épp most néztem egy videót pogiról, ahol mutogatták a nagy profik összes győzelmét. Pogi még csak kb tizedik a listán, de ebben velősen benne van, nem nagyon megy számára alibi versenyekre, így nem is lehet annyi grand tour győzelme, mint olyanoknak,akik pontot gyűjteni járnak ,minden kis xarra, persze, idézőjelesen.Snipi írta: ↑2026.08.05., szer. 11:56Tegnapi hír, ezért talán már nem spoiler ...
Pogi bejelentette, hogy indul a Vueltán. Érdekes lesz, mert Rogla egész évben arra a fente a kését, hogy elmegy, és majd jól megnyeri és meglesz az ötödik. (2019,2020,2021,2024 után).
Most Rogla vagy lemondóan legyint (menjen a ...'szom) vagy felveszi a kesztyűt. Szerintem hiába nyomta le Pogi a TDF-et, meg se kottyant neki.
Reménykedem benne, hogy megint bejön ami be szokott jönni : mindig a spanyol GT a legjobb. Mondjuk tolmács nem kell nekik, ha esetleg egymást akarják majd anyázni ...
(Ha jól tudom - bár ez nem biztos, és lusta vagyok kiguglizni - ötszörös Vuelta győztes még nincs, így Rogla lenne az első ha "lenyerné". )
Kis rosszindulattal : Pogi meg a "mesterhármasra" hajt, ha már egyszer Jonas-nak megvan, ő se maradjon le ...![]()
szerintem Pogi 2024-ben is meg tudta volna oldani,hogy zsinórban mindhármat lenyrei és a VB-re is maradt vbolna kakaó, de fene tudja miért, kihagyta a vueltát. Félt egy esetleges bukástól, betegségtől,ami után a VB már nicns messze és ha kiesik 1-2 hét,nehéz visszarázódni és pl betegség után formába lendülni.
ami a mostani TDF-et érinti, nem látszott úgy, hogy nagyon megrogyott volna. viszont,ha lenyeri a vuletát és jövőre lemegy a girora, akkor egyszerre mindhárom győzelem nála lesz zsinórban,igaz,nem egy évben. de, szerintem nem megy jövőre giro-ra. a 6 TDF győzelem történelmi lesz, bár Armstrong már megoldotta, csak kicsit elvették tőle