de hat azzal a fejemen megse maszkalhatok... )
Én ajánlom a Sennheiser PX 200 fülest hozzá, itt a fórumon is lehet kapni , hidd el semmi közöm Blitz-hez, csak anno én is akartam venni egy Nano-t és ezt a fülest találtam hozzá a legjobbnak, nagyon dicsérték (azt hozzá kell tennem, hogy még nem hallottam)