wittao írta: ↑2026.08.03., hétf. 12:25
orion írta: ↑2026.08.03., hétf. 08:54
Jelen esetben arról van szó, hogy a dac mivel közel veszteségmentes adatot kap "tökéletes" lökést ad, amit a többi komponens ügyesen kirugózik. A végeredmény egy jó összhang.

Szinergia amikor együtt a végeredmény jó, nem rossz. Igen bölcs smiley.
Tipikus ezoterikus bullshit.

A valóság meg, hogy vettél egy dac-ot szigorúan a fizetett tesztek alapján aminek linearitása hibája van. 16bit cd formátum még úgy ahogy rendben van de ez a hiba csúnyán megugrik hi-res formátumnál. Na itt be kellett avatkozni, mert hosszú távon fárasztó a hangja. De a kognitív disszonancia megakadályozza, hogy szembenézz azzal, hogy mellényúltál. Ilyenkor jön a tipikus hifista kábelezés mentsvár. Jött mellé egy drága, hibás kábel, mely a felbontást drasztikusan megvágja ezzel elfedte az előző hibát. Naponta ismétlődő teljesen tipikus történet. User megnyugszik és hátradől, elértem a Kánaánt pedig dehogy, csak Ráckarafaszajenő alsón sikerült leszúrni egy műpálmát.
Csak remenykedni lehet abban h. az erositokhoz tobb kozod van, mint a dac-okhoz.
[/quote]
Megpróbálkozhatnál távgyógyítással, biztos menne.

De komolyra fordítva a szót. Nálam egy csomó közgazdasági-, logisztikai-, gyárhatósági korlát nem létezik, ami pl. core audionál igen. Nekem nem kell kizárólag filléres smd alkatrészeket vagy kereskedelmi forgalomban elérhető alkatrészeket használnom a dac kritikus analóg kimeneti fokozatánál, használhatom a nyugati alkatrészgyártás etalonjait is, anyag- és gyártástechnológiailag és fülre is válogathatok az egyes alkatrészek között. Mint ahogy a gyártási költség sem köt gúzsba. Használhatok ma már nem elérhető Mil-std, Nasa-std alkatrészt is, mint ahogy nos csöveket is akkor használok, amikor akarok. Mivel ezeket sok évvel ezelőtt vettem mai áruk töredékéért, így bátran bevetem őket. Magamnak építek nem másnak, nem kell könnyen, gyorsan és automatizáltan gyárthatóvá tennem, így az is irreleváns, hogy mennyi idő alatt készül el mennyiből, azt sem kell figyelembe vennem, hogy geek-ek éppen mire buknak a piacon, így marketing költség sincs.

Megboldogult nagybátyám mondta a borról, hogy ő azt szeretné megkóstolni, amit Bock Jóska az unokája esküvőjére, magának tartogat, nem azt, amit a boltokba kiszór.