Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foobar2000

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Hogyan kell beállítani, hogy a rendszerhangok ne hallatszodjanak lejátszás közben?
pl. no sound-ot választasz...

Hol?
Vagy csak szórakozol velem? :kiraly:

Vezérlőpult-hangok és audioeszközök-második tab (hangok)- és ott hangsémánál nincsenek hangok vagy no sound..első dolog amikor felrakom a winfos-t
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Hogyan kell beállítani, hogy a rendszerhangok ne hallatszodjanak lejátszás közben?

Hol?
Vagy csak szórakozol velem? :kiraly:
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

egyszer már majdnem sikerült, de vlmiért az almappákban nem akar szépen keresni, és az evillyrics az előadó kezdőbetűje szerint rendezi mappába a fileokat..szóval még küzdök vele..

Hát akkor..evillyrics beállítások, cache és ott cache organization, by first letter helyett, single directory..ez elvileg 1 mappába rakja az összes szöveget, így foobar pluginnak nem hinném, hogy bármi gondja lenne vele..Esetleg az, hogy nem ismeri fel hogy épp az a szám ami kéne...

Majd rakok fel én is 1 képet, legközelebb egyébként sztem forumra post-old a képet (kisebb mint 800 szélességben), mert az imageshackról mire lejön az 1 év kb..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

egyszer már majdnem sikerült, de vlmiért az almappákban nem akar szépen keresni, és az evillyrics az előadó kezdőbetűje szerint rendezi mappába a fileokat..szóval még küzdök vele..

Hát akkor..evillyrics beállítások, cache és ott cache organization, by first letter helyett, single directory..ez elvileg 1 mappába rakja az összes szöveget, így foobar pluginnak nem hinném, hogy bármi gondja lenne vele..Esetleg az, hogy nem ismeri fel hogy épp az a szám ami kéne...

Majd rakok fel én is 1 képet, legközelebb egyébként sztem forumra post-old a képet (kisebb mint 800 szélességben), mert az imageshackról mire lejön az 1 év kb..

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: tau »

Én sok foobar 2k plugint használok, de ezt pont nem..viszont, ha esetleg külön progit megpróbálnál akkor az evil lyrics-ot ajánlom (asszem vmi file-t be kell másolni foobar-hoz, de lehet hogy csak beállítani hogy mit írjon ki a címsorban..ezt priviben eltom küldeni), és akkor máris mehet a móka.. 
Tehát annyi hogy evillyrics elindít, és automatikusan már keresi is az épp menő számot,  sokhelyen megnézi, szinte mindent megtalál, még magyarokat is (át kell rakni eu-ra vagy vmi ilyesmire a kódolást)

Igen, ismerem, én is félig meddig ezt használom :kiraly:
itt van egy kép a foobaromról, hogy nagyjából érthető legyen a mondandóm:

(tudom kusza meg a színek sem passzolnak és szét van csúszva picit a playlist is, de még alakul... viszont a H/K gomb már csak akkor világít kéken, ha megy a lejátszás ) winamp elmehet a sunyiba a skinjeivel

Szóval ott van jobb oldalt a szöveg kiíró plugin, itt látszik hogy időzített szöveget talált a neten, a lejátszással szinkronban halad felfelé a szöveg, el lehet tolni 500ms-ként előre hátra stb.. namost ha nem talál ilyen szöveget, csak sima txt-t, akkor is megjelenik a szöveg, de akkor csak az egér görgővel lehet ugye végigmenni rajta..
namost ilyen sorrendben keres szöveg után: beágyazot-hozzárendelt-számítógép-internet..
kezdetben nincs semmi a gépen és beágyazva sem, így megnézi neten, ha talál időzítetett vagy simát, akkor szupi :vazeg: ha nem... na igen, és itt a bibi.. magyar szöveg ebben az adatbázisban nincs.. szóval a következőt szeretném..
foobar mellett evillyrics megnyit, szám elindít, foobarplugin nem talál semmit.. evillyrics háttérben keres, talál szöveget, elmenti a cache-be "előadó - cím.txt" formában.. fooby pluginjában beállítom a szgépen való keresést erre a mappára.. és mikor 2.szor elindítom a file-t, akkor már abban a mappában meg is fogja találni a txt-t, és nem kell manuálisan beállítgatni..
persze lehetne használni külön az evillyrics-et, de én a foobaron belül szeretném megoldani.. remélem érthető voltam.. egyszer már majdnem sikerült, de vlmiért az almappákban nem akar szépen keresni, és az evillyrics az előadó kezdőbetűje szerint rendezi mappába a fileokat..
szóval még küzdök vele..

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Foobar2000 hívők Használ közületek valaki foo_uie_lyrics.dll lyricviewer plugint? vlmit nagyon nemtok beállítani sajnos... A realtime "karaoke" szerű funkció működik, de a txt-ben lévő szöveggel gondjaim vannak.. valaki?

Én sok foobar 2k plugint használok, de ezt pont nem..viszont, ha esetleg külön progit megpróbálnál akkor az evil lyrics-ot ajánlom (asszem vmi file-t be kell másolni foobar-hoz, de lehet hogy csak beállítani hogy mit írjon ki a címsorban..ezt priviben eltom küldeni), és akkor máris mehet a móka..

