Menj, toljad :)
De a fenti intelemmel, akár vizesárkot is húzhatnának oda. Legjobb, amikor a 7 fényfoltból 3 kátyú
De ez van. Ott 2 barral puhábban járunk
Menj, toljad :)

Szombaton pont ezen tűnődtem. De kb 3 éve,még lejöttünk ott fék nélkül,miniBZK-n... szégyen, vagy se, most fogom a féket

Revi beelőzött.
Az biztos...Snipi írta: ↑2026.08.18., kedd 15:18Van egy olyan érzésem, hogy erről a bükki kerékpározásról (különös tekintettel a lejtmenetezésre) Marconi fórumtárs tudna mit mesélni.revox írta: ↑2026.08.18., kedd 15:11Az van, hogy monoton mászás a cél. Erre a miskolc-bükkszetlászló-bkereszt útvonal a legalkalmasabb. Az kb 10 kili, 500 szint egyben, csak felfele. Direkt könnyítésmentes mászás a cél. 700 szinttel jobb lenne, de olyan nincs bükkben :) ezt ismerjük és kb ebből."számítható", mi várható kb 10kili/700szint kaptatón. Az idő szorít, 2 hét alatt kell csodát tenniegyelőre az asszony jobban áll
de legutóbb már azonos időt mentünk, de Ő ért fel hamarabb pár méterrel. Élvezi, hogy szopat
![]()
![]()
Van egy olyan érzésem, hogy erről a bükki kerékpározásról (különös tekintettel a lejtmenetezésre) Marconi fórumtárs tudna mit mesélni.revox írta: ↑2026.08.18., kedd 15:11Az van, hogy monoton mászás a cél. Erre a miskolc-bükkszetlászló-bkereszt útvonal a legalkalmasabb. Az kb 10 kili, 500 szint egyben, csak felfele. Direkt könnyítésmentes mászás a cél. 700 szinttel jobb lenne, de olyan nincs bükkben :) ezt ismerjük és kb ebből."számítható", mi várható kb 10kili/700szint kaptatón. Az idő szorít, 2 hét alatt kell csodát tenniegyelőre az asszony jobban áll
de legutóbb már azonos időt mentünk, de Ő ért fel hamarabb pár méterrel. Élvezi, hogy szopat
![]()
Az van, hogy monoton mászás a cél. Erre a miskolc-bükkszetlászló-bkereszt útvonal a legalkalmasabb. Az kb 10 kili, 500 szint egyben, csak felfele. Direkt könnyítésmentes mászás a cél. 700 szinttel jobb lenne, de olyan nincs bükkben :) ezt ismerjük és kb ebből."számítható", mi várható kb 10kili/700szint kaptatón. Az idő szorít, 2 hét alatt kell csodát tennitrane írta: ↑2026.08.18., kedd 09:06mivel immár egy másik opció is fölmerülni látszik, javaslom a következő kört, végig klassz útminőséggel és HEGYEKkel> Szilvásvárad - Bélapátfalva - Mónosbél - a volt tardosi fogadó után, az egercsehi-i elágazásnál> Egercsehi - Szúcs-bányatelep - Tarnalelesz - Szentdomonkos - A HEGYen át Borsodnádasd - a falu közepén, a kocsma után> Balaton, HEGYgyel és f@sza szerpentinnel - Bélapátfalva - Szilvásvárad > kedvenc (szopatós) köröm
. 'csak' 64km, de nem fogtok unatkozni
![]()
, és ha minden jól megy, ezt fogom aznap hajtani
![]()
Na erről a körről szívesen vennék egy GPX file-ttrane írta: ↑2026.08.18., kedd 09:06mivel immár egy másik opció is fölmerülni látszik, javaslom a következő kört, végig klassz útminőséggel és HEGYEKkel> Szilvásvárad - Bélapátfalva - Mónosbél - a volt tardosi fogadó után, az egercsehi-i elágazásnál> Egercsehi - Szúcs-bányatelep - Tarnalelesz - Szentdomonkos - A HEGYen át Borsodnádasd - a falu közepén, a kocsma után> Balaton, HEGYgyel és f@sza szerpentinnel - Bélapátfalva - Szilvásvárad > kedvenc (szopatós) köröm
. 'csak' 64km, de nem fogtok unatkozni
![]()
, és ha minden jól megy, ezt fogom aznap hajtani
![]()
mivel immár egy másik opció is fölmerülni látszik, javaslom a következő kört, végig klassz útminőséggel és HEGYEKkel
. 'csak' 64km, de nem fogtok unatkozni Az jogos, hogy feltételezhetően itt János bácsi a versenyzőkre gondolt verseny közben, azoknak ott és olyankor ilyen "apróságokkal" nem kell bíbelődni. Kapnak másikat ...revox írta: ↑2026.08.18., kedd 08:30Engem az eső nagyon nem zavar, de utána a full takarításmeg egyszer eláztunk versenyen, levettem a cipőt és nem mostam ki azonnal. Úgy bebüdösödött, soha többet nem lehetett belőle kimosni azt a bűzt. Berohadt ..
Ha véletlenül valakit izgatot volna a szerdai körünk, az axxony kérésére töröltük. Megint el akar verni a bükkszentkereszti kaptatón. Azt mondja, ne most kísérletezzünk, menjünk biztosra, amit már ismerünk.
Engem az eső nagyon nem zavar, de utána a full takarítás
pedig itt sajna nem esett, csak valami nagyon gyengusz csöpörészés volt vagy kétszer
Mer a Bükkben sose exiktrane írta: ↑2026.08.17., hétf. 08:17sajna itt nem esik(és nem is fog egyhamar - nézzé' idokep vagy meteoblue radart, avagy BASF-et is
, a webkamera csak felhőt mutat, esőt nem tud
), csak be van borulva kora reggel óta. amúgy meg nem rábeszélni akarlak, úgyis azt csinálsz, amit akarsz
- viszont itthon vagyok szabin, beugorhatsz
![]()
/ 

