Egy kép többet mond 1000 szónál.
Még járatom, korai véleményezni, bár már most is tetszik amit látok/hallok.
A tér kinyílt, nyugodtabb lett a hangja.
Nyilván nem tudom ez mennyit, és merre változik, ezért is maradok egy kicsit szűkszavú.
Egyenlőre 6-8 óra van még csak benne.
Igazából most az Umami Red-re vagyok rágerjedve, utána próbálok majd lehiggadni.
Egyébként Goldnote PH-10 és a hozzá való táp a phono.
A hozzá kapott kábel, gagyinak néz ki, de elég jó hangja van!!! Ezt még a GR-es időszakomból tapasztaltam mellesleg. (Ugyanazt adják mindegyikhez)
Akinek van a birtokában próbálja ki!
Nyilván nem ehhez használom, de egy Decket bekötni számomra tökéletes. (évente 1szer ha bekapcsolom)
Viablue NF-S1 silver RCA, és Isotek Elite tápkábel a Tekában, és a Goldnote-ban is.
Mert ugye általáben ez is szokott kérdés lenni.
Visszakanyar:
A lemezjátszó egy jó értelemben vett tank!!! (elméletileg a G is az, mert majdnem ugyanaz, de olyanom nem volt.)
Gerjedés nuku!
Elsöprő hangerőn se gerjed, se nem ugrik. Ok. van alatta egy 3cm-es gránit de elképesztő! Mondjuk ebben már a GR se vallott szégyent.
Van egy bársony lemeztisztítóm még ifjú titán koromból, már azzal szórakozok, hogy mennyire kell rányomni a lemezre, hogy a strobin lássam, hogy belassul a lemez?! Szóval nyomom mint süket a csengőt, de nem hogy nem áll meg, de a strobin látom hogy még nem is esett vissza a fordulat.
Nyilván nem ezért vettem, nem ezen akarok élvezkedni, csak mind érdekesség.
A karlift is kimérten emel, és enged, nem olyan durva mint a GR-en is volt.
Lejátszás közben a poti mellett megkopogtattam a mutatóújjammal, és elképesztő, hogy milyen erős kopogás mennyire hallattszik csak bele?!
Ezért is írtam, hogy egy tank.
Hangjáról később írok még pár sort, ha már lesz benne legalább 100 óra. Remélhetőleg már Umami Reddel.
Egy kérdés a végére.
Van valakinek tapasztalata a DS Audio HS-001 Shellel kapcsolatban?!?! Úton útfélen mindenhol istenítik, és a Technicshez is ajánlják. Pl Dixie-chiken is amit beposztolt youtube link, az a cég is azt árulja a Tekához, mint kiegészítő.
Itt a link hozzá:
https://skyfiaudio.com/products/ds-audi ... dshell-new