Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Mivel djskedik a srác, meglehet azt is kérdezni, h mp3-al pumpálja a dobozokat, ne adj isten PC-ről?
aláírás
két mk2, only bakelit
gép is rá van kötve, de azt nem bömböltetem, csupán háttér zene megy akkor mp3ban
gőzöm sincs mikor adja ki az erőlködö a kakaóját ....
azt se tudom, hogy lineáris-e de nekem úgy tűnik, aztán lehet nem pontosan.... nem tudom, az én fülem az ütemekre van ráállva hogy a sebességeket összehozzam
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Klipsch hangsugárzók
Mivel djskedik a srác, meglehet azt is kérdezni, h mp3-al pumpálja a dobozokat, ne adj isten PC-ről?
Klipsch hangsugárzók
csak kérdeztem, hogy nagyon mozog a membrán és ez normális- e mikor még azt a 70w-ot se kaphatja amikor gyárilag annyi van ráírva.
baromi jó hangja van, szó se volt torzításról!
Miért vagy biztos abban, hogy nem volt a kimenő teljesítményének határán az erölködő?! A hangerőszabályzó állása nem mérvadó!
Valahol a neten olvastam eccer, hogy jópár erölködő a hangerőszabályzó 1 órás állásánál, CD-t használva jelforrásnak, nagyjából a maximális kimenő teljesítmény környékén zenél. (persze ez még a zenétől is függ, de elképzelhető)
Ha nem torzít, az ok. De most legalább tudod, mi kb. a határa a doboznak:)))
Klipsch hangsugárzók
normális esetben nekem is sok kicsit mozog, ez van olyan 11óra tájt a hangerőszabályzónál. Aztán 1óránál már igencsak mozog. Van 1 nagyon mély zeném, azt nem is mertem megkockáztatni még 12órás hangerőnél sem, mert fizikailag fáj a fülem a mélytől már 11óránál is, pedig nem is sugározhat le mindent abból ami a lemezen van.
- szerinted linearis a hangero szabalyzoja?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
normális, szvsz (persze minnél alacsonyabb mély szól annál jobban mozog a membrán és ez normális)
Klipsch hangsugárzók
170W van ráírva teljesítményfelvételnek, fingom nincs milyen osztályú.
normális esetben nekem is sok kicsit mozog, ez van olyan 11óra tájt a hangerőszabályzónál. Aztán 1óránál már igencsak mozog. Van 1 nagyon mély zeném, azt nem is mertem megkockáztatni még 12órás hangerőnél sem, mert fizikailag fáj a fülem a mélytől már 11óránál is, pedig nem is sugározhat le mindent abból ami a lemezen van.
És torzít?
nem!
csak kérdeztem, hogy nagyon mozog a membrán és ez normális- e mikor még azt a 70w-ot se kaphatja amikor gyárilag annyi van ráírva.
baromi jó hangja van, szó se volt torzításról!
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Klipsch hangsugárzók
És torzít?
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
semmilyen kiemelés nincs, a kverőn minden 0db-en, kivezérlés kb -3ig megy fel. Miért lenne gyenge egy 2x70es denon?? ... 8ohmon le tud adni kb 2x40-et és még csak csutkáig se tekertem mint mondtam hanem 1óráig, kicsit tovább mint félig. Ne mondjátok, már hogy egy (több mint) 100w-os erősítő kéne egy kis polcsugárzó alá ami nem is egy rb35-ös vagy rb75ös cucc.
Nem feltétlen az erősítő teljesítményével függ össze, h mennyire stabil.
Levanak 100 % ban igaza van. Nem mindegy az se milyen stabil a táp meg hasonlok. Amugy nézd meg mekkora az arám felevőtele , nézd meg milyen osztályú a végfok és utána számolhatsz, majd rájössz a 2x70w jó ha 2x 25 - 30 zeneiben.
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
.. és még csak csutkáig se tekertem mint mondtam hanem 1óráig, kicsit tovább mint félig.
- szerinted linearis a hangero szabalyzoja?
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
3x Overrel vágtad le? Mert Large-nál nem vágja le a 80 hz alattit. Az hogy nem leng ki sztem inkább a mozi dinamikátlanságát jelzi a zenéjéhez képest.