Apropó, útminőség.
(Mecsek, ma délelőtti képek.)sajna itt nem esik
- viszont itthon vagyok szabin, beugorhatsz Csúzlizd le a békát
Az 110, meg rájön 4% vám, mint alkatrész es erre az áfa. Kb 140 es xarakodni kell a vámárúnyikatkizattal es még erre jön a szállító ekvámolási tarifája....AAttila írta: ↑2026.08.16., vas. 21:53Akkor minden OK! Neki megéri 100 körül, tehát mehet Hozzád, Te meg majd eljuttatod idetonee73 írta: ↑2026.08.16., vas. 21:42425-ös árfolyammal számolva 109e-re jön ki ide Angliába, ingyen postával. Ahogy pärt is mondta Mo-ra nem küld.revox írta: ↑2026.08.16., vas. 20:50
Nem aprózta el160-170 ezer már a kattant gyűjtői ár. Ultegra (amit ma próbáltam) most is van 26 fontért
![]()
Egy egészséges 100ezer, meg azt mondom, legyen.
Meg pont most szoptam egy ilyen japán free shippingessel. Szerintem a nav már harmadjára áfázta megValamit nagyon bekavartak, majd az ebay kinyomozza. Izzadbak, nem értik, mi történt
![]()
![]()
De ez japán. Azoknál meg nagy xarkavarás ez a free shipping. Nekem adott egy 605USD számlát (abban már posta is benne van, de nem tüntette fel külön, hozzáadta a termék árához a számlán, mert ugye free shiping. Azért alkalnazzák, mert akkkr nem reklamálhatsz, ha időben nem jön meg), miközben beszedett 770USD-t. Nem számold, a difi 27%. De a barom sehol nem tűntette fel, így itthon újra elvámolták, de nem a 605 USD alapján, hanem a 770-et. Holott a 770-ben már ott az áfa,de nem az ebay tette rá. Persze,xarik a fejemre,mikor írtam neki, hogy adja meg az IOSS kódot(vagy mi az), amivel itthon tudok érvelni a vámhatóságnál.tonee73 írta: ↑2026.08.16., vas. 21:42425-ös árfolyammal számolva 109e-re jön ki ide Angliába, ingyen postával. Ahogy pärt is mondta Mo-ra nem küld.revox írta: ↑2026.08.16., vas. 20:50Nem aprózta eltonee73 írta: ↑2026.08.16., vas. 19:42
Ha épp jól el vagy eresztve itt van egy vadi új Dura Dzsepenből:
https://www.ebay.co.uk/itm/358146320405 ... R4bgxbqBaA160-170 ezer már a kattant gyűjtői ár. Ultegra (amit ma próbáltam) most is van 26 fontért
![]()
Meg pont most szoptam egy ilyen japán free shippingessel. Szerintem a nav már harmadjára áfázta megValamit nagyon bekavartak, majd az ebay kinyomozza. Izzadbak, nem értik, mi történt
![]()
Akkor minden OK! Neki megéri 100 körül, tehát mehet Hozzád, Te meg majd eljuttatod idetonee73 írta: ↑2026.08.16., vas. 21:42425-ös árfolyammal számolva 109e-re jön ki ide Angliába, ingyen postával. Ahogy pärt is mondta Mo-ra nem küld.revox írta: ↑2026.08.16., vas. 20:50Nem aprózta eltonee73 írta: ↑2026.08.16., vas. 19:42
Ha épp jól el vagy eresztve itt van egy vadi új Dura Dzsepenből:
https://www.ebay.co.uk/itm/358146320405 ... R4bgxbqBaA160-170 ezer már a kattant gyűjtői ár. Ultegra (amit ma próbáltam) most is van 26 fontért
![]()
![]()