supravox írta: ↑2026.08.22., szomb. 23:16
A DS audio shell minden fillérjét megéri.
Pedig nem olcsó.
Nem akarok okoskodni de Gold Note phono egyáltalán nincs a G szintjén.
Igazándiból egy szar.
Kérlek ne vedd magadra.
Nem sértődök meg, miért is kellene?
Nem fogadtam nekik hűségesküt, és fizetést sem kapok a cégtől, hogy hirdessem itt vagy bárhol az igét.
A kezelhetősége szerintem verhetetlen, hogy nem pici pöcs kapcsolókkal kell bűvészkedni a készülék alján/hátulján, és akár működés közben is tudsz változtatni bármin.
De nyitott vagyok a tippekre/tanácsokra mindenképp.
A problémám ezzel mindössze, hogy ezen a szinten már elég nehéz valamit is venni/ vagy eladni.
Gondolok itt arra, hogy ha valakinél hallod a tutit, akkor nem egyszerű belőle leakasztani egy használtat hogy ne legyen akkora az értékvesztés, vagy épp eladni, ha 2 év múlva találkozol valami mégjobbal?!
Így kétszer is meggondolandó, hogy mibe kezdjen bele az ember.
Igyekeztem sokat olvasni a témában, mielőtt megvettem, a Gold Note párost.
Előtte, volt nálam egy Hegel, amit szintén az egekbe magasztaltak, hát szerencse hogy nem vettem meg egyből, hanem kaukcióval elhozhattam a forgalmazótól kipróbálni.
Csak annyit írnék, hogy másnap fejvesztve ronantam vele vissza a boltba.
Volt nálam egy Heed Quasar is, aminek a hangja klasszisokkal jobb volt a Hegel-nél, de hogy le kell szedni a fedelét, hogy bármit állíts rajta.....
Amíg kaukcióval elhozhatsz valamit próbára, vagy esetleg az eladó hajlandó elvinni hozzád költségtérítés fejében, addig nincs semmi gond. De megvenni sokszázezer forintért mert valaki azt mondta, vagy épp valahol az ember olvasta, elég necces.
Mert ugye ilyen értékű cuccot eladni finoman szólva sem egyszerű, ha csak nincs szerencséd, és valaki épp ilyenre vár/vadászik?!
Mindenesetre jöhetnek a tippek, észrevételek, mert azokból okosodik tovább az ember.
Mindenképp érdekelne, hogy az állításod mire alapoztad, mi a tapasztalat?!