Film: Small/80hz (all channel), Sub: "SUB"
Zene: Large (Sub: "NONE")
Mi az a 3x over?
80hz-nél nem nagyon mozognak a membránok nagy kilengéssel, inkább csak sok kicsit mozog, gyorsan. szvsz
Ha így mozog a membrán, az általában az erősítő gyengeségét tükrözi.
Gyenge lenne a HK+Canopus? Mert ha az RF15-öm Large-ban szól (film!), akkor úgy mozog, mint a *******.
A 235 ben nincs teljes értékű Bass Managment. Triple X over nak hijják.
Így már értem, mijé vág 80 nál.
A Membrán mozgás Shane 54-nek szólt Kicsit figyelmesebben olvasni.
Write only OFF
Klipsch hangsugárzók
semmilyen kiemelés nincs, a kverőn minden 0db-en, kivezérlés kb -3ig megy fel. Miért lenne gyenge egy 2x70es denon?? ... 8ohmon le tud adni kb 2x40-et és még csak csutkáig se tekertem mint mondtam hanem 1óráig, kicsit tovább mint félig. Ne mondjátok, már hogy egy (több mint) 100w-os erősítő kéne egy kis polcsugárzó alá ami nem is egy rb35-ös vagy rb75ös cucc.
Nem feltétlen az erősítő teljesítményével függ össze, h mennyire stabil.
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
3x Overrel vágtad le? Mert Large-nál nem vágja le a 80 hz alattit. Az hogy nem leng ki sztem inkább a mozi dinamikátlanságát jelzi a zenéjéhez képest.
Film: Small/80hz (all channel), Sub: "SUB"
Zene: Large (Sub: "NONE")
Mi az a 3x over?
80hz-nél nem nagyon mozognak a membránok nagy kilengéssel, inkább csak sok kicsit mozog, gyorsan. szvsz
Ha így mozog a membrán, az általában az erősítő gyengeségét tükrözi.
Gyenge lenne a HK+Canopus? Mert ha az RF15-öm Large-ban szól (film!), akkor úgy mozog, mint a *******.
Klipsch hangsugárzók
Az én RF-em elég nagy kilengéssel (Largbe-ban), de mivel 80Hz alatt levág, soha nem mozog, LÁTHATÓAN (filmek).
Zenét meg háttérzeneként alkalmazom csak, itt már Large és Sub nélkül a kis hangerő sem tudja megmozgatni, LÁTHATÓAN.
De elég lazák a mély/közepek ha akarom, elég nagy kilengést tudnának produálni.
Most itt nem értettem mi ez az egész. Ha a mély ill. közép hsz nagyon kileng, most jó vagy baj? Nem értem.
Klipsch hangsugárzók
én is várom nekem rb25 van és ma döngettem meg, 2hete vettem, bejárattam ma megtoltam. kb denomon olyan 1óráig tekertem 2-3 különféle lemezzel, de annyira mozgott a membrán, hogy nem mertem továbbtekerni. 2x70-et tud 4ohmon 8ohmon olyan 40et, kicsit több mint felet adtam neki szóval olyan 22w- körül kapott a szentem az hogy lehet hogy 70w-al lehet terhelni normális folyamatosan és 300w-al rövid ideig, de nekem már 22w-nál úgy tűnt hogy kiszakad a membrán?
egyébként elég jó hangerő volt, de mivel 60centi van a két hangfal között egy egy 12nm-es téglalapú szobában pont a hosszabbik oldal közepén van a hangfal így túl nagy térről meg mittomén miről nem tudok beszélni, hangnyomás viszont volt. Reflexnyíláson nagyon durva mennyiségű levegő távozott mindig....
nagyon bejön a kicsike, de egy 20nm-es szobában ha rendesen szét vannak rakva akkor félek hogy kevés lehet....
Ha így mozog a membrán, az általában az erősítő gyengeségét tükrözi. Túlvezérlődik és ha nem vigyázol akkor nyekk a hangfalnak.
Klipsch hangsugárzók
Meg hát azt sem tudom mekkora kilengést tud produkálni az rb-d. Szóval nem egyszerű a dolog
Az én RF-em elég nagy kilengéssel (Largbe-ban), de mivel 80Hz alatt levág, soha nem mozog, LÁTHATÓAN (filmek).
