Senki nem beszélt automatizmusról.
" nagyobb gyakorisággal " Ez szerintem érthető és kifejezi a lényeget.
Ez a 'jobb alkatrészekkel automatikusan jobb a hang' teóriát már ezerszer átbeszéltük, és ezerszer cáfolva lett.istvan01 írta: ↑Ma, 07:35Melyik változatból származik nagyobb gyakorisággal jobb étel adott szakmai szintű szakáccsal?MrCollector írta: ↑Ma, 07:13Nagyon jó hozzávalókból is lehet ehetetlen kaját főzni, ha rossz a szakács.
1/ Nagyon jó, első osztályú alapanyagból.
2/ Kiárusításból lejárt szavatosságú, penészedés közeli alapanyagból.
Melyik változatból származik nagyobb gyakorisággal jobb étel adott szakmai szintű szakáccsal?MrCollector írta: ↑Ma, 07:13Nagyon jó hozzávalókból is lehet ehetetlen kaját főzni, ha rossz a szakács.

Hat kispajtas, ebbe most beleszaladtal :)diagnet írta: ↑Tegnap, 23:50Ez semmi. Én láttam olyan sokmilliós audiopc-t ahol a "extrém zajszűrt" usb kártyát 10 centis pcie extender szalagkábellel vezették el az alaplap kapcsitápja felett.wittao írta: ↑Tegnap, 11:58
Szoval amig ilyenre kepesek, addig mas galadsagokra is. Elhiszem, h. nehanyan ha mar 500e alatt van, es hangot ad ki az szuper, de azert kene lennie egy hatarnak. Szoval itt lathato, hogy szalagkabelen jon at a digit panelrol a teljes bitfolyam, majd egy ugyanolyan szalagkabelen huz le az analog panelrol az XLR kimenetekig.
Akik ilyet kepesek csinalni tizezerszamra, ott nem veluk van a legnagyobb baj, hanem akik utana szetfolynak a gyonyortol milyen olcson milyen jot kaptak, meg hat AK4499ex van benne, merve meg tokeletes, tehat a highend mehet a @csaba… tessek ezt tovabb tamogatni impulzusvasarlassal, es ha majd nem lesz mas, amit valaszthattok, akkor jo lesz a 30 eves, addigra kapuit bezaro mas gyarto termeke is.

Ez semmi. Én láttam olyan sokmilliós audiopc-t ahol a "extrém zajszűrt" usb kártyát 10 centis pcie extender szalagkábellel vezették el az alaplap kapcsitápja felett.wittao írta: ↑Tegnap, 11:58
Szoval amig ilyenre kepesek, addig mas galadsagokra is. Elhiszem, h. nehanyan ha mar 500e alatt van, es hangot ad ki az szuper, de azert kene lennie egy hatarnak. Szoval itt lathato, hogy szalagkabelen jon at a digit panelrol a teljes bitfolyam, majd egy ugyanolyan szalagkabelen huz le az analog panelrol az XLR kimenetekig.
Akik ilyet kepesek csinalni tizezerszamra, ott nem veluk van a legnagyobb baj, hanem akik utana szetfolynak a gyonyortol milyen olcson milyen jot kaptak, meg hat AK4499ex van benne, merve meg tokeletes, tehat a highend mehet a @csaba… tessek ezt tovabb tamogatni impulzusvasarlassal, es ha majd nem lesz mas, amit valaszthattok, akkor jo lesz a 30 eves, addigra kapuit bezaro mas gyarto termeke is.

Oké, tudsz erről képet mutatni? Metszeti kép, árnyékolás stb. monjuk 20 vezető érhez, mert annyit kell oda átvinni.wittao írta: ↑Tegnap, 22:09Max kijelzo vezerleshez, akkor is dolgozni kell az arnyekolasokon. Meg magat a kijelzot is kell, a dac gyartok/streamer gyartok jelentos resze ezt is vagy lesz@rja v. kisporolja. Pedig a meromuszereik, amikkel nagy lendulettel meregetnek, az osszes kijelzo mogott egy pajzs van, ne szorjanak hatrafele.
Szoval ha belegondolsz beszerelnek mindenfele minusz 130-150dB zajpadlokrol, SINAD-okrol, csucs alkatreszbazisrol, mostmar Accusilicon es Crystec helyett attertek sajat OCXO-ra, ami minimalisan jobb a Crysteceknel, csak jobban mutat a speckoban… es utana atmegy egy 0.5$-os minimalis keresztmetszetu vezeton, egymas mellett parhuzamosan futva, zero arnyekolassal, miutan kilepett egy nyak arnyekolt, biztonsagos kornyezetebol.
Roviden ugy kellene kineznie, hogy nincs ilyen szalagkabelezes az audio jelutban. Ha tobb lepcso van, akkor pedig ott a lehetoseg arnyekolt tuskesorra.
Max kijelzo vezerleshez, akkor is dolgozni kell az arnyekolasokon. Meg magat a kijelzot is kell, a dac gyartok/streamer gyartok jelentos resze ezt is vagy lesz@rja v. kisporolja. Pedig a meromuszereik, amikkel nagy lendulettel meregetnek, az osszes kijelzo mogott egy pajzs van, ne szorjanak hatrafele.