Tehát annyi hogy evillyrics elindít, és automatikusan már keresi is az épp menő számot, sokhelyen megnézi, szinte mindent megtalál, még magyarokat is (át kell rakni eu-ra vagy vmi ilyesmire a kódolást)

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

A Winamp tudja azt, hogy 4 csatornás üzembe rakva a hangkártyát, a "front" kijáraton megy kifele minden, a "surround" kijáraton viszont gyakorlatilag csak a rádió szól, rendszerhangok meg egyéb xirxarok viszont nem, így ez megyen a hifire. Foobar is műxik így? 

Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Foobar2000 hívők
Használ közületek valaki foo_uie_lyrics.dll lyricviewer plugint? vlmit nagyon nemtok beállítani sajnos... A realtime "karaoke" szerű funkció működik, de a txt-ben lévő szöveggel gondjaim vannak.. valaki?

Marci,az eb
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Marci,az eb »

OFFTOPIC:

Mit lehet tudni az AAC formátumról? Miben jobb ill. rosszabb az Mp3-nál? Bocs az offért, nem akartam új topicot nyitni ezért.

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Én az xxxxx ape formátumban tömörített zene cd-ket hallgatom rajta előszeretettel

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Nah, örülök a sikernek..
Segíteni nem tudtam volna ezügyben mert netrádiót nem hallgatok, de elég sok plugin van, szóval esély van bármire... illetve a régi 0.8.3.hoz van sok, a 0.9hez egyelőre még a béTasága miatt híján van...
szerencsére teljesen át lehet alakítani a bill.kombókat akárcsak pl az mplayercben...
a 8.3hoz egyébként elég sok dsp plugin van multichannel témában, érdemes azokat is kipróbálni ha nem digitálisan megy ki a jel az erősítőre..

Marci,az eb
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

Hangerő hol van ezen?
Magad, uram...
Szóval alapban a numerikus + és - a halkítás, az ó ill. shift-ó pedig a hangosítás, de én máris átírtam másra.
Télleg nem szól rosszul a progi.

Marci,az eb
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

Nem tudom mennyien ismerik ezt a kis playert, de mivel úgyláttam nincs topicja, bátorkodtam nyitni neki egyet.
No, akkor mindjárt kérdezek is.
Netrádió szól nálam folyamatosan. A Winamp tudja azt, hogy 4 csatornás üzembe rakva a hangkártyát, a "front" kijáraton megy kifele minden, a "surround" kijáraton viszont gyakorlatilag csak a rádió szól, rendszerhangok meg egyéb xirxarok viszont nem, így ez megyen a hifire. Foobar is műxik így?

Igen, műxik!
Hangerő hol van ezen?

Marci,az eb
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

Nem tudom mennyien ismerik ezt a kis playert, de mivel úgyláttam nincs topicja, bátorkodtam nyitni neki egyet.
No, akkor mindjárt kérdezek is.
Netrádió szól nálam folyamatosan. A Winamp tudja azt, hogy 4 csatornás üzembe rakva a hangkártyát, a "front" kijáraton megy kifele minden, a "surround" kijáraton viszont gyakorlatilag csak a rádió szól, rendszerhangok meg egyéb xirxarok viszont nem, így ez megyen a hifire. Foobar is műxik így?

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Nem tudom mennyien ismerik ezt a kis playert, de mivel úgyláttam nincs topicja, bátorkodtam nyitni neki egyet.. A pc-s lejátszók között ez az a program, aminek eddig a legszebb hangja van szvsz, és a legkisebb legegyszerűbb legkompaktabb is egyben... bárhogy lehet skinezni a pluginokkal, de a lényeg h nem csicsás.. (lsd winamp)..
Eddig a 0.8.3.as verziót használtam, de nemrég megjelent a 0.9RC verzó ( http://www.foobar2000.org/beta/ ) amit azthiszem mindenkinek érdemes kipróbálni... a két verzió között hatalmas különbség van, lenyűgöző a hangminősége.. ( persze csak a minden relatív felkiáltása mellett )
kiváncsi lennék más véleményére is, de tényleg olyan érzés h sokkal jobb lett a sztereó hatás és részletezőbb.. pedig csak egy kis progi új verzója..
egyébként lejátszik gyak mindent... egy kis info:

* Open component architecture allowing third-party developers to extend functionality of the player
* Audio formats supported "out-of-the-box": WAV, AIFF, VOC, AU, SND, Ogg Vorbis, MPC, MP2, MP3, MPEG-4 AAC
* Audio formats supported through official addons: FLAC, OggFLAC, Monkey's Audio, WavPack, Speex, CDDA, TFMX, SPC, various MOD types; extraction on-the-fly from RAR, 7-ZIP & ZIP archives
* Full Unicode support on Windows NT
* ReplayGain support
* Low memory footprint, efficient handling of really large playlists
* Advanced file info processing capabilities (generic file info box and masstagger)
* Highly customizable playlist display
* Customizable keyboard shortcuts
* Most of standard components are opensourced under BSD license (source included with the SDK)

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”