Zenét meg háttérzeneként alkalmazom csak, itt már Large és Sub nélkül a kis hangerő sem tudja megmozgatni, LÁTHATÓAN.
De elég lazák a mély/közepek ha akarom, elég nagy kilengést tudnának produálni.
Most itt nem értettem mi ez az egész. Ha a mély ill. közép hsz nagyon kileng, most jó vagy baj? Nem értem.
Klipsch hangsugárzók
én is várom nekem rb25 van és ma döngettem meg, 2hete vettem, bejárattam ma megtoltam. kb denomon olyan 1óráig tekertem 2-3 különféle lemezzel, de annyira mozgott a membrán, hogy nem mertem továbbtekerni. 2x70-et tud 4ohmon 8ohmon olyan 40et, kicsit több mint felet adtam neki szóval olyan 22w- körül kapott a szentem az hogy lehet hogy 70w-al lehet terhelni normális folyamatosan és 300w-al rövid ideig, de nekem már 22w-nál úgy tűnt hogy kiszakad a membrán?
egyébként elég jó hangerő volt, de mivel 60centi van a két hangfal között egy egy 12nm-es téglalapú szobában pont a hosszabbik oldal közepén van a hangfal így túl nagy térről meg mittomén miről nem tudok beszélni, hangnyomás viszont volt. Reflexnyíláson nagyon durva mennyiségű levegő távozott mindig....
nagyon bejön a kicsike, de egy 20nm-es szobában ha rendesen szét vannak rakva akkor félek hogy kevés lehet....
Én nemrég jutottam hozzá egy pár rb75-höz de nem tolom neki. Járatom. Ha esetleg nem szakítja le az arcod ne csodálkozz hisz polcsugárzó! Nem erre van kitalálva. Nekem van némi támogatás (rw12). A szub 40hz alatt dolgozik igy a cucc szépen le ereszkedik akár 30hz alá is. Amugy a nagy membrán mozgás lehet nem a fal miatt van. Nekem a heed-re van rákötve a cucc ami 35W. Hát kb negyed (9óra) állásnál hallgatom. És elég! A membrán meg sem rezdül sokszor. Nagyon jól fogja a kis heed. Esetleg akkor tekerném félig jó nagyot döngetnék. Szóval nem biztos h a falak miatt van a nagy kilengés. Meg hát azt sem tudom mekkora kilengést tud produkálni az rb-d. Szóval nem egyszerű a dolog
Under Construction
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Klipsch hangsugárzók
annyira mozgott a membrán, hogy nem mertem továbbtekerni
Hangszínszabályzót kapcsojja ki. Hangerő 1 óránál + 6dB mélyemelés az kb. a teljes kivezérlést jelenti ám.
Klipsch hangsugárzók
Miért lenne kevés? Szerinte nem lenne.
Az, h a membrán ekkorákat mozog, azaz erősítődet minősíti.
Klipsch hangsugárzók
én is várom nekem rb25 van és ma döngettem meg, 2hete vettem, bejárattam ma megtoltam. kb denomon olyan 1óráig tekertem 2-3 különféle lemezzel, de annyira mozgott a membrán, hogy nem mertem továbbtekerni. 2x70-et tud 4ohmon 8ohmon olyan 40et, kicsit több mint felet adtam neki szóval olyan 22w- körül kapott a szentem
az hogy lehet hogy 70w-al lehet terhelni normális folyamatosan és 300w-al rövid ideig, de nekem már 22w-nál úgy tűnt hogy kiszakad a membrán?
Klipsch hangsugárzók
Klipsch Ha napirendre térek az uj falaimtól irok véleményt! Egyenlőre még az állam keresgélem
Várjuk!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch Ha napirendre térek az uj falaimtól irok véleményt! Egyenlőre még az állam keresgélem
Under Construction
Klipsch hangsugárzók
Na azt hiszem kezdi elérni az RW8 a bejáratás utáni állapotot, nem mondom tetszik amit mutat, eleinte is állat volt de most brutááál !!!
A hét elején megnéztem a Sziget-et, 1-2 jelenetnél a szoba tárgyai életre mitöbb lábra keltek tőle.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
- Szeptember
- Újonc fórumos
- Értékelés: 2
Klipsch hangsugárzók
Amennyiben le előlegezed mi is be tudjuk még hozatni az XMS-be.
PÜ ment