Barátom, te lehet hogy egy kiváló, nagytudású szakember vagy, de az asszertív kommunikációt hírből sem ismered...orion írta: ↑Tegnap, 19:23Az idősgondozásól kellett volna linket betennem, éreztem, hogy felesleges dac-ról technikai linket.Rock60 írta: ↑Tegnap, 19:18Teljesen mindegy, hogy miért tetted be a képet az Akkufázisról, mert irreleváns abból a szempontból, amiről én beszélek. Ezt hogy nem lehet érteni ?![]()
A lényeg, hogy ott egy prémium kategóriás dac, amiben trafók vannak - jó, hogy betetted a képet-ezért - ez is - szemben áll az élvonalbeli tudományos elképzeléseddel.
Erre mutattam rá.![]()
![]()

Ezek szerint dac gyártóként neked még infód sem volt róla. Szívesenorion írta: ↑Tegnap, 18:39Nekem hamarosan megjonnek, csak gondoltam megkerdezem h. tapasztalaton alapul-e, vagy csak bemondasra. Ezek szerint a masodik.wittao írta: ↑Tegnap, 18:12Ezzel még nincs és nem is lehet senkinek, mert még nincs piacon. Csak pár japán (Luxman?) és kínai (Gustard, Topping talán) gyártó kapta meg a fejlesztői szettet. 2027-ben jöhetnek ki az első ilyen DAC-ok. Viszont van olyan régivel kapcsolatban, amiről ezt mintázták. Kb. ég és föld a különbség, ezért pontosan értem az akm szándékát.![]()
Az idősgondozásól kellett volna linket betennem, éreztem, hogy felesleges dac-ról technikai linket.Rock60 írta: ↑Tegnap, 19:18Teljesen mindegy, hogy miért tetted be a képet az Akkufázisról, mert irreleváns abból a szempontból, amiről én beszélek. Ezt hogy nem lehet érteni ?![]()
A lényeg, hogy ott egy prémium kategóriás dac, amiben trafók vannak - jó, hogy betetted a képet-ezért - ez is - szemben áll az élvonalbeli tudományos elképzeléseddel.
Erre mutattam rá.![]()
Teljesen mindegy, hogy miért tetted be a képet az Akkufázisról, mert irreleváns abból a szempontból, amiről én beszélek. Ezt hogy nem lehet érteni ?
Nekem hamarosan megjonnek, csak gondoltam megkerdezem h. tapasztalaton alapul-e, vagy csak bemondasra. Ezek szerint a masodik.wittao írta: ↑Tegnap, 18:12Ezzel még nincs és nem is lehet senkinek, mert még nincs piacon. Csak pár japán (Luxman?) és kínai (Gustard, Topping talán) gyártó kapta meg a fejlesztői szettet. 2027-ben jöhetnek ki az első ilyen DAC-ok. Viszont van olyan régivel kapcsolatban, amiről ezt mintázták. Kb. ég és föld a különbség, ezért pontosan értem az akm szándékát.
Valszeg unalmadban kerestél valami kötőszót vagy képet, amibe beleköthetsz.
Ezzel még nincs és nem is lehet senkinek, mert még nincs piacon. Csak pár japán (Luxman?) és kínai (Gustard, Topping talán) gyártó kapta meg a fejlesztői szettet. 2027-ben jöhetnek ki az első ilyen DAC-ok. Viszont van olyan régivel kapcsolatban, amiről ezt mintázták. Kb. ég és föld a különbség, ezért pontosan értem az akm szándékát.
Az ostoba vagdalkozó személyeskedésed sem változtat a tényen, hogy az Accuphase- ben - mint másik száz gyártmányban - van trafó, kettő is. De Te nem akarod látni benne.
1. Aki szalagkabelt tesz analog es digit koze (amin gondolom tisztaban vagy milyen jelek futnak), es az analog jelet az xlr kimenethez szalagkabelen vezeti le, ott felmerul nehany kerdojel. Bennem legalabbis. Hogy neked ez teljesen ok, az a te dolgod. Hogy nekem nem felel meg, az meg az enyem. Ugy gondolom meg nyiltan elmondhatom itt a velemenyemet, ugye? :)juliush írta: ↑Tegnap, 17:131. A kiindulópont a Te állításod volt, amelyben kiragadtál egy konkrét termékben alkalmazott technikai megoldást azt illusztrálandó, hogy aki ilyet használ, az alsóbbrendű termékeket állít elő, és ezt általánosítottad a kínai audio-iparra.
2. Elővettem a korábban tárgyalt, és _chord fórumtársunk által kipróbált, sőt folyamatosan használt Gustard eszközöket, és azt találtam, hogy mit ad Isten, nem is folyamodnak szalagkábeles összeköttetésekhez. Vagyis az általánosítás már érvényét vesztette.
3. Mutattam egy általánosan (még saját Fórumtársaink által is) rendkívül jó hangúnak tartott, viszonylag magasan árazott amerikai DAC típust, a Bricasti M1-et, amely olyannyira nem találta rossznak ezt a fajta összeköttetést, hogy még a továbbfejlesztett verzióban is megtartotta. Az ellenpéldával, amellyel előjöttem azt igazoltam, hogy ez a megoldás korántsem olyan rossz, ha ilyen neves, és elismerten jó hangú eszközben is megfelelőnek találják. Tehát a szalagkábelre történő hivatkozás arra alkalmatlan, hogy általánosságban erre mutogatva törjünk pálcát más gyártók és termékeik fölött.
4. Igazából nem értem, milyen döntést hozol meg a Bricasti meg nem hallgatásával. Egyébként meg lehet, hogy pont ez az élmény akadályozott volna meg a szalagkábelre való hivatkozásban.
5. A "Tessek itt van meg egy csoda, vegyed es hallgasd nagy megelegedessel!" lezárás hangnemében egy durcás tini szintjét üti meg, pláne így ékezetek nélkül.

Viszonylag jó hangszóróim vannak szerencsére, amik sokak számára bizonyára túlárazottak, de semmi okát nem látom, hogy ezzel foglalkozzak.