Kibombáztam a régi bicajruhás szekrényt, amiben találtam 4 kirmányt
a másij fotón, a nem kevés vállfa, mezeknek, alsóknak, kabátojnak... élmény lesz a klasszik polcis új szekrényben -nem akasztós- bármit megtalálni
fel is kértek manuális valós cickó-ellenőrzésrepärt írta: ↑2026.08.03., hétf. 17:45A zoknihossz méricske lecsengett, itt a push up gate.![]()
https://cyclingmagazine.ca/sections/new ... M5blZC6Z4A

Csak szólok, ez a felugrás már megpecsételt. Amíg a többiek mentek a tempóban, Neked pluszt kellet betenni, hogy felérj a másik csoportra. És ha itt nem jön egy kevés pihenés, ez a felugrás bentmarad és ez fog hatványozódni.
ami talán még fontosabb, olyanokkal vagy egy korosztályban,akik még abban az időben versenyeztek,amikor nagyon szervezetten ment szakozstályi szinten a sport itthon. ott van pl a mi Nagy2 zolink,aki ha álmában felülteik a bicajra,akkor lehozza amit kell. Olyan mértékű versenyrutinnal rendelkeznek,amit nem lehet elelfejteni. az erejét is jól érzi,beosztja. Sose felejtem el,amikor elvitte a gyerekeket kritrérium OB-ra. betette a kocsiba a bicaját, hogy legyen nála, de nem akart versenyezni. Aztán megszagolva a versenypályát, benevezett és master2 magyar bajnok lett. egy dekát nem készült rá. ideje nagy részét a gyerekek edzése tette ki, de tekert velük edzésen néha, nem mindig autóval kísérte. de az akkori utánpótlás még U19 szinten is elmaradt attól,amit akkor a master2 tudott,így ezek az edzések zolinak csak gurulások voltak. aztán mégis. Most néztem ,még Steig Gabi is indult master3-ban, Specziár is, igaz, már nem szóltak bele a végeredménybe, de itt olyan nevek kerülnek néha elő, akinek adsz egy kempingbicajt és kimegy a világból és ezt mind memóriából. Aki még rá is edz, azt nehéz megfingatni. Lehet,de nem könnyű.AAttila írta: ↑2026.08.03., hétf. 13:30Nekem a verseny már csak öntesztnek kell. Nem olyan edzésen megcsinálni egy tesztet. Az másra jó. Kell hogy itt is menjek, de nem minden áron. Nagyon sok hátráltató tényező van az életemben. Ezek közül talán tudnék még kiszórni, de nagyon nagy kompromisszum árán. Nem éri meg. Inkább elengedem a komolyabb célú versenyzést. Mert pl ahogy Ákos is mondja, olyanokkal vagyok egy mezőnyben, akik nem csinálnak semmi mást a bringázáson kívül.
Pont ez az egyik ok, amiért nem akarok visszamenni. Már nem fogok annyit versenyezni. Azért az évi 3-4 verseny miatt. Viszont ha eljön velem valaki, az ilyen körülmények között kevés. A Mátra Fondo-n elég volt körönként 1 ember, pedig az csak 2 kör volt. Ide kellett a körre 2 frissítő pont, annyira meleg volt.revox írta: ↑2026.08.03., hétf. 12:51jaa,értem... hááát,ez a frissítés így nem annyira OK.AAttila írta: ↑2026.08.03., hétf. 12:19Az a lényeg, hogy én ettől az évtől már nem vagyok GR versenyző. Lehetnék, hívnak is folyamatosan, de nem. Volt kísérő autó a soron,de onnan nincs frissítés, csak földről. Ott viszont elsősorban családtagok segítenek. Ezért nyílván hátrasorolok,hogy a saját apját/fiát/férjét tudja frissíteni, majd utána engem. Azért így is felkaptam 18-20 kulacsot. Nem a verseny eredménye bolt fontos számomra, hanem a saját eredményem. Teszt,hogy mit tudok ilyen körülmények között jelenleg.
mondjuk valami csapat nem árt, ha versenyezni akarsz.

Ha országúti mezőnyversenyzés, akkor teljesen egyetértek Revivel.
jaa,értem... hááát,ez a frissítés így nem annyira OK.AAttila írta: ↑2026.08.03., hétf. 12:19Az a lényeg, hogy én ettől az évtől már nem vagyok GR versenyző. Lehetnék, hívnak is folyamatosan, de nem. Volt kísérő autó a soron,de onnan nincs frissítés, csak földről. Ott viszont elsősorban családtagok segítenek. Ezért nyílván hátrasorolok,hogy a saját apját/fiát/férjét tudja frissíteni, majd utána engem. Azért így is felkaptam 18-20 kulacsot. Nem a verseny eredménye bolt fontos számomra, hanem a saját eredményem. Teszt,hogy mit tudok ilyen körülmények között jelenleg.
Általában,ha valaki elkezd versenyezni,mire a versenyrutin beérik, kb 2 év. nem ijesztgetlek, csak kb ennyi. Ha sokat megy,lehet belőle fél-1 év is. de addig sok hibát elkövet az ember,amit utólag tud elemezni és figyel,hogy máskor okosabban döntsön. De még ekkor is jöhetnek rossz döntések és elég egy, elment a hajó.AAttila írta: ↑2026.08.02., vas. 19:12Oda kellett volna beállnom, de a frissítő résznél hátracsorogtam,hogy mégiscsak a családtagok az elsők. Viszont el is mentek annyira,hogy nem tudtam volna egyedül felérni rájuk,így megint saját tempó. Viszont a 6. felénél megkaptam a kört az elejétől, így nem mehettem ki az utolsó körre. Ezért felemás érzéseim vannak. Nem vagyok elkeseredett, ez egy önismereti teszt volt számomra. De annak kiváló.
Gratula..
Azon merengtem, a hörgők ilyenkor tágulnak, könnyebb félrenyelbi... ebben látok én is logikátasebestyen írta: ↑2026.08.02., vas. 14:33Félrenyelte a túl hideg tüdőpukkantót.revox írta: ↑2026.08.02., vas. 08:07Sajnos nem emlékszem. Akkor megértettem mi történt, de 15 éve volt. De nekem nem félrenyelés dereng.
De látod, a @pärt öregei ismerték a népi bölcsességet. Ha @sebi túl lesz a mai napon, aztán jól kideríti. De lehet a chatGpt is megmondaná. Csak telón xar vele beszélgetni![]()
(powered by asebestyen®AI)
Ez egy nagyon durva nap volt. Most írtam egy köszönöm levelet a GR frissítőinek. Nélkülük ma egész biztosan egyik rider sem ért volna el semmit. Keményen dolgoztak ők is. Sőt.

Félrenyelte a túl hideg tüdőpukkantót.revox írta: ↑2026.08.02., vas. 08:07Sajnos nem emlékszem. Akkor megértettem mi történt, de 15 éve volt. De nekem nem félrenyelés dereng.
De látod, a @pärt öregei ismerték a népi bölcsességet. Ha @sebi túl lesz a mai napon, aztán jól kideríti. De lehet a chatGpt is megmondaná. Csak telón xar vele beszélgetni
Sajnos nem emlékszem. Akkor megértettem mi történt, de 15 éve volt. De nekem nem félrenyelés dereng.
lehet, (rendesen) félrenyelt